Θεραπευτικό Πρόγραμμα

Συναισθηματικής Υγείας:

Απέκτησε Ψυχική Δύναμη

arnitika synaisthimata mple kardia

Αρνητικά Συναισθήματα
Βρες τον Εαυτό σου
Κέρδισε την Υγεία σου!

Περιεχόμενα

Ψυχική Δύναμη
Συναισθηματική Υγεία

Αρνητικά Συναισθήματα:
Θεραπεία - Διαχείριση - Απελευθέρωση

Η απελευθέρωση, η θεραπεία, και η διαχείριση των Αρνητικών Συναισθημάτων είναι ένα ζήτημα που απασχολεί αρκετούς ανθρώπους.

Όπως είναι:

o θυμός, η λύπη, η κατάθλιψη, η ζήλεια, οι τύψεις, ο φόβος, η απελπισία, η αγανάκτηση, η προδοσία, η απιστία, η απόρριψη, η ντροπή, η έλλειψη αγάπης, το μίσος, η πίκρα η μοναξιά …και τόσα άλλα.

Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα της Συναισθηματικής Υγείας που προσφέρουμε στην Cosmotherapy Center, σχεδιάστηκε για τον Άνθρωπο που ενδιαφέρεται να αποκτήσει Ψυχική Δύναμη και να απελευθερώσει άμεσα τα Καταπιεσμένα Συναισθήματα, τα οποία τον εμποδίζουν να προχωρήσει μπροστά στη Ζωή του.

andri koutsofta therapeia 726

Είναι ένα Πρόγραμμα εμπλουτισμένο με εξιδεικευμένες Θεραπευτικές Μεθόδους, που απαιτούνται για τη σωστή θεραπεία και την επιτυχημένη απελευθέρωση των Παγιδευμένων Αρνητικών Συναισθημάτων μέσα από το Σώμα, την Καρδιά και το Μυαλό.

Τα Αρνητικά Συναισθήματα είναι απλά μαθηματικά που θέτουν τον οργανισμό σε συναγερμό και έχουν τη Δύναμη να μας αρρωστήσουν και να μας δυστυχήσουν.

Όταν τα Παγιδευμένα Αρνητικά Συναισθήματα δεν απελευθερώνονται, τότε εγκλωβίζονται και θάβονται Ζωντανά μέσα στο Σώμα.

Εάν δεν σπεύσεις εγκαίρως να τα θεραπεύσεις, να τα διαχειριστείς και να τα αντιστρέψεις σε θετικά, κάποια στιγμή σίγουρα θα επαναστατήσουν με τη μορφή κάποιας Ασθένειας.

Η Φιλοσοφία της Συνδυαστικής Εναλλακτικής Ολιστικής Προσέγγισης που εφαρμόζουμε στο Κέντρο μας, ενισχύει επίσης συμπληρωματικά και θεραπευτικά τα διάφορα συνεπακόλουθα προβλήματα υγείας ή αρνητικές καταστάσεις που συνήθως προκαλούν τα Τοξικά Αρνητικά Συναισθήματα γενικότερα στη ζωή του ανθρώπου.

Ενισχύουμε δυναμικά το Συναισθηματικό Επίπεδο του ατόμου, έτσι ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται με Σθένος τις δύσκολες καταστάσεις και τα απρόσμενα γεγονότα της ζωής.

Κατάθλιψη – Απώλεια – Πίκρα – Απελπισία – Έλλειψη Αγάπης

thlipsi-dakria-syginisi

Τα Τοξικά Συναισθήματα ζουν μέσα μας Ζωντανά!

«Τα ανέκφραστα συναισθήματα και οι συγκινήσεις ποτέ δεν πεθαίνουν…. Απλά θάβονται ζωντανά και θα έρθουν στην επιφάνεια πάλι, σε μεταγενέστερο χρόνο, σε πιο άσχημη μορφή…»
Sigmund Freud

Συναισθήματα όπως η Κατάθλιψη, η Απώλεια, η Απελπισία, η Έλλειψη Αγάπης, η Πίκρα και τόσα άλλα είναι ισχυρά και προκαλούν τοξικότητα στη ζωή και τον εαυτό μας.

