Θεραπευτικό Πρόγραμμα

Αρνητικές Σκέψεις – Αυπνίες – Φοβίες

andri koutsofta grafeio 82

Όλα Ξεκινούν από το Μυαλό και τις Σκέψεις μας!

Περιεχόμενα

Έχεις Αρνητικές Σκέψεις
Αυπνίες ή Φοβίες?

arnitikes-skepseis-logoi-aities

Θεραπεία & Αντιμετώπιση

Μήπως αντιμετωπίζεις Αρνητικές Σκέψεις, Αϋπνίες, ή Φοβίες?
 
Εάν δεν σπεύσεις εγκαίρως να αντιμετωπίσεις τα θέματα που σε απασχολούν μαζί με εξειδικευμένους θεραπευτές, τότε το πρόβλημα μεγεθύνεται με αποτέλεσμα η Ψυχική και η Σωματική σου υγεία να κλονίζονται.
 
Το εξειδικευμένο Θεραπευτικό Πρόγραμμα που προσφέρει το Κέντρο Υγείας Cosmotherapy Centre, σχεδιάστηκε για να βοηθήσει εσάς που πραγματικά υποφέρετε εγκλωβισμένοι μέσα στις Σκέψεις, τους Φόβους, τις Αϋπνίες και τις Αδυναμίες σας και σας βοηθά να απαλλαχθείτε από τα δυσάρεστα συμπτώματα και να βγείτε έξω από τον Φαύλο Κύκλο που ζείτε, το γρηγορότερο δυνατόν.
 
Η Συνδυαστική Εναλλακτική Ολιστική Θεραπευτική Προσέγγιση που εφαρμόζουμε, είναι μία καινοτόμα φυσική Αυτοθεραπευτική μέθοδος, η οποία σας βοηθά να απελευθερώσετε όλες τις Αρνητικές Σκέψεις, τους Φόβους και τις Ψυχικές Εντάσεις μέσα από το Μυαλό, την Καρδιά και το Σώμα σας άμεσα και αποτελεσματικά.
 
Οι Πρωτοποριακές Θεραπείες και ο Επανα – προγραμματισμός Μυαλού & Σώματος που προσφέρουμε για την θεραπεία, την αντιμετώπιση και την διαχείριση των Αρνητικών Σκέψεων, τις Αυπνίες, τους Φόβους και τις Φοβίες είναι ένα καινοτόμο θεραπευτικό σύστημα που αναπτύχθηκε αποκλείστηκα στο θεραπευτήριο μας , γι΄αυτό και θα το βρείτε Παγκυπρίως μόνο κοντά μας.

Γιατί έχω Αρνητικές Σκέψεις?
Λόγοι & Αιτίες

αρνητικές σκεψεις αιτίες

Υπάρχουν λόγοι και αιτίες που ο άνθρωπος παράγει Αρνητικές Σκέψεις.

Το Μυαλό, είναι το όργανο του ανθρώπου που παράγει Σκέψεις.

Είναι το Διανοητικό κομμάτι, που λειτουργεί συνειδητά βάσει της Λογικής.

Κάνουμε περίπου 50.000 σκέψεις την ημέρα, Αρνητικές ή Θετικές.

Όλες αυτές οι σκέψεις, βομβαρδίζουν με μηνύματα τον Εγκέφαλό μας.

Ακόμα και αυτές οι σκέψεις, που δεν συνειδητοποιούμε ότι κάνουμε, δρουν υποσυνείδητα σε κλάσματα δευτερολέπτων, επηρεάζοντάς μας κάθε λεπτό και δευτερόλεπτο, θετικά ή αρνητικά.

Και ο Εγκέφαλός σου λαμβάνει όλες αυτές τις πληροφορίες, ακόμη και το παραμικρό μήνυμα… που του δίνεις.

Αν σκέπτεσαι αρνητικά, θα επιδράσει πάνω σου με αρνητικές συνέπειες.

Είναι Επιστημονικό γεγονός, ότι οι σκέψεις επηρεάζουν τους Νευροδιαβιβαστές του Εγκεφάλου μας.

