Πρωτοποριακό Αδυνάτισμα:

«Αγαπώ τον Εαυτό μου»

protoporiako-adynatisma-agapo-ton-eayto-mou

Μία Προσωπική Υπόθεση, που θα αλλάξει τη Ζωή σου!

Περιεχόμενα

Κέρδισε την Υγεία και τον Εαυτό σου!

andri-koutsofta-therapeia-grafeio-57cut

Μήνυμα από την Άντρη Κουτσόφτα,

Θέλεις να αδυνατίσεις ή μήπως θέλεις να δυναμώσεις τις εσωτερικές αδυναμίες σου?

Αυτή είναι μια υψηλής αξίας σκέψη, καθώς ο ασυνείδητος νους αντιλαμβάνεται πως αδυνατίζοντας, στην ουσία, θα ενεργοποιήσεις το κανάλι της εσωτερικής δύναμής σου.

Όλοι οι άνθρωποι, πάντα προσπαθούν για το καλύτερο, και μόνο που δίνεις χρόνο τώρα στον Εαυτό σου και διαβάζεις αυτό το ενημερωτικό, σημαίνει πως θα πετύχεις τον στόχο σου, εάν πραγματικά θέλεις να διώξεις όλα τα περιττά κιλά σου.

Και όλοι όσοι ακολουθούν το θεραπευτικό πρόγραμμα Αδυνατίσματος της Cosmotherapy Center μαθαίνουν πολλά καινούρια πράγματα, που τους προμηθεύουν με νέες ιδέες, νέες γνώσεις και νέες αντιλήψεις, βοηθώντας τους να προχωρήσουν μπροστά στη ζωή.

adynatisma-kerdi-cosmotherapy

Αυτό σημαίνει ότι, καθώς αδυνατίζεις θα κερδίσεις:

 την Υγεία  

– την Ομορφιά                         

 την Ευλυγισία

 την Κομψότητα

 την Αγάπη και  

 το Σεβασμό προς τον Εαυτό σου!  

Καθώς θα κατακτάς αυτά τα υπέροχα κομμάτια του ανώτερου Εαυτού σου, θα αισθανθείς:

 την Αυτοαξία 

 την Αυτοπεποίθηση   

 την Ασφάλεια και

 την Επιτυχία γύρω από όλες τις πλευρές της Προσωπικότητάς σου!

adynatisma-cosmotherapy

Είναι θαυμάσιο να μπορείς να αλλάξεις πράγματα στον Εαυτό σου, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να ενδιαφέρεσαι και να μαθαίνεις για καινούριες και σύγχρονες μεθόδους αδυνατίσματος, οι οποίες μπορούν να λύσουν το πρόβλημα βάρους σου, κάνοντάς σε παράλληλα σοφότερο άνθρωπο.

Η αξιοπιστία των συνδυαστικών μεθόδων αδυνατίσματος της Cosmotherapy Center, σου επιτρέπουν να αποφασίσεις συνειδητά ότι όντως αξίζεις ένα υγιέστατο σώμα.

Πρέπει συνειδητά να γνωρίζεις την απόφαση που παίρνεις και να αρχίσεις να εμπιστεύεσαι την έμφυτη σοφίατου σώματός σου, που γνωρίζει το λεπτό και κομψό άτομο μέσα σου…

…ΥΠΑΡΧΕΙ!

Ακριβώς σε αυτό εστιάζουμε, στηρίζοντάς σε μέχρι να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι, όσο γρήγορα ή όσο αργά πιστεύεις ότι το αξίζεις εσύ, τώρα.

 

epityxia-adynatisma-cosmothepy

Το Πρωτοποριακό Αδυνάτισμα της Cosmotherapy Center είναι μία Προσωπική Υπόθεση, ένα αόρατο στοίχημα που θα αλλάξει τη Ζωή σου για πάντα!

Δεν είναι υπέροχο να μπορείς να φανταστείς τον Εαυτό σου διαφορετικό?

Και να του δώσεις αυτή την ευκαιρία?

Το αξίζεις, δεν το αξίζεις?

Τι είναι το Πρωτοποριακό Αδυνάτισμα:
«Αγαπώ τον Εαυτό μου»

adynatisma-agapo-ton-eayto-mou

Το Πρωτοποριακό Αδυνάτισμα: «Αγαπώ τον Εαυτό μου» είναι εμπνευσμένο από την Άντρη Κουτσόφτα, εξαιτίας του ζήλου και της αγάπης της, για τη Σωματική Υγεία και τη Ψυχική Ευεξία.