Όταν τα αφήνουμε θαμμένα και κρυμμένα μέσα μας, δεν σημαίνει πως δεν είναι Ζωντανά!

Τόσο αργά ή όσο σύντομα εσείς φαντάζεστε, θα έρθει η στιγμή της Έκρηξής τους.

Προκαλούν Εσωτερικές Συγκρούσεις, Συναισθηματική Πίεση και Ψυχική Ένταση, μπλοκάροντας τα πάντα στη ζωή μας!

εγκέφαλος καρδιά χερι με χέρι

Για να λυτρωθούμε από τα Τοξικά Αρνητικά Συναισθήματα, θα πρέπει να αποταθούμε σε εξειδικευμένο θεραπευτή ο οποίος μπορεί να μας βοηθήσει να απελευθερώσουμε μέσα από την Καρδιά και το Μυαλό μας όλα τα συναισθήματα που μπλοκάρουν τον εαυτό και τη ζωή μας.

Ζώντας τη ζωή σου Ελεύθερος από Παγιδευμένα Τοξικά Συναισθήματα, είναι η απαρχή μιας Νέας Φιλοσοφίας της Ζωής, που θα σου προσφέρει Υγιείς Λύσεις, ανοίγοντάς σου τον δρόμο της Ηρεμίας, της Ευτυχίας της Υγείας και της Μακροζωίας.

Συναισθηματική Απελευθέρωση:
Πώς να βρω τον Εαυτό μου!

Συναισθήματα:
Χαρά – Ηρεμία - Γαλήνη

Η Συναισθηματική Απελευθέρωση θα σου δώσει τη χαρά, την ηρεμία, τη γαλήνη που αναζητάς.

Θα βρεις τον Εαυτό σου!

Η Συναισθηματική Απελευθέρωση που προσφέρουμε, βοηθά το άτομο να απελευθερώσει τα Παγιδευμένα Τοξικά Αρνητικά Συναισθήματα του και να απαλλαγεί από κάθε λογής Εσωτερικά Βάρη, τα οποία μπλοκάρουν την υγεία και τη ζωή του.

Όταν τα Αρνητικά Συναισθήματα είναι ισχυρά, παγιδεύονται μόνιμα στο σώμα μας, σε συγκεκριμένα όργανα, ανάλογα με το συναίσθημα και ελκύουν αρνητικά πρόσωπα και καταστάσεις, προβλήματα και ασθένειες, σαμποτάροντας τα πάντα στη Ζωή μας!

Κατοικούν μονίμως μέσα στα Σπλάχνα μας, στην Καρδιά και το Μυαλό μας,  παραμονεύοντας να αρπάξουν την ευκαιρία για να επαναστατήσουν εναντίον μας.

Στο θεραπευτήριό μας εφαρμόζουμε εξειδικευμένες θεραπευτικές προσεγγίσεις, οι οποίες έχουν τη δύναμη να απελευθερώσουν με επιτυχία τα Αρνητικά Συναισθήματα μέσα από το σώμα του ατόμου.

Ενεργοποιούμε την φυσική Αυτό-θεραπευτική ικανότητα του Σώματος και του Μυαλού, ενισχύοντας την αντίσταση στις ασθένειες.

andri koutsofta therapeia 685

Διδάσκουμε στο άτομο πώς να δημιουργεί Θετικά Συναισθήματα και πώς να ενδυναμώνει τη Θετικότητα μέσα του, τρέφοντας τον Εαυτό του με κάθε λογής Θετική Σκέψη και Εσωτερική Προστασία.

Οι Θεραπευτικές Συνεδρίες μας είναι οργανωμένες, έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές απαιτήσεις του κάθε ατόμου ξεχωριστά, σύμφωνα με τις δικές του αδυναμίες και τη δική του προσωπικότητα.

