NLP - Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός:

Ο Κόσμος της Επιτυχίας

neuroglossikos programmatismos epaggelmatiki exelixi epitichia

Προσωπική Εξέλιξη &
Επαγγελματική Επιτυχία

Περιεχόμενα

NLP:
Το Kλειδί της Επιτυχίας είναι η Σκέψη & η Διαχείριση

kleidi protoporias tropos skepsis diaxeirisis

Το κλειδί της Επιτυχίας βρίσκεται στον τρόπο Σκέψης και Διαχείρισης

Το NLP εκπαιδεύει τον νου να σκεφτεί διαφορετικά!

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός είναι η τεχνολογία που μας επιτρέπει να δούμε πέρα από τα όριά μας και αφορά τους ανθρώπους της εξέλιξης και της πρωτοπορίας.

Η μοναδικότητα του Neuro – Linguistic Programming (NLP) είναι ότι σε εκπαιδεύει να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία, η οποία απελευθερώνει τα μπλοκαρίσματα του μυαλού και ξεκλειδώνει την εσωτερική δυναμική που υπάρχει μέσα σου, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων και στην πραγματοποίηση των προσωπικών φιλοδοξιών σου.

Πολλές φορές οι άνθρωποι νιώθουν ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο και πιστεύουν ότι δεν μπορούν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις, ούτε να βρουν τις καλύτερες λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν.

Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν μάθει να σκέφτονται με έναν συγκεκριμένο μοτίβο σκέψης, στρατηγικής και συμπεριφοράς, ο οποίος επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά σαν μια ίδια ταινία στο μυαλό τους, με αποτέλεσμα να φέρνουν τα ίδια αρνητικά και ανεπιθύμητα αποτελέσματα, παραμένοντας στάσιμοι και ανενεργοί στη ζωή τους.

Γιατί οι άνθρωποι αποτυγχάνουν?

nlp paromoios tropos skepsis Neuro Linguistic Programming

Neuro – Linguistic Programming (NLP)

Οι άνθρωποι αποτυγχάνουν, επειδή συνεχίζουν να σκέπτονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, χωρίς να προβαίνουν στις απαιτούμενες αλλαγές στρατηγικών σκέψης και δράσης, οι οποίες θα τους φέρουν τα θετικά αποτελέσματα που επιθυμούν.

Το σύστημα του NLP βρίσκεται εδώ για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε και να βελτιώσουμε τις στρατηγικές μας, ώστε να μας εξυπηρετούν και να μας κινητοποιούν προς τις κατευθύνσεις που εμείς θέλουμε.

Η μοναδικότητα του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού είναι ότι μας βοηθά να αποκτήσουμε πρόσβαση στο μυαλό μας, στις σκέψεις, τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά μας, με στόχο να προτείνει τις αλλαγές που επιβάλλονται να κάνουμε και να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις, για να πρωτοπορήσουμε στη ζωή μας.

To NLP σε βοηθά να αποκωδικοποιήσεις τον Εγκέφαλό σου και σε μαθαίνει πώς να κοιτάς έξω από τα σύνορα που κοιτούσες στο παρελθόν!

Επιχειρήσεις & Επιτυχημένη Επικοινωνία:
Επαγγελματική Επιτυχία!

nlp epityximeni epikoinonia epitixia

Neuro – Linguistic Programming (NLP)

Η Επικοινωνία είναι το Kλειδί της Επιτυχίας, διότι χωρίς αυτήν σταματά κάθε είδους συζήτηση, διαπραγμάτευση και καθοδήγηση, τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο, όσο και στον κόσμο της κοινωνίας, της οικογένειας, της φιλίας κλπ..

Οι στόχοι, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες, μπορούν να υλοποιηθούν με βάση τις τεχνικές που εφαρμόζουμε, τις στρατηγικές που χρησιμοποιούμε, αλλά και την επιτυχημένη επικοινωνία τόσο με τον εαυτό, όσο και με τους γύρω μας.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός είναι η επιστήμη της αποτελεσματικής επικοινωνίας, γι’ αυτό εξετάζει και εμβαθύνει τη σημασία της λεκτικής και της μη λεκτικής επικοινωνίας, τη γλώσσα του σώματος και τις χειρονομίες που κάνουμε όταν επικοινωνούμε με άλλους ανθρώπους.

Δυστυχώς, πολλές σχέσεις στον επαγγελματικό και στον προσωπικό τομέα αποτυγχάνουν, απλά λόγω της έλλειψης αποτελεσματικής επικοινωνίας.

