Πρωτοποριακό Πρόγραμμα:

Επιτυχία Εξετάσεων & Διαγωνισμάτων

epityxia-diagonismaton-exetaseon

Κέρδισε το Μέλλον σου προγραμματίζοντας τον Εαυτό σου!

Περιεχόμενα

Ο Επιτυχημένος μαθητής του Μέλλοντος:
Γυμνάσιο – Λύκειο

epityximenos mathitis mellon

Η Cosmotherapy Center είναι φανατικός υποστηρικτής της Επιτυχίας και της Πρωτοπορίας.

Πιστεύουμε στον προγραμματισμό του Μυαλού και του Μέλλοντος!

Υποστηρίζουμε ότι όλα τα παιδιά έχουν τις ίδιες εσωτερικές δυνάμεις και δεξιότητες, απλώς πολλές φορές χρειάζονται καλλιέργεια και ενδυνάμωση, στήριξη και καθοδήγηση, από κάποιο ειδικό, για να αποδώσουν στον μέγιστο βαθμό ή τουλάχιστον στο επίπεδο στο οποίο οι γονείς πιστεύουν ότι αξίζει το παιδί τους.  

Είναι λογικό, ότι τα παιδιά μας βιώνουν, κατά καιρούς, το Άγχος, την Ένταση και το Βάρος των απαιτήσεων της σχολικής ζωής τους, κυρίως όταν ο στόχος τους είναι πώς να κερδίσουν το Μέλλον τους για μια καλύτερη ζωή.

Το Άγχος του Μαθητή

agxos entasi scholiki zoi

Σίγουρα χρειάζονται στήριξη και καθοδήγηση για να μάθουν έξυπνους τρόπους διαχείρισης του Άγχους τους, έτσι ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν σωστά τις δυσκολίες που συναντούν καθημερινά μπροστά τους, τόσο με το σωστό προγραμματισμό διαβάσματος, όσο και τη διαχείριση των διαγωνισμάτων ή των τελικών εξετάσεων.     

Αδύνατον ένα παιδί ή ένας έφηβος να καταφέρει από μόνος του να αντεπεξέλθει άριστα, μπροστά σε τόσες απαιτήσεις και δυσκολίες που συναντά, κυρίως σήμερα που όλα γύρω του αλλάζουν με γοργό ρυθμό, όσο αφορά τη διδακτέα ύλη και τον τρόπο διδασκαλίας, καθώς και το Άγχος που προκαλείται εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος των διαγωνισμάτων ή των τελικών εξετάσεων.

Πολύ σημαντικό, λοιπόν, να γνωρίσουν Εναλλακτικές λύσεις και να αποκτήσουν τις απαραίτητες Εσωτερικές Δυνάμεις που χρειάζεται ο μαθητής του σήμερα, κυρίως εάν ο στόχος και οι προτεραιότητές του είναι η επίδοση στα μαθήματα και η επιτυχία του στα διαγωνίσματα και τις εξετάσεις.

Η Επιτυχία του Μαθητή

mathites etoimoi epityxia gnoseis

Εξηγώντας με σωστά και λογικά επιχειρήματα στους Έφηβους και στα Παιδιά για ποιους λόγους είναι σημαντική η επίδοσή τους στα μαθήματα, τα διαγωνίσματα και τις εξετάσεις, εύκολα αντιλαμβάνονται τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά τους, χωρίς να νιώθουν αισθήματα άρνησης, καταπίεσης και δυσκολίας.

Το Πάθος μας, λοιπόν, για βοήθεια και προσφορά στους Μαθητές, μας οδήγησε στην ανάπτυξη του Προγράμματος: Επιτυχία Εξετάσεων και Διαγωνισμάτων.

Προορίζεται για το μαθητή του μέλλοντος, ο οποίος αποφάσισε να πάρει στα χέρια του το «κλειδί» για να πετύχει όλα όσα πιστεύει ότι αξίζει.

