Είσαι Φοιτητής Ιατρικής

Πρωτοποριακό Πρόγραμμα:

Life Coaching & Mentoring for Medicine Success

Όταν μιλάμε για Σπουδές Ιατρικής, υπάρχει ο απόλυτος Σεβασμός!

Η Global Innovative Life – Κέντρο Εξέλιξης & Επιτυχίας δημιούργησε το Πρωτοποριακό Πρόγραμμα: Life Coaching & Mentoring for Medicine Success, με στόχο την πλήρη στήριξη, την καθοδήγηση, την ενδυνάμωση και τη συμβουλευτική επιτυχίας των φοιτητών Ιατρικής.

Ο Σχεδιασμός του προγράμματος εστιάζεται γύρω από τις προσωπικές δυσκολίες και τα εμπόδια που πιθανόν να παρουσιαστούν κατά διάρκεια των Ιατρικών σπουδών, κυρίως όσο αφορά την επίδοση στα Τεστ και την επιτυχία στις γραπτές και προφορικές Εξετάσεις.

Οι Σπουδές Ιατρικής διαφέρουν κατά πολύ από οποιαδήποτε άλλη επιλογή σπουδών και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι όλοι όσοι επιλέγουν τον δρόμο της Ιατρικής θα πρέπει να είναι απόλυτα εστιασμένοι, οργανωμένοι και αφιερωμένοι στον στόχο τους, εάν επιθυμούν να τον υλοποιήσουν.

Οι Φοιτητές Ιατρικής πιθανόν θα έρθουν αντιμέτωποι με διάφορες δυσκολίες, αδυναμίες και προσωπικά θέματα κατά τη διάρκεια της φοιτητικής Ζωής τους και επιβάλλεται να είναι πανέτοιμοι, ώστε να τα αντιμετωπίσουν με σθένος και σταθερότητα.

Η Προσωπικότητα, η Ιδιοσυγκρασία, τα Πιστεύω, οι Αξίες, ο Τρόπος Σκέψης & Αντίδρασης, η Ακεραιότητα του χαρακτήρα, καθώς και οι Δεξιότητες ζωής του φοιτητή Ιατρικής είναι παράγοντες που λαμβάνονται σοβαρά υπόψη όσο αφορά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των σπουδών του.

Καθοριστικός παράγοντας φυσικά, είναι το Σύστημα της Ιατρικής σπουδής που εφαρμόζει η χώρα στην οποία βρίσκεται ο φοιτητής.

Κάθε χώρα έχει το δικό της σύστημα, το οποίο απαιτεί διαφορετικό βαθμό δυσκολίας και θυσίας, για να καταφέρει κανείς να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και τις δυσκολίες που θα συναντήσει κατά τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής του.

Σίγουρα, ενδέχεται να έρθουν στιγμές στις οποίες ένας φοιτητής Ιατρικής θα νιώσει έντονα την ανάγκη ότι χρειάζεται στήριξη και ανάκληση εσωτερικών δυνάμεων, ώστε να αντεπεξέλθει επιτυχώς στις πανεπιστημιακές υποχρεώσεις του.

Δεν είναι λίγες οι έρευνες που αναφέρονται σε συμπτώματα άγχους και κατάθλιψης, τόσο στους φοιτητές Ιατρικής όσο και στους ειδικευόμενους Γιατρούς.

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι στους φοιτητές Ιατρικής υπάρχουν προδιαθεσιακά χαρακτηριστικά προσωπικότητας για την εμφάνιση κατάθλιψης, όπως είναι η αυτοκριτική, η εξάρτηση ή άλλα ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Επίσης, η μετάβαση των φοιτητών Ιατρικής από το δεύτερο στο τρίτο έτος σπουδών, όπου προστίθενται και τα κλινικά μαθήματα, πυροδοτεί την αύξηση του άγχους, του καθημερινού στρες και της κατάθλιψης, σε σχέση με τα προηγούμενα έτη.

Το Πρωτοποριακό Πρόγραμμα: Life Coaching & Mentoring for Medicine Success προσφέρει εξειδικευμένη Συμβουλευτική Προσωπικής Εξέλιξης και Επιτυχίας, προσαρμοσμένη στις ατομικές ανάγκες των φοιτητών Ιατρικής.

Άντρη Κουτσόφτα

Είσαι φοιτητής Ιατρικής στη Γερμανία

Η Άντρη Κουτσόφτα έχει πολύχρονη εμπειρία, όσο αφορά τη Συμβουλευτική – Coaching και την Καθοδήγηση – Mentoring, κυρίως σε φοιτητές Ιατρικής στη Γερμανία

→ Η ίδια έχει αποφοιτήσει από την Ιατρική Επαγγελματική Σχολή του Πανεπιστημίου Λειψίας, στη Γερμανία. (Medizinishe Berufsfachschule, Universitaet Leipzig, Univesritaetklinikum)

Είναι διεθνώς πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στο Life Coaching.