Πρόκειται για χημικές ενώσεις, που η δουλειά τους είναι να μεταφέρουν πληροφορίες από τον έναν Νευρώνα του Εγκεφάλου προς τον άλλο.

Δεδομένου ότι υπάρχουν 37 τρισεκατομμύρια κύτταρα στο Σώμα μας, αναρωτηθήκατε ποτέ τι συμβαίνει μέσα στο Σώμα καθώς σκέπτεστε;

Τι προκαλούν οι Αρνητικές Σκέψεις?

Κυριάρχησε το Μυαλό σου, για να ελέγξεις τις Σκέψεις σου!

Αναμφίβολα, οι ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ προκαλούν Εσωτερικές Συγκρούσεις και εγκλωβίζουν την Ορθή Σκέψη προκαλώντας Νοητική Σύγχυση.

Αν έχεις Στρες, αρχίζεις να αισθάνεσαι άρρωστος.

Οι Αρνητικές Σκέψεις μπλοκάρουν το Συναισθηματικό Επίπεδο, αναπτύσσουν Σωματικά Συμπτώματα και Ψυχοσωματικά Προβλήματα, τα οποία σωματοποιούνται προκαλώντας πολλά και διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητα του ανθρώπου.

ένας εγκέφαλος σε αγκαθαθωτό πλέγμα

Συχνά, οι Αρνητικές Σκέψεις προκαλούν:

– Κρίσεις Πανικού

– Φόβους και Φοβίες

– Αυπνίες

– Ψυχική Πίεση

– Ένταση

– Άγχος και Στρες

Σκέψου, δηλαδή πόσο πολύ μιλάς μέσα στο Κεφάλι σου!
Επειδή το Σώμα σου, ακούει όλα όσα λες στο Μυαλό σου!
Και το Μυαλό σου, ακούει όλα όσα λες στο Σώμα σου!

Γιατί Σκέπτομαι Αρνητικά?
Πώς να σκέπτομαι θετικά

άντρας που σκέφτεται

Η Δύναμη της Θετικής Σκέψης

Όταν σκέπτεσαι αρνητικά, δεν είναι δυνατόν να περιμένεις θετικά αποτελέσματα στη ζωή σου, έτσι δεν είναι?  

Αυτό που σκεπτόμαστε και αυτό που πιστεύουμε καθώς σκεπτόμαστε, αυτό ακριβώς θα προσελκύσουμε στη ζωή μας για να συμβεί.

Είναι γεγονός ότι η Δύναμη της Θετικής Σκέψης καθορίζει τα αποτελέσματα της Ζωής και της Υγείας μας.

Αν πιστεύεις και λες ότι «είμαι χαρούμενος», τότε ένας χημικός αγγελιοφόρος το μεταφέρει στο Σώμα σου και σε όλα τα τρισεκατομμύρια των Κυττάρων σου.

Σκέπτεσαι Θετικά ή Αρνητικά?

Το ίδιο συμβαίνει αν κάνεις Σκέψεις όπως:

– «έχω στρες» ή
– «είμαι δυστυχισμένος» ή
– «μισώ το σώμα μου».

Το ίδιο συμβαίνει επίσης, αν σκέφτεσαι πράγματα όπως:

– «μισώ τη δουλειά μου» ή
– «είμαι πάντα άρρωστος» ή
– «το σώμα μου δεν κάνει ποτέ αυτό που θέλω να κάνει».

Συνήθως, όλες αυτές οι σκέψεις γίνονται υποσυνείδητα και ο άνθρωπος δεν μπορεί να εξουσιάσει το μυαλό του, με αποτέλεσμα να ζει καθημερινά στο χάος των Αρνητικών Σκέψεων και όλων των συνεπακόλουθων συμπτωμάτων που προκαλούν όπως είναι οι Φόβοι, οι Αυπνίες, η Ψυχική Αναστάτωση, οι Κρίσεις Πανικού και τόσα άλλα.

Πώς να διώξω τις Αρνητικές Σκέψεις μου?