«Αν δεν φυτέψουμε το δέντρο της Γνώσης όταν είμαστε νέοι, δεν θα μας δώσει τον ίσκιο του, όταν θα έχουμε γεράσει».
( Φίλιπ Στάνχοπ)

Άγχος στο Σχολείο:
Μαθήματα – Εξετάσεις – Διαγωνίσματα

kleidi epytixias mathimata exetaseis

Πρόγραμμα:
Επιτυχίας Εξετάσεων και Διαγωνισμάτων

Στην Cosmotherapy Center αναπτύξαμε το Πρόγραμμα: Επιτυχία Εξετάσεων και Διαγωνισμάτων, με στόχο να βοηθήσουμε τους μαθητές που ενδιαφέρονται να αυξήσουν την επίδοσή τους στα μαθήματα και τα διαγωνίσματα, αλλά και να πετύχουν υψηλότερους βαθμούς στις τελικές εξετάσεις.

Παράλληλα, ο σχεδιασμός του προγράμματος εστιάζεται γύρω από τις διάφορες δυσκολίες ή ελλείψεις και αδυναμίες που πιθανόν να παρουσιάζονται στους μαθητές και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την χαμηλότερη απόδοσή τους.

Αυτός είναι κυρίως ο λόγος για τον οποίο συμπεριλαμβάνουμε στο πρόγραμμά μας διάφορες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, αλλά και θεραπευτικές μεθόδους, για να μπορούμε να καλύπτουμε εναλλακτικά και ολιστικά όλες τις ανάγκες, τις αδυναμίες ή τις προσωπικές ελλείψεις των μαθητών μας.

Πώς να βοηθήσω το παιδί μου?

diachirisi provlimaton diagonismaton exetaseon

Είναι ένα εναλλακτικό πρόγραμμα, εμπλουτισμένο με Σύγχρονες Τεχνικές Ενδυνάμωσης και Πρωτοποριακές Στρατηγικές Επιτυχίας, το οποίο ενισχύουμε με συμπληρωματικές θεραπευτικές προσεγγίσεις, έτσι ώστε να δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας να επωφελούνται και στα υπόλοιπα προβλήματα ή δυσκολίες που πιθανόν θα αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια της σχολικής και εφηβικής ζωής τους.

Οι ΣΤΟΧΟΙ του προγράμματος είναι:

1) η γενική στήριξη και η εσωτερική ενδυνάμωση των μαθητών

2) να μάθουν καινοτόμους τρόπους αποτελεσματικού διαβάσματος και πρωτοποριακές στρατηγικές διαχείρισης πιεστικού προγράμματος

3) να προπονηθούν αυξάνοντας τις αντοχές τους, για να μπορούν να ανταπεξέρχονται άριστα κάτω από στρεσογόνες περιόδους διαγωνισμάτων και εξετάσεων

4) να διευρύνουν τον τρόπο σκέψης, οργάνωσης και δράσης τους, όσο αφορά τις γενικότερες δυσκολίες και προβλήματα που πιθανόν θα συναντήσουν στη σχολική ζωή τους

Προγραμμάτισε τον Εαυτό σου μαζί μας, για να πετύχεις τα Όνειρά σου!

xronos diavasmatos piesi apotelesmatos

Επιπλέον, μαζί μας τα παιδία αποκτούν πρόσβαση στο μυαλό τους και μαθαίνουν  πώς να επαναπρογραμματίζουν τον Εαυτό τους, πως να διαχειρίζονται τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους και πώς να εστιάζονται στους στόχους τους.

Τέλος, αναλαμβάνουμε, με ένα δικό μας εναλλακτικό τρόπο, τη διαχείριση των προβλημάτων που συναντούν οι μαθητές στην προσπάθεια τους να αντεπεξέλθουν άριστα στις απαιτήσεις και ττις υποχρεώσεις της Σχολικής Ζωής τους. 

Πάντα με τις αρχές της δικής μας Εναλλακτικής Ολιστικής Φιλοσοφίας και της ιδιότητας μας ως Θεραπευτές – Coach.

Ψηλοί βαθμοί στα Διαγωνίσματα &
Επιτυχία στις Εξετάσεις

isorropia myalou diavasmatos epityxia exetaseon

Για ποιους λόγους οι μαθητές αποτυγχάνουν?