Πάντα με βάση τις αρχές της Εναλλακτικής Ολιστικής Θεραπευτικής Προσέγγισης.

Η Συναισθηματική Απελευθέρωση αναπτύσσει την Αυτοπεποίθηση και την Αυτοαξία του ανθρώπου.

Προσφέρει στο άτομο την ανεκτίμητη Γαλήνη και βοηθά να ανθίσει μέσα του η Χαρά, το Γέλιο, η Ευτυχία, η Αγάπη και όλα τα Θετικά Συναισθήματα.

Συναισθηματική Δύναμη:
Πώς να δυναμώσω το Χαρακτήρα μου!

άντρας που πιάνει το μέτωπο του

Ενδυνάμωσε Συναισθηματικά,
για να βρεις τον Εαυτό σου!

Η Συναισθηματική Ενδυνάμωση βοηθά το άτομο να βρει τον Εαυτό του και να δυναμώσει το χαρακτήρα του, για να μπορεί να ξεπερνά τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις δυσκολίες που συναντά στη ζωή του.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός, ότι τα Καταπιεσμένα Αρνητικά Συναισθήματα είναι η κύρια αιτία όλων των προβλημάτων, των ασθενειών, της φτώχειας και της μιζέριας που βιώνουμε στη ζωή μας. 

Όταν εξελίξεις τον Εαυτό σου, ενδυναμώνεις την Προσωπική Ιδιοσυγκρασία σου.

Γίνεσαι αυτός που θέλεις να είσαι και αποκτάς Δυνάμεις κερδίζοντας την Υγεία και τη Ζωή σου.

Tα Συναισθήματα είναι η Πνοή της Ζωής!

Λειτουργούν Υποσυνείδητα βάσει Ουσίας και Αξίας!

aytopepoithisi petyxaino stoxous

Ο Στόχος μας είναι η εναλλακτική και ολιστική αντιμετώπιση του ατόμου, γι’ αυτό και συνδυάζουμε τις ανάλογες Θεραπευτικές Μεθόδους και τις κατάλληλες Τεχνικές Προσωπικής Ανάπτυξης που απαιτούνται για να ενδυναμώσει το άτομο και να βρει αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα και τα προσωπικά θέματα που τον απασχολούν.

Βοηθάμε το άτομο να έρθει σε επαφή με όλο τον Συναισθηματικό Κόσμο του και να απελευθερώσει οποιοδήποτε Παγιδευμένο ή Καταπιεσμένο Συναίσθημα τον επηρεάζει και τον βασανίζει.

Πώς να ελέγξω τα Συναισθήματά μου!

γυναικα που πιανει την καρδιά της, ασχημα συναισθήματα

Θυμός – Ζήλεια – Προδοσία - Λύπη - Αγανάκτηση - Ανασφάλεια

«Αν δεν μπορείς να βρεις τη γαλήνη μέσα σου, δεν έχει πολύ νόημα να την ψάχνεις κάπου αλλού».
Dr. Thomas Fuller

Όταν ο Θυμός, η Ζήλεια, η Προδοσία, η Λύπη, η Αγανάκτηση και η Ανασφάλεια κατοικούν μέσα μας, είναι αδύνατον να νιώσουμε τη γαλήνη, την ηρεμία και την ισορροπία στη ζωή μας.

Για να καταφέρεις να ελέγξεις τα Συναισθήματά σου, θα πρέπει πρώτα να μάθεις να μιλάς στη «γλώσσα» των Συναισθημάτων.

Για να αντιληφθείς τη «γλώσσα» των Συναισθημάτων σου, πρέπει να έρθεις σε ουσιαστική επαφή και εσωτερική επικοινωνία μαζί τους.

Όταν είμαστε υπό την επήρεια των Τοξικών Αρνητικών Συναισθημάτων, έχουμε την τάση να βλέπουμε μόνο αυτά που θέλουμε να βλέπουμε και να θυμόμαστε μόνο αυτά που θέλουμε να θυμόμαστε, διότι μας εμποδίζουν από το να σκεφτόμαστε και να συμπεριφερόμαστε λογικά.

