Η Δυναμική της Cosmotherapy Center

dynamiki cosmotherapy center

Στοχεύουμε στη δική σας
Υγεία – Ευτυχία - Μακροζωία

Περιεχόμενα

Ποια είναι η διαφορά στη Δυναμική της Cosmotherapy Center?

nevroglossikos programmatismos aytopragmatosi

Η διαφορά στη Δυναμική της Cosmotherapy Center είναι ότι συνδυάζει και παντρεύει πολλές μεθόδους μαζί, που στοχεύουν στην πλήρη και επιτυχημένη εκπλήρωση όλων των ατομικών αναγκών και των προσωπικών απαιτήσεών σας!

Η Μεθοδολογία μας  διαφέρει, διότι στηρίζεται στο συνδυασμό Παγκόσμιων και αναγνωρισμένων θεραπευτικών μεθόδων, αλλά και σύγχρονων προγραμμάτων τεχνικών προσωπικής ανάπτυξης και στρατηγικών επαγγελματικής εξέλιξης, που σπάνια τις συναντάει κανείς μέσα σε ένα μόνο χώρο.

Φροντίσαμε λοιπόν, να έχουμε στα χέρια μας ένα Ολοκληρωμένο Πακέτο θεραπειών, τεχνικών και στρατηγικών διαδικασιών, έτσι ώστε να δρούμε με Υπεροχή και Ευελιξία κάθε φορά σύμφωνα με τα προσωπικά θέματα του κάθε ατόμου ξεχωριστά.

Ο Καινοτόμος συνδυασμός μας αποτελεί την αριστεία και τη δυναμική μας ώστε να παρέχουμε επιτυχημένες λύσεις, που εμείς ονομάζουμε Εναλλακτική Ολιστική Θεραπευτική Προσέγγιση. 

texniki paremvasi therapeytis voitheia stirixi

Πιστεύουμε ότι μία μεμονωμένη θεραπευτική μέθοδος ή μια μόνο μορφή τεχνικής παρέμβασης, πολύ δύσκολα μπορεί να είναι αποτελεσματική και να ικανοποιήσει επαρκώς τα πολύπλευρα αιτήματα όλων των ατόμων που ζητούν τη βοήθεια και τη στήριξή μας!

Καθώς επίσης, ένας μόνο θεραπευτής ή Coach είναι αδύνατον να μπορέσει εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά να ανταπεξέλθει πλήρως στην αποθεραπεία ή αποκατάσταση ενός περιστατικού, κυρίως σε αυτά που εμείς αποκαλούμε «περίπλοκες καταστάσεις» ή «απρόσμενα γεγονότα» της ζωής.

Ακριβώς για το λόγο αυτό, οι Θεραπευτές μας ακολουθούν την Συνδυαστική Θεραπευτική Προσέγγιση, σε συνεργασία μεταξύ τους, έτσι ώστε ο καθένας να καταθέτει το δικό του μοναδικό κομμάτι σύμφωνα με τα δικά του ξεχωριστά προσόντα.

Εγκεφαλοσωματικός
Προγραμματισμός

egkefalosomatikos programmatismos ekpaideysi myalou

Ο Εγκεφαλοσωματικός Προγραμματισμός συνδέει, ενώνει και εκπαιδεύει το μυαλό και το σώμα του ανθρώπου!

Ο Εγκεφαλό-σωματικός Προγραμματισμός ασχολείται με την υγεία, τη μακροζωία, την εξέλιξη και την πρωτοπορία της ανθρώπινης ύπαρξης, μέσα από όλους τους τομείς και τις διαστάσεις της ζωής.

Συνδυάζει φυσικές σωματικές θεραπείες και νοητικές εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την αποτελεσματικότητα των όλων των θεραπευτικών και εκπαιδευτικών πρωτοκόλλων μας.