Αναπτύχθηκε αποκλειστικά στην Cosmotherapy Center, έχει τη δική του φιλοσοφία και αποτελεί δική μας πνευματική ιδιοκτησία.

Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα που εφαρμόζουμε αποτελούν σπάνιο συνδυασμό θεραπευτικών μεθόδων Αδυνατίσματος και δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

Ο εναλλακτικός συνδυασμός και η σύγχρονη φιλοσοφία μας σε προβλήματα Σωματικού Βάρους είναι το αποτέλεσμα των δικών μας ερευνών και των επιτυχημένων αποτελεσμάτων μας σε εφαρμογή και πράξη, διάρκειας 25 χρόνων.

Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα, συνδυάζει φυσικές, εναλλακτικές και ολιστικές μεθόδους Αδυνατίσματος, οι οποίες δρουν και στηρίζουν άμεσα και αποτελεσματικά τα άτομα που επιθυμούν την απεξάρτησή τους από τα «αιώνια» περιττά κιλά.

Στοχεύει στον συνολικό τρόπο αλλαγής της Διατροφικής Συμπεριφοράς και συνεπώς στην άμεση απώλεια του Περιττού Βάρους.

Απευθύνεται στον σύγχρονο άνθρωπο που αποφάσισε να αδυνατίσει και να διώξει για πάντα τα περιττά κιλά του, επειδή αγαπά την Υγεία και πιστεύει στον Εαυτό του.

Για να το πετύχει κανείς αυτό, θα πρέπει πρώτα να έρθει σε επαφή με τον Εσώτερο Εαυτό του, έτσι ώστε να κατανοήσει τις πιο βαθιές και ανώτερες προσωπικές ανάγκες του.

Συνεπώς, το αδυνάτισμα στην Cosmotherapy Center ξεκινά «εκ των έσω» μας!

Θέλω να χάσω Βάρος

Πώς να διώξω τα περιττά κιλά μου, χωρίς να πεινώ?

Το θεραπευτικό πρόγραμμα αδυνατίσματος της Cosmotherapy Center θα σε στηρίξει δυναμικά για να διώξεις όλα τα περιττά κιλά σου, χωρίς να πεινάς!

Διότι, το Αδυνάτισμα ξεκινά από το Μυαλό, στο οποίο βρίσκεται το Κέντρο Ελέγχου της πείνας και στη συνέχεια καταλήγει στο Στομάχι!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙΣ!

egkefalos-kentro-elegxou-peinas

Το Κέντρο Ελέγχου της Πείνας βρίσκεται στον Εγκέφαλό μας … και όχι στο Στομάχι μας …!

Τα καινοτόμα πρωτόκολλα αδυνατίσματος, τα οποία αναπτύξαμε στο βάθος του χρόνου, με βάση την πολύχρονη εμπειρία μας, όσο αφορά τον χειρισμό περιστατικών με προβλήματα βάρους, στοχεύουν:

στη διακοπή της Όρεξης,

στη μείωση της Πείνας,

στη θεραπεία της Λαιμαργίας και

στη διαχείριση της Συναισθηματικής κατανάλωσης

Ο στόχος μας είναι η απώλεια όλων των περιττών κιλών χωρίς αισθήματα ΣΤΕΡΗΣΗΣ, ΠΕΙΝΑΣ και ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ!

Επιπρόσθετα, θεραπεύουμε τις Βουλιμικές Κρίσεις και εξισορροπούμε τις Συναισθηματικές Υπερφαγίες, σε περίπτωση που υπάρχουν.

Οι εξειδικευμένες θεραπευτικές συνεδρίες μας, απενεργοποιούν άμεσα την Όρεξη και την Λαιμαργία, στο Κέντρο Ελέγχου της Πείνας, ο οποίος βρίσκεται στον Εγκέφαλο.

Με άλλα λόγια, δεν έχετε όρεξη για φαγητό και γλυκά, έτσι αυξάνεται η Αυτοπεποίθηση και  ισορροπείται το Νευροφυτικό και Πεπτικό Σύστημα, με αποτέλεσμα το Στομάχι μέρα με τη μέρα να ηρεμεί και να συμμαζεύεται.