Θεραπεία – Αντιμετώπιση - Απελευθέρωση

Για να καταφέρει κανείς να σκέπτεται θετικά, πρέπει πρώτα να διώξει όλες τις Αρνητικές Σκέψεις που τον περικυκλώνουν, συνειδητά και υποσυνείδητα.

Για να διώξει κανείς τις Αρνητικές Σκέψεις του, θα πρέπει πρώτα  να έρθει σε ουσιαστική και εσωτερική επικοινωνία με το Μυαλό και τον Εαυτό του.

 

«Φροντίζετε να βγάζετε τις Κακές Σκέψεις από το μυαλό σας, παρά να θεραπεύετε τις αρρώστιες του σώματός σας». (Επίκτητος)

andri koutsofta therapeia 715

Στην Cosmotherapy Center, σας βοηθάμε να έρθετε πιο κοντά στον Εαυτό σας και πιο κοντά στο Μυαλό και τις Σκέψεις σας, ώστε να μάθετε πώς να τις διαχειρίζεστε και πώς να τις αντιμετωπίζετε.

Με την βοήθεια του Θεραπευτή σας, μπορείτε να απελευθερώσετε όλες τις περιττές αρνητικές και καταστροφικές σκέψεις, βάζοντας γερά θεμέλια και ξεκινώντας να ζείτε τη ζωή σας με Θετικότητα και Αυτοπροστασία.

Η Φυσική Αυτοθεραπευτική Μέθοδος που εφαρμόζουμε, χρησιμοποιεί τη Δύναμη του Μυαλού για να απελευθερώσει όλες τις Αρνητικές Σκέψεις και όλα τα εσωτερικά βάρη που πιθανόν να κουβαλά το άτομο μέσα στο Μυαλό και το Σώμα του.

Μάθε πώς να Εξουσιάζεις το Μυαλό σου!

γυναικα που απελευθερώνει αρνητικές σκέψεις φωνάζοντας

Γιατί αν Δεν σε υπακούει τότε σε διατάζει και Εσύ απλώς εκτελείς τις εντολές του!

Εφαρμόζουμε Πρωτοποριακές Στρατηγικές Εγκεφάλου, οι οποίες ενισχύουν δυναμικά το άτομο να εξουσιάζει το Μυαλό και τις Σκέψεις του, αποκτώντας γνώσεις και εναλλακτικές τεχνικές, για να πετύχει τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους του και να προχωρήσει μπροστά στη ζωή.

Πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι γεννήθηκαν και διαθέτουν την ίδια Δυναμική μέσα τους, απλώς μερικές φορές το άτομο χρειάζεται να αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις, τις κατάλληλες στρατηγικές και τις προσωπικές τεχνικές οι οποίες θα του ανοίξουν τον δρόμο που επιθυμεί.

Αυτό σημαίνει ότι, μαζί μας το κάθε άτομο έχει την ευκαιρία να εξελίξει τον Εαυτό του σε διάφορους τομείς της Ζωής, στους οποίους νιώθει ότι χρειάζεται στήριξη και καθοδήγηση.

Επανα - προγραμματισμός Εγκεφάλου

Η Μέθοδος του Επανα-προγραμματισμού του Εγκεφάλου, είναι μία Καινοτόμα Φυσική Αυτό-θεραπευτική διαδικασία που εφαρμόζουμε, για να βοηθήσουμε τα άτομά μας να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους και να προγραμματίσουν το μυαλό τους προς την επιτυχία και την ολοκλήρωση των ονείρων τους.

Δίνει την ευκαιρία στους θεραπευτές της Cosmotherapy να εκπληρώσουν όλες τις προσωπικές ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, κυρίως στους τομείς της ζωής στους οποίους νιώθετε ότι έχετε αδυναμίες ή εμπόδια και ελλείψεις. 

Βοηθάμε το άτομο να βρει τρόπους και λύσεις για να ξεπεράσει διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του, είτε αυτά είναι προσωπικά είτε επαγγελματικά.

Γιατί έχω Φοβίες:
Λόγοι & Αιτίες

γυναίκα με φοβίες

Το Μυαλό λειτουργεί σαν «Συναγερμός», για να μας δείξει ότι κάτι δεν πάει καλά…!