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός, ότι κάποιοι μαθητές πετυχαίνουν, ενώ κάποιοι άλλοι όχι.

Υπάρχουν λόγοι και αιτίες εξαιτίας των οποίων οι μαθητές αποτυγχάνουν να αποδώσουν στον μέγιστο βαθμό της δύναμής τους.

Ακόμη και εάν αφιερώνουν αρκετό χρόνο στο διάβασμα, δεν σημαίνει ότι είναι δεδομένη η επιτυχία τους.

Και αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν παράγοντες, οι οποίοι παίζουν καθοριστικό ρόλο είτε τη στιγμή του γραπτού, είτε κατά τη διαδικασία της προετοιμασίας και της γενικής στρατηγικής που εφαρμόζουν οι μαθητές στο διάβασμά τους.

Ακόμη και τα επιπρόσθετα απογευματινά μαθήματα των ιδιαιτέρων απαιτούν επιπλέον προτερήματα, που επιβάλλεται να διαθέτουν οι μαθητές στην εσωτερική δυναμική τους, ώστε να καταφέρουν να αντεπεξέλθουν άριστα μπροστά σε ένα γραπτό.

Ανακάλυψε τον δρόμο της Επιτυχίας, κοντά μας!

agxos exetaseon adynamies elleipseis

Για να μπορεί ένας μαθητής να αντεπεξέλθει άριστα μπροστά σε ένα πιεστικό πρόγραμμα διαγωνισμάτων ή εξετάσεων, θα πρέπει πρώτα να έχει ξεπεράσει διάφορες αδυναμίες, ελλείψεις ή δυσκολίες και προβλήματα που πιθανόν τον εμποδίζουν να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό της εσωτερικής δύναμής του.

Γι’ αυτό, λοιπόν, το πρόγραμμα που προσφέρουμε για την επιτυχία στα διαγωνίσματα και τις εξετάσεις είναι πολύπλευρο και συμπεριλαμβάνει διάφορα θεραπευτικά πρωτόκολλα, τα οποία βοηθούν τους μαθητές να ξεπεράσουν τα εσωτερικά εμπόδια που τους κρατούν στάσιμους και μακριά από τους στόχους τους.

Παράλληλα, είναι εμπλουτισμένο με καινοτόμες τεχνικές και πρωτοποριακές στρατηγικές, οι οποίες ενισχύουν τις δεξιότητες των παιδιών και ενδυναμώνουν την προσωπικότητά τους γενικότερα.

Τι χρειάζεται επιπλέον ο μαθητής για να πετύχει?

esoteriki dynami myalo epityxia exetaseon

Γνώρισε εναλλακτικούς τρόπους & Βρες σύγχρονες λύσεις, κοντά μας

Όπως αναλύσαμε πιο πάνω, ο σημερινός μαθητής για να πετύχει χρειάζεται επιπλέον στήριξη, καθοδήγηση και προτερήματα, τα οποία θα εξαλείψουν οποιεσδήποτε ελλείψεις, αδυναμίες ή πιθανά προβλήματα που τον περιτριγυρίζουν και θα αυξήσουν τη γενική εικόνα της Αυτό-δυναμικής του.

Όλα όσα χρειάζεται ένας Επιτυχημένος και Ευτυχισμένος μαθητής, προσπαθήσαμε να συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμά μας!

Καθώς τα παιδιά δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στους νέους ρυθμούς, εμείς τα βοηθάμε να δυναμώνουν και να ξέρουν πώς να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους!