Η Διαμάχη ανάμεσα στη Λογική
και το Συναίσθημα!

ένας άντρας με πολλά χέρια πανω στο πρόσωπο του - λογική και συναίσθημα

Γίνεται μια διαμάχη ανάμεσα στη Λογική και το Συναίσθημα, προκαλώντας διάφορα συμπτώματα, ασθένειες και πόνους στη ζωή του ανθρώπου.

Οι πόνοι στο σώμα είναι η «εσωτερική φωνή» που μας στέλνουν τα Τοξικά Αρνητικά Συναισθήματα, στην προσπάθειά τους να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Η Συνδυαστική Εναλλακτική Ολιστική Προσέγγιση που εφαρμόζουμε, συνδυάζει τις κατάλληλες Εναλλακτικές Τεχνικές και Ολιστικές Θεραπείες που χρειάζεται ο σημερινός άνθρωπος, έτσι ώστε να μπορεί να αντεπεξέρχεται άριστα, μπροστά στις προκλήσεις της καθημερινής ζωής.

Αυτός είναι ο λόγος που επιλέξαμε να εμπλουτίσουμε τα πρωτόκολλά μας, τόσο με Θεραπευτικές Μεθόδους, όσο και με Σύγχρονες Τεχνικές Προσωπικής Ανάπτυξης και Στρατηγικές Εξέλιξης.

Η «γλώσσα» των Συναισθημάτων

andri koutsofta therapeia grafeio CART0297 1

Στην Cosmotherapy Center σας εκπαιδεύουμε στη «γλώσσα» των συναισθημάτων.

Σας βοηθάμε δηλαδή, να έρθετε σε εσωτερική επικοινωνία με τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Όταν μάθεις πώς να ελέγχεις, πώς να διαχειρίζεσαι και πώς να αντιμετωπίζεις τα Συναισθήματά σου, τότε μαθαίνεις πώς να ζεις με Ηρεμία και Γαλήνη, χωρίς να επηρεάζεσαι από τίποτα και κανέναν γύρω σου.

Ενδυναμώνεις την προσωπικότητά σου και αποκτάς Σταθερότητα, Αποφασιστικότητα και Ισορροπία.

Η Διαχείριση και η αντιμετώπιση των Αρνητικών Συναισθημάτων που προσφέρουμε, βοηθούν τα άτομά μας να ισορροπήσουν ταυτόχρονα σε όλα τα επίπεδα και τομείς της ζωής όπως:

Σωματικά – Συναισθηματικά – Νοητικά – Ψυχικά – Ενεργειακά – Κοινωνικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά

Στεναχώρια – Απιστία - Απόρριψη – Τύψεις – Μοναξιά - Φόβος

Διώξε τα Αρνητικά Συναισθήματα
από τη ζωή σου!

Η Στεναχώρια, η Απιστία, η Απόρριψη, οι Τύψεις, η Μοναξιά, ο Φόβος  και τόσα άλλα είναι ένας ζωντανός θάνατος.

Γι’ αυτό, διώξε τα από τη ζωή σου, πριν να είναι αργά!

Στην Cosmotherapy Center πιστεύουμε ότι η Πρόληψη είναι ο καλύτερος Γιατρός.

Τα Αρνητικά συναισθήματα συνδέονται απόλυτα με τις ασθένειες, σε αρκετές περιπτώσεις.

Κάθε Αρνητικό Συναίσθημα συνδέεται με μια μορφή προβλήματος, με έναν Πόνο και μια Ασθένεια που κάτι θέλουν να σου πουν.

Τα Καταπιεσμένα Αρνητικά συναισθήματα αρκετές φορές συνοδεύονται με έντονους πόνους στο σώμα και το κεφάλι, προκαλώντας αρκετά προβλήματα υγείας που καμιά φορά μοιάζουν αξεπέραστα.

Κέρδισε την Υγεία σου!

Ο Πόνος αποτελεί προειδοποιητικό σημάδι και δεν μπορούμε να τον αγνοήσουμε.