Υπάρχουν λόγοι και αιτίες εξαιτίας των οποίων αρκετοί άνθρωποι υποφέρουν έχοντας διάφορους Φόβους και Φοβίες.

Τις περισσότερες φορές, οι Φόβοι και οι Φοβίες προκαλούνται λόγω διάφορων αρνητικών γεγονότων, κυρίως εξαιτίας των τραυματικών εμπειριών που βιώσαμε στο παρελθόν και κατά τη διάρκεια της ζωής μας.

Κάθε άνθρωπος και κάθε Εγκέφαλος απομνημονεύει διαφορετικά τα γεγονότα της ζωής, με αποτέλεσμα οι Τραυματικές Εμπειρίες να αποτελούν την βάση της Ψυχικής Υγείας μας σε καθημερινή βάση.

Οι Φόβοι, θάβονται ζωντανοί μέσα στο Σώμα σου!

Για να μπορέσει ο άνθρωπος να εξουσιάσει το μυαλό του, θα πρέπει να αλλάξει τις σκέψεις του.

Και για να αλλάξουν οι σκέψεις μας, θα πρέπει να απελευθερώσουμε μέσα από το σώμα μας όλα όσα μας ενοχλούν.

Να έρθουμε δηλαδή σε ουσιαστική εσωτερική επικοινωνία με το «είναι μας», με το Μυαλό και την Καρδιά μας και να αντιμετωπίσουμε όλες τις αρνητικές σκέψεις και όλα τα αρνητικά συναισθήματα που μας δηλητηριάζουν.

Μία Σκέψη που προκαλεί Φόβο, οδηγεί στην παραγωγή συγκεκριμένων χημικών εκκρίσεων, που μας κρατάνε σε εγρήγορση απέναντι στον Κίνδυνο.

Και δεν χρειάζεται να στέκεσαι μπροστά σε ένα Φίδι, αλλά σε περίπτωση που τα φοβάσαι, αρκεί να σκεφτείς Ένα.

Φόβοι & Φοβίες:
Πώς να διώξω τους Φόβους μου?

γυναικα με φοβίες απο άλλους

Θεράπευσε τους Φόβους σου, μην παλεύεις μαζί τους!

Η θεραπεία και η διαχείριση των Φόβων, ξεκινά από τη στιγμή που ο άνθρωπος μπορεί να καταλάβει ότι όλα ξεκινούν από το Μυαλό.

Είναι πολύ σημαντικό, να αντιληφθούμε ότι οι Φόβοι μας ενεργοποιούνται λόγω των Αρνητικών Σκέψεων μας και λόγω των διαφόρων Αρνητικών Γεγονότων ή Τραυματικών Εμπειριών που βιώσαμε στη ζωή μας.

Για να αντιμετωπίσουμε τους Φόβους και τις Φοβίες που μας περικυκλώνουν, θα πρέπει πρώτα να απελευθερώσουμε μέσα από το Μυαλό όλες τις αρνητικές σκέψεις μας, μέσα από την Καρδιά όλα τα παγιδευμένα αρνητικά συναισθήματά μας και μέσα από το Σώμα όλα τα συμπτώματα των πόνων μας τα οποία έχουν σωματοποιηθεί.

Παιδικά Τραύματα
Τραυματικές Εμπειρίες

αρνητικές καταστάσεις

Πρέπει δηλαδή, να απελευθερώσουμε όλα τα Τραυματικά Γεγονότα και όλες τις Αρνητικές Καταστάσεις που βιώσαμε στο παρελθόν μας.

Τότε, το Μυαλό και η Καρδιά μας θα ηρεμήσουν, οι Σκέψεις και τα Συναισθήματά μας θα ισορροπήσουν και έτσι όλες οι φυσικές λειτουργίες του σώματος μας θα επανέλθουν στην απόλυτη αρμονία και ισορροπία.

Μόνο έτσι ο άνθρωπος θα καταφέρει να επιστρέψει πίσω στη κανονική ζωή και στις καθημερινές δραστηριότητές του, χωρίς να ζει κάτω από τη σκιά των Φόβων του.