Τι συμπεριλαμβάνει το Πρόγραμμα: Επιτυχίας Εξετάσεων & Διαγωνισμάτων?

epitychia exetaseis diagonismata aytopepithisi

Το Πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει:

 Θεραπεία Άγχους των διαγωνισμάτων

 Θεραπεία Φόβου των εξετάσεων

 Απελευθέρωση Φόβου αποτυχίας

 Διαχείριση της Έντασης και της Πίεσης

 Έξυπνη Οργάνωση προγράμματος

 Σχεδιασμός σωστού τρόπου Διαβάσματος

Ενδυνάμωση Αυτοπεποίθησης και Αυτοεκτίμησης

Αποτελεσματικότητα Προφορικού και Γραπτού λόγου

 Τεχνικές Ηρεμίας και Ισορροπίας

 Τεχνικές Μνήμης και Συγκέντρωσης

Τεχνικές Αυτοβελτίωσης και Αυτοέλεγχου

 Γενικές Στρατηγικές Αυτοκυριαρχίας και Επιτυχίας

 Ανάπτυξη Ακουστικών και Οπτικών ικανοτήτων

Εκπαίδευση Συναισθηματικής Νοημοσύνης

Εναλλακτικός τρόπος Σκέψης και Αντίδρασης

→ Ανάπτυξη Κριτικής Άποψης

 Καλλιέργεια Δεξιοτήτων της ζωής και Εσωτερικής Δυναμικής

Διαγωνίσματα και Εξετάσεις:
Ανακάλυψε Σύγχρονους Τρόπους Επιτυχίας!

mathitis enallaktikoi tropoi epityxias lyseis

Προγραμματισμός του Μυαλού και του Μέλλοντος!

Το Πρωτοποριακό Πρόγραμμα: Επιτυχία Εξετάσεων και Διαγωνισμάτων, παρέχει όλα τα εφόδια, τις γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζονται οι μαθητές της σύγχρονης κοινωνίας, για να καταφέρουν να πετύχουν τους Σχολικούς και Πανεπιστημιακούς στόχους τους.

Στην  Cosmotherapy Center πιστεύουμε στον προγραμματισμό του Μυαλού και του Μέλλοντος!

Αναλαμβάνουμε να στηρίξουμε δυναμικά τους έφηβους μαθητές, οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν στα χέρια τους τη ζωή τους.

Για να πάρει κανείς το Μέλλον στα χέρια του, θα πρέπει να έρθει πιο κοντά στον Εαυτό του και πιο κοντά στο «είναι» του, με άλλα λόγια πιο κοντά στο Μυαλό του, δηλαδή πιο κοντά στον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί.

Οι έφηβοι μαθητές κερδίζουν το Μέλλον τους προγραμματίζοντας τέλεια τον Εαυτό τους

Πως το πετυχαίνουμε?

Η Τέχνη της Αριστείας!

epitychimenos eytyxismenos mathitis

Πώς να πετύχω στα Διαγωνίσματα και τις Εξετάσεις?

Η Αριστεία υπήρχε ανέκαθεν στη ζωή του ανθρώπου!

Δεν είναι για να διερωτάται κανείς τους λόγους που κάποιοι μαθητές είναι Άριστοι σε όλα τους?

Και δεν είναι απολύτως λογικό μερικοί να αποτυγχάνουν παταγωδώς στη ζωή και τη σταδιοδρομία τους?

Στην Cosmotherapy βοηθάμε τους μαθητές μας να αντιληφθούν την Τέχνη της Αριστείας και να μάθουν πώς να προγραμματίζουν το Μυαλό τους για να κερδίσουν το Μέλλον που ονειρεύονται.

Αφορά τη χρήση Ισχυρών Τεχνικών και Δυναμικών Στρατηγικών για να δημιουργηθούν αποτελεσματικές αλλαγές στον Τρόπο Σκέψης, στη Συμπεριφορά και στην Επικοινωνία, ώστε να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα στην επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών του σύγχρονου μαθητή.

Κανείς δεν είναι τέλειος και προπαντός αλάνθαστος!

Είναι όμως εφικτό να γίνεσαι καλύτερος κάθε μέρα και πιο πολύ!