Στις επιχειρήσεις και κυρίως στις πωλήσεις, η επιτυχία βρίσκεται στην επιτυχημένη χρήση της λεκτικής και της μη λεκτικής επικοινωνίας.

epityximeni epikoinonia lektiki mi lektiki

Η Γλώσσα, οι λέξεις δηλαδή που χρησιμοποιούμε λεκτικά, οι χειρονομίες που κάνουμε όταν μιλάμε, καθώς επίσης η στάση και η γλώσσα του σώματος, καθορίζουν τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις συμπεριφορές μας στους υπόλοιπους, με έναν ισχυρό τρόπο

Κάποιοι μπορούν να επικοινωνούν αποτελεσματικά, τα πηγαίνουν καλά με τον εαυτό τους, την οικογένειά τους, τους συνεργάτες και τους πελάτες τους, ενώ άλλοι δυσκολεύονται να χτίσουν εποικοδομητικές σχέσεις αρμονίας και εμπιστοσύνης.

Το Neuro – Linguistic Programming (NLP) μας διδάσκει για τα γλωσσικά πρότυπα που επηρεάζουν τα συναισθήματα και τις  συμπεριφορές μας και μας παρέχει ισχυρά γλωσσικά λεκτικά και μη λεκτικά μοντέλα επικοινωνίας, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις επικοινωνιακές δεξιότητές μας, στη δουλειά, στις διαπραγματεύσεις, στις πωλήσεις, στη διδασκαλία, στην οικογένειά και στη κοινωνία.

Προσωπική Εξέλιξη & Επαγγελματική Πρωτοπορία:
Πως θα πετύχω στο επάγγελμά μου?

epaggelmatiki ekseliksi protoporia nlp

Γιατί κάποιοι πετυχαίνουν σε Όλα?

Το NLP μας οδηγεί στο δρόμο της προσωπικής εξέλιξης και της επαγγελματικής πρωτοπορίας, διότι μας διδάσκει πώς να θέτουμε έξυπνα και καλά διαμορφωμένα τους στόχους μας, για να καταφέρουμε να τους πετύχουμε!

Πρωτοπορία σημαίνει να μπορώ να είμαι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Πρωτοπορία σημαίνει να μπορώ να βλέπω εκεί που πιθανόν να μην μπορούν να δουν οι άλλοι.

Οι φτωχοί στόχοι είναι από μόνοι τους μία άστοχη πραγματικότητα, η οποία θα ευδοκιμήσει αναγκαστικά μόνο σε περιόδους απότομης και αυτόματης ανάπτυξης της οικονομίας.

Ωστόσο, ο πρωτοπόρος επαγγελματίας πρέπει να γνωρίζει πώς να σπέρνει έξυπνους και καλοσχηματισμένους στόχους σε περιόδους πτώσης ή στασιμότητας που να ευδοκιμούν αναγκαστικά και ανεπανόρθωτα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι πετυχαίνουν και πρωτοπορούν στη ζωή τους.

Γιατί κάποιοι πετυχαίνουν τους στόχους τους εύκολα και γρήγορα, ενώ άλλοι όχι?

Υπάρχουν λόγοι που κάποιοι αποτυγχάνουν, παρά τις προσπάθειές τους, δεν υπάρχουν?

Ακόμη και αν δεν διαθέτουν εμπειρία ή ανώτερες ακαδημαϊκές σπουδές, δεν παύουν να διαπρέπουν στον τομέα τους και στη ζωή τους, γενικότερα.

Δεν είναι για να διερωτάσαι ποιος είναι ο λόγος που μερικοί τα καταφέρνουν κάθε φορά, σε όλα?

Πρωτοπορία είναι να μπορείς να υλοποιείς το καταστατικό της δικής σου Κοσμοθεωρίας και να κατέχεις τις απαιτούμενες Προσωπικές Δυνάμεις για να στέψεις με επιτυχία τους στόχους και τα όνειρά σου.

Προσωπική Δύναμη:
Εξέλιξε τον Εαυτό σου

nlp ekselikse ton eayto sou

Αν στοχεύεις το μέτριο, αυτό είναι το μόνο που θα πετύχεις στη ζωή σου!

Αν όμως σκοπεύεις να στοχεύσεις το μέγιστο, τότε πρέπει να εκπαιδευτείς στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, για να εξελίξεις τον εαυτό σου και να αποκτήσεις την απαιτούμενη προσωπική δύναμη που πιθανόν αναζητάς.