Στην Cosmotherapy Center εφαρμόζουμε ένα πρωτοποριακό συνδυασμό αξιόλογων θεραπευτικών μεθόδων, οι οποίες εστιάζουν δυναμικά και εξειδικευμένα στην απελευθέρωση όλων των Τραυματικών Εμπειριών και όλων των Αρνητικών Γεγονότων που βιώσαμε κατά τη διάρκεια της ζωή μας.

Θεραπεία & Απελευθέρωση Φόβων χωρίς Φάρμακα

andri koutsofta therapeia 725

Μάθε πώς να κυριαρχείς το Μυαλό σου και πώς να ελέγχεις το Σώμα σου, για να θεραπεύσεις τον Εαυτό σου!

Η Φυσική Θεραπευτική Μυαλού, Σώματος και Πνεύματος που εφαρμόζουμε, βοηθά το άτομο να έρθει σε εσωτερική επικοινωνία με «το είναι του», με το μυαλό και την καρδιά του και να απελευθερώσει όλες τις αρνητικές σκέψεις, όλα τα αρνητικά συναισθήματα και όλες τις τραυματικές εμπειρίες που του προκαλούν τους Φόβους και τις Φοβίες.

Οι Εξειδικευμένες Στρατηγικές και οι Θεραπευτικές Τεχνικές που χρησιμοποιούμε, βοηθούν τον άνθρωπο να αλλάξει τον τρόπο σκέψης του και να εξουσιάσει το μυαλό του, με αποτέλεσμα να μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του απολαμβάνοντας κάθε μέρα νιώθοντας Σωματική Υγεία και Ψυχική Ευεξία.  

Γιατί έχω Αυπνίες?

Αυπνίες:
Λόγοι & Αιτίες

Οι Αυπνίες είναι ένα πάγιο και σταθερό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί άνθρωποι γύρω μας.

Οι λόγοι που προκαλούν τις περιβόητες Αυπνίες μπορεί να είναι ένας συνδυασμός από διάφορα προβλήματα και ανησυχίες που απασχολούν τον άνθρωπο.

Συνήθως τα θέματα που προκαλούν τις Αυπνίες είναι πρωτοφανές, παρόλα αυτά υπάρχουν περιπτώσεις όπου είναι υποσυνείδητες αρνητικές σκέψεις και υπέρ – αναλυτικές έγνοιες οι οποίες αναστατώνουν το άτομο.

aypnies-yposinidites-arnitikes-skepseis

Κάθε εσωτερική και απόρρητη συζήτηση με τον εαυτό σου, επηρεάζει την υγεία σου σε Κυτταρικό Επίπεδο.

Ακόμα και το βράδυ που εσύ κοιμάσαι, να ξέρεις ότι ένα εσωτερικό κομμάτι σου είναι ξύπνιο και συζήτα με τον Εγκέφαλο σου.

Αυτό σημαίνει, ότι οι ΣΚΕΨΕΙΣ σου μπορούν να λειτουργήσουν Θετικά ή Αρνητικά:

– στην Υγεία ή την Αρρώστια σου

– στην Ευτυχία ή τη Δυστυχία σου

– στην Επιτυχία ή την Αποτυχία σου

και κατ’ επέκταση στην Εξέλιξη ολόκληρης της πορείας της ζωής σου.

Αυπνίες:
Θεράπευσε τον Εαυτό σου, αντί να παλεύεις μαζί του!

αιτίες αυπνίες

Να θυμάσαι, λοιπόν, ότι κάθε Σκέψη σου μετράει και σύμφωνα με την ποιότητα της, επηρεάζει τους χημικούς αγγελιοφόρους στον Εγκέφαλό σου, διευθύνει τον Εσωτερικό Κόσμο σου, και κατ’ επέκταση όλες τις λειτουργίες του Σώματός σου.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, θα σε αφήσουν ΞΥΠΝΙΟ όλο το βράδυ οι κάθε λογής σκέψεις σου, ενεργοποιώντας το ξακουστό σύμπτωμα της Αυπνίας.