Επανα-προγραμματισμός του Μυαλού

myalo mathiti aristeia mellon

Η επαναστατική μέθοδος του Επανα-προγραμματισμού του Μυαλού που προσφέρουμε στο κέντρο μας, βοηθά τους μαθητές:

να διευρύνουν τον τρόπο σκέψης και αντίληψής

 να αναπτύξουν την μνήμη και τη συγκέντρωση

να ανακαλύψουν νέους τρόπους γρήγορης μάθησης και απόδοσης

 να μάθουν πώς να βάζουν στόχους και να τους πετυχαίνουν

να μάθουν πώς να προγραμματίζουν και πώς να προσελκύουν τον μέλλον που επιθυμούν

Εν κατακλείδι, εκπαιδεύουμε και προγραμματίζουμε την κριτική άποψη του καθενός εγκεφάλου, σύμφωνα με τα δικά του όνειρα, στόχους και φιλοδοξίες δίνοντας την ώθηση και τη δύναμη να πετύχει με άνεση και ευκολία όλα όσα γεννήθηκε για να πετύχει!

Έξυπνη Οργάνωση &
Σωστή Προετοιμασία Διαβάσματος

exypni proetoimasia diavasmatos

Τα εκπαιδευτικά πρωτόκολλά μας είναι προσαρμοσμένα στο σχολικό έτος του μαθητή και εστιάζονται:

στην έξυπνη οργάνωση

τη σωστή προετοιμασία

την εσωτερική δυναμική

την αποτελεσματική εφαρμογή σε πράξη

Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά μας να αντιληφθούν από νωρίς στη ζωή τους, ότι για να κερδίσουν το Μέλλον τους, πρέπει από τώρα να μάθουν πώς να εστιάζουν στους στόχους τους και πώς να προγραμματίζουν το διάβασμα, τις προτεραιότητες, τον εαυτό και τη ζωή τους γενικότερα, χωρίς να νιώθουν την Καταπίεση, το Άγχος και την Ένταση να τους κατακλύζει.

Η έξυπνη οργάνωση και η σωστή προετοιμασία του μαθητή διαφέρει κατά πολύ από τη θεωρία στην πράξη.

Θεωρητικά και συμβουλευτικά τα παιδιά πιθανόν να καταλαβαίνουν πώς να προετοιμαστούν ή πώς να οργανωθούν προσπαθώντας για το καλύτερο.

Γιατί ο μαθητής αποτυγχάνει στο διάβασμα?

diavasma kourasi katapiesi agxos

Στην πράξη όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά!

Και ο λόγος είναι, επειδή το μυαλό μας τείνει να δουλεύει περισσότερο με τεχνικές εικόνες και νοητικές στρατηγικές.

Άρα, λοιπόν, η αποτελεσματική εφαρμογή στην πράξη, ξεκινά από την εσωτερική δυναμική ενός μαθητή, η οποία εξαρτάται από τις στοχευμένες στρατηγικές, τις οποίες θα καλοσχηματίσει και θα εγκαταστήσει στον εγκέφαλό του ο έμπειρος θεραπευτής – Coach.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος μας φροντίζουμε να εκπαιδεύσουμε τον μαθητή με πολύπλευρες στρατηγικές, οι οποίες θα τον ενισχύσουν και θα τον υποστηρίξουν γενικότερα στη ζωή του.

Διδάσκοντας τα παιδιά και τους έφηβους έξυπνες στρατηγικές επιτυχίας και σύγχρονες τεχνικές πρωτοπορίας, αποκτούν το πάθος και την ευθύνη της δικής τους εξέλιξης στη ζωή, παίρνοντας τις δικές τους σωστές αποφάσεις.

Στρατηγικές Επιτυχίας Εξετάσεων & Διαγωνισμάτων

stratigikes epityxias stadiodromias protoporias

Μερικές από τις Στρατηγικές που διδάσκουμε είναι:

Στρατηγικές Οργάνωσης & Αυτοκυριαρχίας

Στρατηγικές Επίτευξης Στόχων & Αυτοπραγμάτωσης 

Στρατηγικές Μέλλοντος & Σταδιοδρομίας

Στρατηγικές Λήψης Αποφάσεων & Κινητοποίησης

Στρατηγικές Επιτυχίας & Πρωτοπορίας

Καθώς τα παιδιά μαθαίνουν τον κόσμο, εμείς τα μαθαίνουμε πώς να οργανώνουν στρατηγικά τη ζωή τους!