Αν τον αγνοήσουμε, το Μυαλό θεριεύει και δυναμώνει τα Αρνητικά Συναισθήματα, για να μας αναγκάσει να δράσουμε πριν να είναι αργά.

Η Ασθένεια είναι ένα Μήνυμα που μας στέλνει το σώμα μας, για να μας ενημερώσει ότι βιώνουμε κάποιο Συναισθηματικό Μπλοκάρισμα ή ότι πρέπει να αλλάξουμε ή να απαλλαγούμε από κάτι στη ζωή μας.

Πολλές φορές, δεν γνωρίζεις ότι έχεις μέσα σου Εγκλωβισμένα Αρνητικά Συναισθήματα, διότι δεν έχουμε Συνείδηση για αυτά, επειδή ενεργούν στο Υποσυνείδητο και από εκεί μπλοκάρουν ολόκληρο τον οργανισμό και το σύστημα της Υγείας.

andri koutsofta therapeia 715

Για να λυτρωθούμε από τα Τοξικά Αρνητικά Συναισθήματα, θα πρέπει να αποταθούμε σε εξειδικευμένο θεραπευτή ο οποίος μπορεί να μας βοηθήσει να απελευθερώσουμε μέσα από την Καρδιά και το Μυαλό μας όλα τα συναισθήματα που μπλοκάρουν τον εαυτό και τη ζωή μας.

Είναι πολύ σημαντικό να ξυπνήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε την πυροδότηση που δεχόμαστε καθημερινά από τον συναισθηματικό μας κόσμο και να αποφασίσουμε να δουλέψουμε, να εξελίξουμε, να θεραπεύσουμε και να απελευθερώσουμε τον Εαυτό μας από τα μεγαθήρια αρνητικά συναισθήματα, εάν φυσικά ισχύει και για εσάς το «Πάνω απ’ όλα είναι η Υγεία».

Συναισθηματική Νοημοσύνη:
Κυριάρχησε τις Σκέψεις &
τα Συναισθήματα σου!

egkefalos

Η Συναισθηματική Νοημοσύνη είναι η λογική των Συναισθημάτων
Εκπαίδευσε τον Εαυτό σου!

Η Συναισθηματική Νοημοσύνη θα σε βοηθήσει να κυριαρχήσεις τις σκέψεις και τα Συναισθήματά σου.

Σε εκπαιδεύει στο πως να αναγνωρίζεις και πώς να κατανοείς τόσο τα δικά σου συναισθήματα, όσο και των άλλων ανθρώπων γύρω σου.

Είναι η Συναισθηματική Δύναμη, που σου δίνει την ικανότητα να διαχειρίζεσαι με επιτυχία τις καταστάσεις και τα γεγονότα της ζωής σου.

Στην Cosmotherapy Center εφαρμόζουμε πρωτοποριακές Θεραπευτικές Στρατηγικές, οι οποίες βοηθούν στην ανάπτυξη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, γύρω από όλες τις πτυχές της ζωής.

Τα Θεραπευτικά Πρωτόκολλά μας συμπεριλαμβάνουν τεχνικές, οι οποίες στοχεύουν στην ισορροπία μεταξύ της Λογικής και του Συναισθήματος.

Σκέψεις & Συναισθήματα

γυναίκα με σκέψεις

Η Συναισθηματική Λογική είναι η ψυχική Δύναμη που μπορείς να αποκτήσεις, σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να εξουσιάσεις την Καρδιά και το Μυαλό σου.

Είναι οι Σκέψεις και τα Συναισθήματά σου.

Είναι η τέχνη της Ισορροπίας και της Ψυχραιμίας!

Είναι η Συναισθηματική Δύναμη που σου δείχνει το δρόμο, ώστε να μπορείς να αντεπεξέρχεσαι στην καθημερινότητα και την επίλυση των προβλημάτων που συναντάς, χωρίς περιττές συναισθηματικές εντάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις.