Μην ξεχνάς ποτέ ότι ο Εγκέφαλός σου, ρυθμίζει και διατηρεί τη χημική σύνθεση του αίματος στο Σώμα σου.

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ του Εγκεφάλου σου, συνδέεται με τις αντιλήψεις σου και τα συναισθήματά σου αντανακλώντας χημικά σήματα στο αίμα.

Πώς να θεραπεύσω τις Αυπνίες χωρίς Φάρμακα

agxos stres

Αυπνίες:
Θεραπεία & Αντιμετώπιση

Η θεραπεία και η αντιμετώπιση που προσφέρουμε στην Cosmotherapy Center για τις Αυπνίες είναι ένας πρωτοποριακός συνδυασμός Εναλλακτικών και Ολιστικών Θεραπειών, ο οποίος συμβάλλει στην άμεση αποκατάσταση και αποθεραπεία του ατόμου.

andri koutsofta therapeia 706

Η Φυσική Θεραπευτική Δύναμη του Μυαλού και του Σώματος που εφαρμόζουμε, δίνουν την ευκαιρία στο άτομο να ηρεμήσει, να ισορροπήσει εσωτερικά και να απελευθερώσει όλες τις εντάσεις και τις ανησυχίες από μέσα του, με αποτέλεσμα ολόκληρος ο οργανισμός να επανέλθει στη φυσική ροή της υγείας και της αρμονίας.

Ταυτόχρονα, εκπαιδεύουμε το άτομο, έτσι ώστε να μπορεί να ελέγχει το Μυαλό και το Σώμα του, αποτρέποντας κάθε λογής μελλοντικής ενεργοποίησης των Αυπνιών. 

Το Θεραπευτικό Πρωτόκολλο που ακολουθούμε είναι εντελώς διαφορετικό στο κάθε άτομο και η επιλογή των μεθόδων που συνδυάζουμε εξαρτάται από τις αιτίες που του προκάλεσαν τις Αυπνίες.

Θεραπευτικό Πρόγραμμα:
Αρνητικές Σκέψεις - Αυπνίες – Φοβίες

arnitikes-skepseis-fovies-aypnies

Όλα ξεκινούν από το Μυαλό, άλλαξε τις Σκέψεις σου!

Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα που προσφέρουμε για την θεραπεία, την αντιμετώπιση και την διαχείριση των Αρνητικών Σκέψεων, τις Αυπνίες, τους Φόβους και τις Φοβίες είναι ένα καινοτόμο θεραπευτικό σύστημα που αναπτύχθηκε αποκλείστηκα στην Cosmotherapy Center.

Η Συνδυαστική Εναλλακτική Ολιστική Θεραπευτική Προσέγγιση που εφαρμόζουμε, είναι πολύπλευρη και εξυπηρετεί άμεσα και αποτελεσματικά το άτομο, ώστε να απαλλαγεί από τα δυσάρεστα συμπτώματα και να βγει έξω από τον Φαύλο Κύκλο που ζει, το γρηγορότερο δυνατόν.

andri koutsofta therapeia olistikes

Η Σύγχρονη Φιλοσοφία μας, έχει τη Δυναμική να συνδυάζει Παγκόσμιες Ολιστικές και Εναλλακτικές Θεραπείες, καθώς και Αξιόπιστες Συμπληρωματικές Τεχνικές, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την πλήρη αποθεραπεία των Αρνητικών Σκέψεων, τις Αυπνίες, τους Φόβους και τις Φοβίες.

Συνάμα, τα Θεραπευτικά Πρωτόκολλά μας είναι εξατομικευμένα στα μέτρα του κάθε ατόμου, σύμφωνα με το βαθμό του προβλήματός του.

Επιβάλλεται επίσης, να αποκλειστεί η πιθανότητα οποιασδήποτε παθολογικής ασθένειας, από ειδικούς γιατρούς, ώστε να αποφασίσουμε ποιες θεραπευτικές μεθόδους ή τεχνικές είναι καλυτέρα να ακολουθήσουμε.

Διάβασε Περισσότερα