Άγχος Διαγωνισμάτων & Φόβος Εξετάσεων

diavasma diagonismata arnitikes skepseis provlimata

Το Άγχος των διαγωνισμάτων και ο Φόβος των εξετάσεων είναι δύο μεγάλα κεφάλαια, τα οποία απασχολούν πολλούς μαθητές σε όλα τα σχολικά τους έτη.

Πολλές φορές οι μαθητές αποτυγχάνουν, ανυποψίαστοι ότι οι αιτίες και οι λύσεις βρίσκονται στον δικό τους τρόπο σκέψης και κίνησης, αλλά και στη δική τους ψυχοσύνθεση.

Απελευθερώνοντας τα αρνητικά συναισθήματα και τις αρνητικές σκέψεις που οδηγούν στο Άγχος των διαγωνισμάτων, οι μαθητές βιώνουν αισθήματα σιγουριάς, ασφάλειας και αυτοπεποίθησης.

Στο θεραπευτήριό μας στηρίζουμε δυναμικά το συναισθηματικό επίπεδο των παιδιών, με τεχνικές Αυτό-ηρεμίας και Αυτό-χαλάρωσης, έτσι ώστε να μάθουν πώς να διαχειρίζονται το Άγχος και το Στρες τους κάτω από πιεστικές περιόδους και ψυχοφθόρες καταστάσεις οι οποίες απαιτούν ήρεμο μυαλό και χαλαρό σώμα.

Ο Φόβος και το Άγχος του μαθητή

diavasma exetaseis arnitikes skepseis synaisthimata

Επιπλέον, ο αιώνιος Φόβος των εξετάσεων μπορεί να αντιμετωπιστεί και να απελευθερωθεί με εξειδικευμένες τεχνικές που συνδυάζουμε στο κάθε άτομο ξεχωριστά.

Προπονούμε το Νοητικό Επίπεδο, με στρατηγικές, οι οποίες βοηθούν άμεσα τους μαθητές να αποκτήσουν υψηλές αντοχές και γερή κράση, απελευθερώνοντας μέσα από το μυαλό και το σώμα τους οποιουσδήποτε φόβους πιθανόν να τους ταλαιπωρούν και τους κρατάνε στάσιμους.

Ταυτόχρονα, διδάσκουμε σε Πνευματικό Επίπεδο εξειδικευμένες ασκήσεις που βοηθούν στην Πνευματική ωρίμανση, την Αυτογνωσία και την Ενσυνειδητότητα των μαθητών μας.   

Τέλος, εφαρμόζουμε με εναλλακτικό και ολιστικό τρόπο τεχνικές αυτοσυγκέντρωσης και αυτοέλεγχου, έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν πλήρη συνειδητότητα της κάθε κατάστασης που βιώνουν, αρνητικής ή θετικής, χωρίς να σοκάρονται ή να αναστατώνονται με λανθασμένες αντιδράσεις.

Παγκύπριες & Προεισαγωγικές Εξετάσεις:
Η Επιτυχία βρίσκεται στα Χέρια σου!

epityxia pagkypries exetaseis

Για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, συγκεντρωνόμαστε 100% στην επίτευξη των προσωπικών στόχων τους στις προεισαγωγικές εξετάσεις.

Εκτός από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα, την έξυπνη οργάνωση και τη σωστή προετοιμασία που προσφέρουμε στους τελειόφοιτους, καθώς και τη διαχείριση του Άγχους που κουβαλούν από το βάρος της όλης χρονιάς, θεωρούμε πολύ σημαντική την Προσωπική Εξέλιξή τους.

Γι’ αυτό, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση:

– στην εκπαίδευση της Προσωπικότητάς

 στην ενίσχυση της Ιδιοσυγκρασίας και

 στην ενδυνάμωση του Χαρακτήρα τους

Πολλοί μαθητές, καθώς διανύουν το «Ταξίδι» της σχολικής και εφηβικής ζωής τους, φτάνουν στη Γ’ Λυκείου κουβαλώντας ένα «σακίδιο» γεμάτο ελλείψεις και αδυναμίες, τόσο στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους, όσο και στην ιδιοσυγκρασία τους.