Αυτομάτως, η απώλεια Βάρους γίνεται μια εύκολη Υπόθεση!

Όταν ένας άνθρωπος ΔΕΝ πεινάει και νιώθει χορτάτος με πολύ λιγότερη τροφή, τότε μπορεί πολύ πιο εύκολα να χάσει το περιττό βάρος του, χωρίς να ταλαιπωρείται με αισθήματα στέρησης, πείνας και δυσκολίας.

Όσα κιλά και να θέλει να διώξει κανείς, η διαδικασία γίνεται πολύ πιο απλή και εύκολη, όταν Δεν έχει να παλέψει με την πείνα και όλα τα συνεπακόλουθα της αίσθησης στέρησης που του προκαλεί η δίαιτα και η δυσάρεστη κατάσταση της ιδέας: «πεινάω, αλλά προσπαθώ να αντέξω για να μην φάω, επειδή είμαι σε δίαιτα»!

Δίαιτα & Αδυνάτισμα:
Πώς θα αδυνατίσω χωρίς να κάνω δίαιτα?

adynatisma-xoris-diaita

Πώς θα αδυνατίσω γρήγορα, χωρίς ταλαιπωρία?
- Από σένα Εξαρτάται!

Το μόνο που χρειάζεται είναι οριστική Απόφαση για μια καινούρια Αρχή!

Με άλλα λόγια, στην Cosmotherapy δεν χρειάζεται να κάνεις Δίαιτα για να διώξεις τα περιττά κιλά σου!

Απλά σας βοηθάμε να μην πεινάτε, με αποτέλεσμα να μην τρώτε και συνεπώς τα κιλά φεύγουν από μόνα τους χωρίς εξαντλητικές προσπάθειες, οι οποίες συνήθως αποτυγχάνουν παταγωδώς.

Όταν δεν πεινώ, αλλά τρώω!

Μάθε πώς να χάσεις Βάρος έξυπνα και αποτελεσματικά χωρίς να κάνεις Δίαιτα!

Μαζί μας απαλλάσσεστε από το συναίσθημα της σωματικής πείνας και έτσι, έχετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε ένα πιο υγιεινό διατροφολόγιο με χαμηλότερες θερμίδες, χωρίς να απειλείστε από τη μιζέρια της πείνας καταπιέζοντας τον Εαυτό σας να μην φάτε, γιατί πρέπει να αδυνατίσετε.

Αυτομάτως, η διαδικασία και το αιώνιο πρόβλημά των περιττών κιλών μετατρέπονται σε μια εύκολη υπόθεση.

Ποια είναι τα μυστικά του Αδυνατίσματος της Cosmotherapy Centre?

mystika-adynatismatos-cosmotherapy-centre

Τα Μυστικά του Επιτυχημένου Αδυνατίσματος:

1) Το μεγαλύτερο μυστικό μας κρύβεται στο να πετύχουμε τη φυσική διακοπή της Όρεξης και της Λαιμαργίας, καθώς επίσης την αλλαγή του Μεταβολισμού και τη ρύθμιση της Βιολογικής πείνας.

2) Δεύτερο, είναι άκρως απαραίτητη η θεραπεία της Συναισθηματικής και της Καταναγκαστικής  κατανάλωσης φαγητού, εάν υπάρχει και ταλαιπωρεί το άτομο.

3) Τρίτο, η Λιποδιάλυση του τοπικού λίπους και η Έξυπνη Σταθεροποίηση σφραγίζουν τα μόνιμα  αποτελέσματα.

4) Τέλος, ο Προγραμματισμός του Μυαλού είναι για όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον  απόλυτο Έλεγχο του Σωματικού Βάρους τους, για όλη την υπόλοιπη ζωή τους, χωρίς να ταλαιπωρούνται με την αυξομείωση των κιλών.

Προγραμμάτισε το Μυαλό σου, για να αποκτήσεις το Σώμα που επιθυμείς!

adynatisma-xekina-apo-myalo-kataligei-stomachi

Αδυνάτισε αποκλειστικά, στην Cosmotherapy Center !

Το Αδυνάτισμα ξεκινά από το Μυαλό σου… και καταλήγει στο Στομάχι…σου!

Όταν η πείνα εξαφανίζεται ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να διώξει επιτυχώς όλα τα περιττά κιλά του, χωρίς άγχος και ταλαιπωρία!