Καλλιεργεί τον τρόπο σκέψης, τη μνήμη, τη νοητική διαύγεια και την πνευματική ωρίμανση, καθώς αποτελεί ένα ισχυρό σύμμαχο στη διαχείριση στρεσογόνων και πολύπλοκων καταστάσεων, οι οποίες απαιτούν απόλυτη ψυχραιμία, συγκέντρωση, σωματική ηρεμία και αποφασιστικότητα.

Ισχυρή Συνδυαστική Θεραπευτική Προσέγγιση

neuroglossikos programmatismos texni aristeias

Ο Εγκεφαλό-σωματικός Προγραμματισμός είναι μία ισχυρή συνδυαστική θεραπευτική προσέγγιση, η οποία αναπτύχθηκε στην Cosmotherapy Center και εφαρμόζει θεωρίες, τεχνικές και πρακτικές εφαρμογές, γύρω από όλες τις πτυχές της ζωής έτσι ώστε να επωφελείστε σε όλα τα επίπεδα.

Με αυτό τον τρόπο οι θεραπευτές της Cosmotherapy Center έχουν τη δυναμική να δράσουν με σωστό προγραμματισμό, ώστε να αναπτύξεουν εξατομικευμένα πρωτόκολλα και εξειδικευμένα προγράμματα που να πληρούν τους δικούς σας προσωπικούς στόχους και όνειρα.

Σίγουρα μία Μέθοδος είναι αδύνατον να καλύψει ή να θεραπεύσει όλα τα επίπεδα και διαστάσεις του ανθρώπου ταυτόχρονα.

Το κάθε επίπεδο ή τομέας, για να ισορροπήσει χρειάζεται τις δικές του εξειδικευμένες θεραπευτικές μεθόδους, συμπληρωματικές τεχνικές και στρατηγικές διαδικασίες!

olistikes therapeies ygeias 450

Στην Cosmotherapy Center υπάρχει αυτή η δυναμική και η ευελιξία!

Φτάνει να μπορεί ο έμπειρος Θεραπευτής – Coach να τις συνδυάσει και να τις εφαρμόσει σωστά μεταξύ τους.

Σύμφωνα λοιπόν, με το προσωπικό ιστορικό, τους στόχους και τις ανάγκες κάθε ατόμου ξεχωριστά, αποφασίζουμε το συνδυασμό που θα ακολουθήσουμε, έτσι ώστε να δρούμε και να βοηθούμε ταυτόχρονα και παράλληλα στο «Όλον».

Το «Όλον» σημαίνει, ότι δουλεύουμε ταυτόχρονα πάνω σε όλα τα θέματα και προβλήματα που πιθανόν να αντιμετωπίζει το άτομο γύρω από όλες τις πτυχές της ζωής του και όχι μόνο σε προβλήματα υγείας, αλλά και στους υπόλοιπους τομείς, όπως επαγγελματικά, προσωπικά, οικογενειακά, κοινωνικά κ.τ.λ..

programmatismos myalou neyroglossikos 450

Όλα τα Θεραπευτικά Προγράμματα μας, καθώς και όλα τα Πρωτοποριακά Προγράμματα Συμβουλευτικής – Life Coaching, εμπλουτίζονται με πολυδιάστατα θεραπευτικά και συμβουλευτικά πρωτόκολλα, τα οποία συνδυάζουν ταυτόχρονα πολλές μεθόδους και τεχνικές διαδικασίες με ένα δικό μας καινοτόμο τρόπο.

Κάθε θεραπευτική ή συμβουλευτική συνεδρία είναι διαμορφωμένη γύρω από τους δικούς σας προσωπικούς στόχους και εμπλουτισμένη με τις απαραίτητες στρατηγικές διαδικασίες, έτσι ώστε να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Επιπλέον, προσφέρουμε Πιστοποιημένες Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις & Σύγχρονα Βιωματικά Σεμινάρια, για όλους όσους επιθυμούν να εξελίξουν τον εαυτό τους στο μέγιστο βαθμό και να εκπαιδευτούν στο πώς να αξιοποιήσουν και πώς να ενισχύσουν τις υπάρχουσες δυνάμεις και τις δεξιότητές τους, ώστε να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του Εαυτού τους, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τι μας έχει διδάξει η Εμπειρία μας?