Παγκύπριες & Προεισαγωγικές Εξετάσεις:
Πέτυχε το Στόχο σου!

skepseis agxos diavasma exetaseis

Οι Παγκύπριες και οι Προεισαγωγικές Εξετάσεις για να επιτευχθούν με επιτυχία, απαιτούνται εκ των προτέρων δευτερεύοντα προσόντα τα οποία θα πρέπει ένας τελειόφοιτος να διαθέτει στο προσωπικό του «πορτοφόλιο».

Φυσικά, αυτά τα δευτερεύοντα προσόντα είναι για εμάς τα πιο σημαντικά στοιχεία που ένα παιδί και ένας έφηβος θα πρέπει να διδαχθεί και να διαθέτει στη δυναμική του, από πολύ νωρίς στη ζωή, εάν επιθυμούμε εμείς οι γονείς να μπορούν αύριο τα παιδιά μας να διεκδικούν αυτό που τους αξίζει και αυτό το οποίο τους ανήκει.

Χωρίς ολοκληρωμένη προσωπικότητα, ένα δυνατό χαρακτήρα και «ατσαλένια» ιδιοσυγκρασία, μάλλον πρόκειται να είναι πολύ δύσκολος ο δρόμος, τόσο των προεισαγωγικών εξετάσεων, όσο και των επόμενων σταδίων που ακολουθούν στη ζωή τους, κυρίως εάν οι προσωπικοί στόχοι τους είναι υψηλοί.

Στην Cosmotherapy Center, λοιπόν, με βάση τη δική μας φιλοσοφία, της Εναλλακτικής Ολιστικής Θεραπευτικής Αντιμετώπισης, εκπαιδεύουμε τους μαθητές μας, βάζοντας τους θεμέλιους λίθους που απαιτούνται, ώστε να καταφέρουν να πετύχουν στις προεισαγωγικές εξετάσεις, αλλά και να μάθουν πώς να διαχειρίζονται την εξέλιξη όλων των τομέων και επιπέδων της ζωής, γενικότερα.

Παγκύπριες & Προεισαγωγικές Εξετάσεις:
Το Τελικό Γραπτό!

pagkypries proeisagogikes exetaseis teliko grapto

Φτάνοντας στην τελική ευθεία και παίρνοντας το Τελικό Γραπτό στα χέρια σου, είσαι υπεύθυνος να αποδώσεις το μέγιστο της δύναμης, της γνώσης και της αξίας σου.

Όλα αυτά δεν χτίζονται, ούτε αποκτιούνται μέσα σε ένα βράδυ, ούτε μέσα σε ένα χρόνο.

Αντιθέτως, απαιτούν θυσίες και χρόνο, όρεξη και πάθος, αφοσίωση και γερή κράση, για να καταφέρει κανείς να πάρει το σωστό «κλειδί» στα χέρια του, εάν όντως αποφάσισε να κερδίσει το Στοίχημα της Ζωής του!

Ο Προγραμματισμός της Cosmotherapy Centre

andri-koutsofta-therapeia-grafeio-CART0431

Στην Cosmotherapy Centre, λοιπόν, εκπαιδεύονται οι έφηβοι – μαθητές με πρωτοποριακές εναλλακτικές μεθόδους και συμπληρωματικές τεχνικές που επιβάλλονται εάν ο στόχος είναι να πετύχουν όλα όσα θέλουν και αξίζουν στη Ζωή τους.

Σύμφωνα πάντα με το προσωπικό ιστορικό του κάθε παιδιού, την οικογενειακή κατάσταση και το σχολικό έτος, οργανώνουμε το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε.

Εννοείται πάντα σε συνεργασία με τους γονείς ή τον εκπαιδευτικό ή τον Ψυχολόγο ή άλλο ειδικό θεραπευτή που πιθανόν να παρακολουθεί το παιδί.

Σε αρκετές περιπτώσεις συμπεριλαμβάνουμε και τους γονείς στο πρωτόκολλο, εάν αποφασίσουμε ομαδικώς ότι η συμμετοχή τους είναι καθοριστικής σημασίας.

Διάβασε Περισσότερα