Οι γνώσεις και οι τεχνικές του NLP δίνουν μία ισχυρή πρόσβαση στο μυαλό μας.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός μας βοηθά να αποκτήσουμε τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης του νου μας, αναπτύσσει τη δημιουργική σκέψη, διευρύνει τις προοπτικές και αυξάνει τις επιλογές μας.

Με άλλα λόγια, μας δίνει την ευκαιρία να προγραμματίσουμε τέλεια τον εαυτό και τη ζωή μας.

Παράλληλα, μας βοηθά να ανακαλύπτουμε και να εντοπίζουμε τον τρόπο που οι άλλοι άνθρωποι σκέπτονται και λειτουργούν, με αποτέλεσμα να μπορούμε να διαχειριζόμαστε άριστα πιθανές διαφωνίες, συγκρούσεις και διαπραγματεύσεις στη δουλειά, στην οικογένεια και στη ζωή μας γενικότερα .

Εν κατακλείδι, μας εκπαιδεύει πώς να εξελίξουμε τον εαυτό μας και μας υποστηρίζει στο να πετύχουμε όλα όσα ονειρευόμαστε στη δουλειά και τη καριέρα μας.

Μην αναβάλλεις την Εξέλιξη και την Επιτυχία σου!

Προγραμμάτισε τον Εαυτό σου, Κέρδισε το Μέλλον σου!

Τα Μυστικά της Επιτυχίας:
Πώς να πετύχεις τους Στόχους σου?

nlp mystika epitixias stoxoi

Για  να πετύχει κανείς τους στόχους και τα όνειρά του, υπάρχουν πολλά «Μυστικά Επιτυχίας» που είναι ουσιώδες να γνωρίσει πρώτα:

  1. Για να πετύχεις τους στόχους σου, πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέπτεσαι.
  2. Για να αλλάξεις τον τρόπο που σκέπτεσαι, πρέπει να έρθεις πιο κοντά στο μυαλό σου.
  3. Για να έρθεις πιο κοντά στο μυαλό σου, πρέπει να ανακαλύψεις πώς λειτουργεί.
  4. Να μάθεις πώς να σκέπτεσαι έξω από τα όρια που σκεπτόσουν στο παρελθόν.
  5. Να μάθεις πώς να διαβάζεις τον χάρτη του δικού σου μυαλού.
  6. Να μάθεις πώς να θέτεις έξυπνους και πραγματοποιήσιμους στόχους.
  7. Να εκπαιδευτείς πώς να οδηγείς τους στόχους σου προς την υλοποίηση.
  8. με άλλα λόγια, να Αποκωδικοποιήσεις τον Εγκέφαλό σου!

Στασιμότητα & Αναποφασιστικότητα

nlp stasimotita anapofasistikotita

Το Μυαλό σου, είναι ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής σου!

Αρκετοί άνθρωποι βιώνουν στη ζωή τους στασιμότητα και αναποφασιστικότητα, η οποία πολλές φορές τους ακινητοποιεί δημιουργώντας πολλά και διάφορα προβλήματα τόσο στην καριέρα τους, όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Μέσα στη διαδρομή της ζωής συλλέγουμε διαφόρων ειδών «προγράμματα» και δρούμε με βάση αυτά.

Όπως ένας υπολογιστής εκτελεί όλες τις οδηγίες του προγράμματος και τις εντολές που πληκτρολογούμε, έτσι και οι άνθρωποι τείνουμε να πράττουμε σύμφωνα με τον τρόπο που μας έχουν «προγραμματίσει» οι εμπειρίες μας.

Με την κατάλληλη εκπαίδευση NLP, ο καθένας μπορεί να εξελιχθεί στον τρόπο σκέψης του και να κάνει μαζικές θετικές αλλαγές στη ζωή του, απαλλάσσοντας τον εαυτό του από τη στασιμότητα ή την αναποφασιστικότητα.

Το σύστημα του NLP αναπτύχθηκε για να εξυπηρετήσει τον άνθρωπο του μέλλοντος, προσφέροντας καινοτόμες τεχνικές ανάπτυξης και ισχυρά εργαλεία εξέλιξης που δεν μπορούν να αποκτηθούν ούτε και να κατακτηθούν μέσα από κάποια άλλη μεθοδολογία.

Γιατί να εκπαιδευτείτε στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό?

nlp training ekpaideyseis

ΤΟ NLP κάνει τους ανθρώπους να λάμπουν!