andri koutsofta grafeio 53

Η Εμπειρία, μας έχει διδάξει ότι:

 • Μία Θεραπευτική Μέθοδος δεν μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα.
 • Πολλές μαζί μπορούν.
 • Μία Τεχνική δεν μας δίνει όλες τις λύσεις.
 • Μία Στρατηγική δεν αρκεί για να πετύχουμε στη ζωή μας.
 • Ένας Θεραπευτής δεν μπορεί να τα θεραπεύσει Όλα.
 • Πολλοί μαζί Μπορούν!

Διότι:

 • Κάθε μία θεραπευτική μέθοδος έχει τη δική της φιλοσοφία.
 • Κάθε μέθοδος έχει τις δικές της ενδείξεις.
 • Κάθε θεραπεία επιδρά με διαφορετικό τρόπο.
 • Κάθε τεχνική έχει το δικό της σκοπό.
 • Κάθε στρατηγική έχει τη δική της αποστολή.
syndyastiki enallaktiki filosofia

Αυτοί λοιπόν, είναι οι λόγοι που επιλέξαμε να διαθέτουμε στο κέντρο μας ένα σύνολο από αξιόλογες και αναγνωρισμένες μεθόδους θεραπείας, προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν άριστα μεταξύ τους, ώστε να δράσουν και να βελτιώσουν τη Συνολική Ποιότητα της ζωής σας!

Αυτό σημαίνει ότι, οποιαδήποτε μέθοδος είναι αποτελεσματική και κατατάσσεται στις δικές μας αρμοδιότητες και επαγγελματικές ικανότητες τη συμπεριλαμβάνουμε στα προγράμματά μας, έτσι ώστε να επωφελείστε στο βέλτιστο βαθμό.

Cosmotherapy Center:
Πρωτοποριακό Θεραπευτικό Κέντρο Υγείας

cosmo protoporiako 3
 • Σκοπός μας είναι να παρέχουμε επαγγελματική, αξιόπιστη και ολοκληρωμένη θεραπεία και συμβουλευτική υποστήριξη μέσα σε ένα σύγχρονο και ήρεμο περιβάλλον, πάντα με σεβασμό και αξιοπρέπεια προς τον συνάνθρωπό μας.
 • Το Όραμα μας, είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους όσους έρχονται κοντά μας να λύσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν, είτε αυτά είναι θέματα υγείας, είτε δυσκολίες και αδυναμίες που πηγάζουν από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής.
 • Συνεργαζόμαστε με ενήλικες, εφήβους, ζευγάρια, οικογένειες και παιδιά προκειμένου να καταθέσουμε συμπληρωματικά τη δική μας συνδυαστική φιλοσοφία στα προβλήματα που τους απασχολούν.
kvantiki vioanadrasi ti einai kypros andri koutsofta 450
 • Επειδή αγαπάμε την πρωτοπορία, την εξέλιξη και την επιτυχία δεν σταματάμε ποτέ να ανανεώνουμε τις γνώσεις και τις δραστηριότητές μας.
 • Είμαστε σε συνεχή αφύπνιση και εγρήγορση στο να ερευνούμε και να εξελισσόμαστε γύρω από τα διάφορα θέματα που προβληματίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο.
 • Με αυτό τον τρόπο, εξελίσσουμε συνεχώς όλα τα Θεραπευτικά και Πρωτοποριακά Προγράμματα μας, ανανεώνουμε τα συνδυασμένα συμβουλευτικά πρωτόκολλά μας, καθώς και όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η Cosmotherapy Center, ώστε να έχετε την ευκαιρία να εξελίσσεστε και εσείς μαζί μας.

Αυτή είναι η Διαφορά της Cosmotherapy Centre!

Διαβάστε Περισσότερα