Γιατί δεν μπορώ να αδυνατίσω:
Λόγοι & Θεραπεία

giati-den-mporo-na-adynatiso

Για ποιο λόγο δεν χάνω εύκολα Βάρος και Κιλά?

Η Παχυσαρκία ή τα Περιττά Κιλά είναι ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα, που συχνά αποτελεί πηγή μεγάλης απογοήτευσης για όσους επιχειρούν να το αντιμετωπίσουν μόνοι τους.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι και διάφοροι αρνητικοί παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν την εύκολη και γρήγορη απώλεια βάρους ενός ατόμου.

Χωρίς βοήθεια δεν μπορώ να διώξω τα περιττά κιλά μου!

Οι Λόγοι και οι παράγοντες που επηρεάζουν την απώλεια βάρους μπορεί να είναι:

η αντίσταση στην Ινσουλίνη

ο Διαβήτης

ο χαμηλός Μεταβολισμός, ο οποίος δυσκολεύει την διαδικασία αδυνατίσματος

ο Υποθυρεοειδισμός

η Κληρονομικότητα, τα Γονίδια και το DNA

άλλες παθήσεις ή προβλήματα τα οποία εμποδίζουν την μείωση βάρους

η λήψη φαρμάκων, τα οποία προκαλούν αύξηση της όρεξης ή φούσκωμα και επιπρόσθετα κιλά

Κανείς δεν αδυνάτισε ΠΟΤΕ, τρώγοντας τις ίδιες τροφές που τον πάχυναν!

Ωστόσο, στο θεραπευτήριό μας αντιμετωπίζουμε τόσο τους λόγους, όσο και τους αρνητικούς παράγοντες που δυσκολεύουν στην απώλεια βάρους, εφαρμόζοντας εξειδικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα, τα οποία στοχεύουν στην αντιμετώπιση των πιο πάνω αιτιολογικών παραγόντων.

Ακολουθώντας το θεραπευτικό πρόγραμμα Αδυνατίσματος της Cosmotherapy, θα απαλλαγείτε πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά από τα περιττά κιλά επειδή είναι σχεδιασμένο για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πραγματικά προβλήματα και δυσκολίες στην απώλεια βάρους.

Προορίζεται για να βοηθήσει τα άτομα που αποφάσισαν πετύχουν το Ιδανικό Βάρος και στοχεύουν στην Υγεία και στη Μακροζωία.

Άγχος & Αύξηση Βάρους:

Το Άγχος και τα Αρνητικά συναισθήματα έχουν τη Δύναμη να μας παχαίνουν, διότι ενεργοποιούν  άμεσα την Όρεξη και τη Λαιμαργία στο Κέντρο Ελέγχου Πείνας του εγκεφάλου.

Το Σωματικό Βάρος μας εξαρτάται από την ΤΡΟΦΗ που τρώμε και από τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ που νιώθουμε.

Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ βρίσκεται μεταξύ:

της Βιολογικής Πείνας και

της Συναισθηματικής Υπερφαγίας

Τρως επειδή έχεις Άγχος & Στρες?

synaisthimatiki-katanalosi-trofis

Δεν πεινώ, αλλά τρώω για να νιώσω καλύτερα!

Τα Αρνητικά Συναισθήματα, δυστυχώς, έχουν τη Δύναμη να μας παχύνουν!

Ο Σύγχρονος άνθρωπος πλέον έχει να αντιμετωπίσει τόσο τη Συναισθηματική πείνα όσο και  τη Σωματική πείνα, οι οποίες είναι εντελώς διαφορετικές.

Η Συναισθηματική πείνα είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο στις μέρες μας!

Στο θεραπευτήριό μας, θα συναντήσετε εξειδικευμένες θεραπευτικές μεθόδους, οι οποίες θεραπεύουν τη Συναισθηματική Υπερφαγία, το Άγχος, τα Αρνητικά Συναισθήματα και τις Αρνητικές Σκέψεις, εξισορροπώντας ολόκληρο τον οργανισμό, χαρίζοντας ηρεμία και γαλήνη κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Καταναγκαστική Κατανάλωση Τροφής

katanagastiki-katanalosi-trofis

Συναισθηματική Υπερφαγία

Το Άγχος απορρυθμίζει τον οργανισμό και προτρέπει σε καταναγκαστικές διατροφικές συνήθειες, συνεπώς στην Αύξηση Βάρους και στην Παχυσαρκία.