Εκπαιδεύουμε το άτομο, έτσι ώστε να μάθει πώς: – να κερδίσει την Υγεία και τη Ζωή του – να νιώθει Ισορροπία και Ηρεμία – να διαχειρίζεται τις προκλήσεις με Υπομονή – να αλλάζει τα Αρνητικά Συναισθήματα σε Θετικά – να παράγει Θετικότητα, διώχνοντας την Αρνητικότητα – να έχει Αυτοεπίγνωση και Αυτοπροστασία – να ζει Ελεύθερος και Ευτυχισμένος

Με αυτό τον τρόπο, ο άνθρωπος μαθαίνει πώς να αντιδρά και πώς να διαχειρίζεται με απόλυτη ψυχραιμία και λογική τα διάφορα αρνητικά γεγονότα και τις απρόοπτες καταστάσεις της ζωής, οι οποίες πιθανόν να μπλοκάρουν τον συναισθηματικό κόσμο του.

Η Συναισθηματική Δύναμη είναι τα θεμέλια μιας ισορροπημένης ζωής σε σχέση με τον Εαυτό μας, αλλά και στην επιτυχημένη επικοινωνία με τους γύρω μας.

Μας φέρνει πιο κοντά στην Αυτογνωσία, την Ενσυναίσθηση και την Αυτοδιαχείριση.

Θετικότητα & Αρνητικότητα:
Ζήστε Ευτυχισμένοι

ζευγαρι μαζί αγκαλιά έρωτας και αγάπη

Ποιος είναι ο Στόχος του Θεραπευτικού Προγράμματος?

Η Θετικότητα και η Αρνητικότητα είναι η αρχή και το τέλος μιας Ευτυχισμένης Ζωής.

Ο Στόχος του Θεραπευτικού Προγράμματος των Αρνητικών Συναισθημάτων είναι να κερδίσετε ένα ισορροπημένο Εαυτό, γύρω από όλες τις πτυχές της ζωής.

Στοχεύουμε στην Ολοκλήρωση και στην Ευτυχία του ανθρώπου!

Να μάθετε πώς να ζείτε την καθημερινότητα με Θετικότητα και Ισορροπία, αντί να παλεύετε με την Αρνητικότητα και τη Δυστυχία.

Εκπαιδεύουμε το άτομο, έτσι ώστε να μάθει πώς:

– να ισορροπήσει συναισθηματικά

– να ζει με Ηρεμία και Γαλήνη χωρίς να επηρεάζεται από αρνητικούς ανθρώπους γύρω του

– να αντιληφθεί τη γλώσσα των Αρνητικών Συναισθημάτων

– να ξεπερνά δυσάρεστες καταστάσεις με Ψυχραιμία και Αυτοκυριαρχία

– να διαχειρίζεται τόσο τα Αρνητικά όσο και τα Θετικά συναισθήματα

– να ενδυναμώσει την Προσωπική Ιδιοσυγκρασία του

– να πετυχαίνει τους Στόχους του χωρίς να μπλοκάρει συναισθηματικά

– να αποκτήσει τις γνώσεις που χρειάζεται για να νιώσει Ψυχική Δύναμη

– να εξελίξει τον Εαυτό του και να γίνει αυτός που θέλει να είναι

– να ενδυναμώσει την Προσωπικότητά του

– να αναπτύξει την Αυτοπεποίθηση και την Αυτοαξία του

– να αποκτήσει Σταθερότητα και Αποφασιστικότητα

– να ανθίσει μέσα του η Χαρά, το Γέλιο, η Ευτυχία, η Αγάπη, …

– να κερδίσει την Υγεία και τη Ζωή του!

Εν κατακλείδι, η πολύχρονη πείρα μας, μας έχει διδάξει πώς να καθοδηγήσουμε σωστά τον Σύγχρονο άνθρωπο που ενδιαφέρεται να ζει ευτυχισμένα και ειρηνικά με τον Εαυτό του και τους γύρω του, νιώθοντας Σωματική Υγεία και Ψυχική Ευεξία.

Διάβασε Περισσότερα