Οι Πιστοποιημένες Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις Neuro – Linguistic Programming Certifications που παρέχει η Global Innovative Life σου δίνουν τα απαραίτητα προσόντα για να:

1. Εξελίξεις τον Εαυτό σου

2. Πρωτοπορήσεις στη ζωή σου

3. Αυτοπραγματοποιήσεις τα Όνειρά σου

nlp ekseliksi protoporia ofeli

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός βρίσκεται εδώ για: 

να αποκτήσετε Πρόσβαση στο Μυαλό σας

να ανακαλύψετε πώς λειτουργείτε στην Πράξη

να ξεκλειδώσετε το Άπειρο Δυναμικό του εγκεφάλου σας

 να μάθετε πως λειτουργεί ο Υποσυνείδητος Νους

να αλλάξετε τον Τρόπο Σκέψης & Αντίδρασης

να αναπτύξετε αποτελεσματικές Γλωσσικές Ικανότητες

να βελτιώσετε τις Επικοινωνιακές Δεξιότητες σας 

να απελευθερώσετε την Έμφυτη Δύναμή σας

να αναπτύξετε Δημιουργικότητα & Διορατικότητα

να τελειοποιήσετε τις Προσωπικές Στρατηγικές σας

να μάθετε πώς να βάζετε Ξεκάθαρους Στόχους

να εκπαιδευτείτε στην Υλοποίηση Επαγγελματικών Στόχων

να ενισχύσετε την Επιχειρηματολογία σας

να αποκτήσετε επίγνωση της Εσωτερικής Κατάστασης σας

να εξαλείψετε αρνητικές Ανεπιθύμητες Συμπεριφορές

να γνωρίσετε τα συστήματα Πεποιθήσεων και Αξιών σας

να αλλάξετε κακές Συνήθειες, υιοθετώντας Καινούριες

να κινητοποιήσετε Αποτελεσματικά τον Εαυτό σας

να εξελιχθείτε στο Μέγιστο Βαθμό

να προγραμματίσετε τον Εαυτό σας, για να πετύχετε στη Ζωή σας!

Global Innovative Life – Training Center:
Κέντρο Εξέλιξης & Επιτυχίας

Η Global Innovative Life είναι το εκπαιδευτικό κομμάτι της Cosmotherapy Center!

Στην Global Innovative Life – Training Centre εκπληρώνουμε καθημερινά το Όραμά μας, εξελίσσοντας και βελτιώνοντας τις δικές σας Ζωές.

Οι πρωτοποριακές επαγγελματικές εκπαιδεύσεις μας έχουν τη δύναμη να αλλάξουν την ποιότητα της ζωής σας, σε όλα τα επίπεδα και να βελτιώσουν την καθημερινότητά σας, συμβάλλοντας άμεσα στην προσωπική εξέλιξη και στην επαγγελματική πρωτοπορίας σας.

Αποφασίζοντας να συμμετέχετε στην πιστοποιημέμη εκπαίδευση NLP Practitioner & Master NLP Practitioner Training, θα είστε σε θέση να εφαρμόσετε άμεσα ισχυρές τεχνικές εξέλιξης και αποτελεσματικές στρατηγικές πρωτοπορίας, σε κάθε τομέα της ζωής σας, όπως στις επιχειρήσεις, στις σχέσεις, στην οικογένεια, στη δουλειά, στην καριέρα, στην υγεία, τη θεραπεία κ.λπ.

Ποιοι εκπαιδεύονται κοντά μας?

pioi ekpaideyontai global innovative life

Στις πιστοποιημένες επαγγελματικές εκπαιδεύσεις του NLP Practitioner Training συμμετέχουν:

1. Επιχειρηματίες – Στελέχη Επιχειρήσεων

2. Πωλητές – Marketers

3. Πολιτικοί – Δικηγόροι

4. Επαγγελματίες Υγείας

5. Θεραπευτές – Νοσηλευτές

6. Ψυχολόγοι – Φυσικοθεραπευτές

7. Ελεύθεροι Επαγγελματίες

8. Αυτοεργοδοτούμενοι

9. Σύμβουλοι – Εκπαιδευτές

10. Δάσκαλοι – Καθηγητές

11. Επικοινωνιολόγοι – Δημοσιογράφοι

12. Προπονητές – Αθλητές

13. Γονείς – Φοιτητές

14. Όσοι αναζητούν την Προσωπική και Πνευματική τους Ανάπτυξη

15. Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν μια καινούρια καριέρα στο επάγγελμα του Συμβούλου 

Εάν θέλετε και εσείς να ανήκετε στον Κόσμο της Επιτυχίας, της Προσωπικής Εξέλιξης και της Επαγγελματικής Ανέλιξης, είναι προσωπική ικανοποίησή μας να είμαστε η αιτία, ώστε οι Στόχοι και τα Όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα.

Διαβάστε Περισσότερα