Το Στρες, το Άγχος και οι δυσκολίες της καθημερινότητας μας οδηγούν στην αναζήτηση λανθασμένων λύσεων.

Η αναζήτηση τροφής όταν είμαστε σε συνθήκες Στρες ή συναισθηματικής φόρτισης, αποτελεί μέρος  μιας κοινής πρακτικής που ονομάζεται «Συναισθηματική Κατανάλωση».

Όταν έχω Άγχος σκέφτομαι τι να φάω για να ηρεμήσω!

skeftomai-ti-na-fao

Βρίσκετε τον εαυτό σας μπροστά στο ψυγείο ή το ντουλάπι με τα τρόφιμα, όταν αισθάνεστε  αναστατωμένοι, αγχωμένοι ή ψυχολογικά ευάλωτοι?

Οι άνθρωποι που τρώνε συναισθηματικά φτάνουν σε αυτή την κατάσταση αναζήτησης φαγητού πολύ συχνά, ακόμα και αρκετές φορές την εβδομάδα, για να καταπνίξουν και να καταπραΰνουν τα Αρνητικά Συναισθήματα που τους προκαλούν το Άγχος και το Στρες.

Μπορεί ακόμα να αισθάνονται ενοχή ή ντροπή ή θυμό μετά από μια τέτοια κατάσταση, το ότι δηλαδή οδηγήθηκαν στο να φάνε με αυτό τον τρόπο.

Τα γλυκά και το φαγητό κυβερνούν τη διάθεσή μου!

glyka-fagito-diathesi-orexi

Τα Αρνητικά Συναισθήματα Δεν Εξαφανίζονται με το Φαγητό και τα Γλυκά!

Η επαναλαμβανόμενη λήψη τροφών «σκουπίδια» δεν φέρνει τη χαρά σου πίσω!

Διότι, τα Αρνητικά Συναισθήματα δεν εξαφανίζονται με το φαγητό, αλλά εξακολουθούν να Υπάρχουν!

Πολύ συχνά επίσης, το άτομο νιώθει χειρότερα μετά, εξαιτίας των παραπάνω θερμίδων που  κατανάλωσε.

Το φαγητό μπορεί να κάνει το άτομο να νιώσει για λίγο καλά, μόνο τη στιγμή εκείνη.

Η Συναισθηματική Πείνα μπορεί να ικανοποιηθεί με το φαγητό! 

Τα Αρνητικά Συναισθήματα όμως, που προκάλεσαν το φαγητό, εξακολουθούν να ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Η Δύναμη του «ΟΧΙ», επειδή αγαπώ τον Εαυτό μου!

Το Κέντρο Ελέγχου της Όρεξης και της Πείνας βρίσκεται μέσα στον Εγκέφαλο!

Τα εξειδικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλά μας προσφέρουν ολιστικές λύσεις, σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα Καταναγκαστικής κατανάλωσης τροφής και Συναισθηματικής πείνας.

Το αποτέλεσμα παραμένει στην οριστική απόφαση του καθενός, εάν πραγματικά θέλει να λύσει το αιώνιο πρόβλημα των περιττών κιλών ή Όχι!

Εξαρτητικές Διατροφικές Συμπεριφορές !

γυνΙΚ μς σταυρωμένα χέρια προβληματισμένη

Νιώθω χάλια, όταν καταναλώνω τροφές «σκουπίδια».

Οι Εξαρτητικές Διατροφικές Συμπεριφορές οδηγούν τον άνθρωπο σε κακές συνήθειες και εθισμό, εγκλωβίζοντας του κάθε δικαίωμα ελευθερίας και βούλησης, όσο αφορά ένα υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής.

Η αλήθεια παραμένει, πως είναι σχεδόν αδύνατον να ανατρέψετε μια κακή συνήθεια λήψης τροφής, μόνο και μόνο με τη δύναμη της δικής σας θέλησης.

Συνεπώς, για να αδυνατίσει το Σώμα μας, θα πρέπει να επιστρατεύσουμε το Μυαλό μας.

Άρα, η λύση για ένα επιτυχημένο αδυνάτισμα είναι η Ολιστική Αντιμετώπισή του!

Αγάπησε τον Εαυτό σου!

adynatisma olistiki antimetopisi

Με την Ολιστική Αντιμετώπιση αντιμετωπίζω το πρόβλημά μου γύρω από όλες τις αιτίες ή τους αρνητικούς παράγοντες, οι οποίοι συμβάλλουν στην αύξηση του σωματικού βάρους μου ή ξεπερνώ τη δυσκολία της απώλειας των περιττών κιλών και παράλληλα σταθεροποιώ επιτυχημένα το ιδανικό μου βάρος.

Εάν όντως επιθυμείτε σοβαρά να λύσετε το πρόβλημα των κιλών σας, τότε το Ολιστικό Αδυνάτισμα της Cosmotherapy ίσως να είναι η οριστική σας λύση…!

Για να αδυνατίσεις, πρέπει να επιστρατεύσεις το Μυαλό σου!

adynatizo-epistrateyontas-to-myalo

Στην Cosmotherapy θα γνωρίσετε:  

– Τα «μυστικά» των αδύνατων ανθρώπων!
– Θα ξεφορτωθείτε τη συναισθηματική κατανάλωση φαγητού!
– Θα θεραπεύσετε τις εξαρτητικές συμπεριφορές λήψης τροφής!
– Θα ανακαλύψετε ποια είναι η «κλίμακα της πείνας» σας!
– Θα αλλάξετε τις κακές συνήθειες μιας ολόκληρης ζωής!
– Θα μάθετε να τρώτε συνειδητά, υπογράφοντας Ειρήνη και Φιλία με το φαγητό!
– Θα σφραγίσετε την Υγεία σας!

Απώλεια Βάρους

agapo-ton-eayto-mou-adynatisma

Η αύξηση του Σωματικού Βάρους μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα Υγείας όπως:

– Καρδιαγγειακά Προβλήματα, Υπέρταση

 Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου ΙΙ

 Προβλήματα στο Ανοσοποιητικό Σύστημα

 Χοληστερόλη

 Κατάθλιψη

 Ορμονικά Προβλήματα

 Αναπνευστικά Προβλήματα

 Ορθοπαιδικά Προβλήματα

 Ψυχολογικά  Προβλήματα κ.ά..

Γιατί να αδυνατίσω?
Τι προκαλεί στην Υγεία το περιττό Βάρος?

apoleia-varous-peritta-kila

Το άμεσο αδυνάτισμα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωματική, ψυχική και αισθητική μας Υγεία.

 

Δεν είναι για να σκεπτεί κανείς τη διαδικασία αγοράς των παχυντικών φαγητών, για μια ολόκληρη ζωή, παρά την οριστική απόφαση μιας καινούριας αρχής εμπνευσμένη με Υγεία και Ομορφιά?

Θεραπευτικό Αδυνάτισμα:
Κέρδισε την Υγεία & τον Εαυτό σου!

adynatisma-kerdise-ygeia-gia-ton-eayto-sou

Στην Ιστορία της Cosmotherapy Center πολλά άτομα έχουν ολοκληρώσει όλα τα στάδια του προγράμματος με άνεση και επιτυχία!

Στην Cosmotherapy Centre επιλέξαμε ένα σπάνιο και συγκεκριμένο συνδυασμό μεθόδων πρωτοποριακού αδυνατίσματος, έτσι ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα των αιτών και των παραγόντων για τους οποίους πολλοί άνθρωποι αδυνατούν να διώξουν επιτυχώς τα περιττά  κιλά τους.

Αδυνάτισε χωρίς να πρέπει να πεινάς!

adynatise-xoris-na-prepei-na-peinas

Εστιάζουμε απόλυτα στα πιο κάτω: 

- Διακοπή Όρεξης και Λαιμαργίας!
-Απενεργοποίηση Αγχώδους Υπερφαγίας!
- Θεραπεία Συναισθηματικής Πείνας!
- Ρύθμιση Βιολογικής Πείνας!
- Αλλαγή Μεταβολισμού & Αποτοξίνωση!
- Test Διατροφικής Δυσανεξίας!
- Λιποδυάλυση του Τοπικού Λίπους!
- Έξυπνη Σταθεροποίηση Κιλών!
- Έλεγχος Βάρους!
- Προγραμματισμός Μυαλού!
- Απελευθέρωση Άγχους & Στρες!
- Θεραπεία Καταναγκαστικής Κατανάλωσης Τροφής!

Διώξε τα περιττά κιλά σου, για να Κερδίσεις την Υγεία & τον Εαυτό σου!

Διάβασε Περισσότερα