Παρέχει διεθνείς πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις Προσωπικής Εξέλιξης και Επαγγελματικής επιτυχίας.

Τα πιστεύω και η αγάπη της για τις Ιατρικές Σπουδές, καθώς και το πάθος της για προσφορά και στήριξη των φοιτητών, έγιναν οι αρωγοί της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνουν οι φοιτητές που την εμπιστεύτηκαν.

Έχει βοηθήσει και προπονήσει πολλούς φοιτητές Ιατρικής της Γερμανίας, διότι γνωρίζει πολύ καλά τα διάφορα συστήματα που εφαρμόζονται στα Πανεπιστήμια Ιατρικής της χώρας.

Έχει πολυετή εμπειρία στη διαχείριση και την επιτυχημένη ολοκλήρωση κυρίως των ενδιάμεσων και κρατικών πτυχιακών Εξετάσεων στις οποίες συνήθως δυσκολεύονται οι φοιτητές της Γερμανίας, όπως είναι:

⇒  το Physikum

⇒ το “Hammerexamen”

⇒ το Staatsexamen

Επίσης, αναλαμβάνει φοιτητές και από άλλα Ιατρικά Συστήματα σπουδών όπως της Ελλάδας, της Κύπρου, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Τσεχίας, της Ιρλανδίας, της Σλοβακίας κ.τ.λ..

Οι Συνεδρίες γίνονται διαδικτυακά – on line sessions, μέσω zoom, skype ή messenger, σε εβδομαδιαία βάση ή ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε φοιτητή.

Όταν παραστεί άμεση ανάγκη, οι φοιτητές μας, συχνά και αναγκαστικά, ταξιδεύουν στην Κύπρο, έτσι ώστε να γίνουν επείγουσες συναντήσεις δια ζώσης, σε συνδυασμό Συμβουλευτικών & Θεραπευτικών Συνεδριών.

Αλλιώς, αναλόγως με τα θέματα δυσκολίας και το στάδιο των σπουδών του κάθε φοιτητή οι δια ζώσης συνεδρίες, προγραμματίζονται στις καλοκαιρινές ή χειμερινές τους διακοπές.

Για ποιους λόγους συνήθως οι Φοιτητές, μας χρειάζονται

Coaching & Mentoring for Medicine Success

Τα Προβλήματα και οι Δυσκολίες ενός Φοιτητή είναι:

Άγχος & Στρες

Φόβος Αποτυχίας

Άγχος Εξετάσεων

Δυσκολία Συγκέντρωσης & Μνήμης

Ελλιπής Οργάνωση

Λανθασμένη Διαχείριση Χρόνου

Αναβλητικότητα & Κακές Συνήθειες

Κρίσεις Πανικού

Συναισθηματικά Σκαμπανεβάσματα

Αρνητικά Μπλοκαρισμένα Συναισθήματα

Χαμηλή Αυτοπεποίθηση

Διαπροσωπικά Θέματα

Προβλήματα Σχέσεων

Αδυναμία των Δεξιοτήτων ζωής

Τραυματικές εμπειρίες προηγούμενων αποτυχιών κ.ά.

Το Πρωτοποριακό Πρόγραμμα: Life Coaching & Mentoring for Medicine Success παρέχει όλα τα εφόδια, τις γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζονται οι φοιτητές Ιατρικής, για να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους, με άνεση και ευκολία.

Global Innovative Life 

Training Center

Κέντρο Εξέλιξης & Επιτυχίας

 

Τι είναι το Life Coaching & Mentoring for Medicine Success

Η Global Innovative Life αναλαμβάνει, με ένα δικό της μοναδικό τρόπο, τη διαχείριση των προβλημάτων που συναντούν οι φοιτητές Ιατρικής, στην προσπάθεια τους να αντεπεξέλθουν άριστα στα προσωπικά θέματα, στις απαιτήσεις, τις υποχρεώσεις και τις επιδόσεις τους απέναντι στα μαθήματα, τα τεστ και τις τελικές εξετάσεις.

Είναι ένα Πρωτοποριακό πρόγραμμα, εμπλουτισμένο με καινοτόμες Στρατηγικές και εναλλακτικές Τεχνικές, το οποίο ενισχύουμε με ολιστικές Θεραπευτικές Προσεγγίσεις, έτσι ώστε να δίνουμε την ευκαιρία στους φοιτητές μας να επωφελούνται και στα υπόλοιπα προβλήματα που πιθανόν να αντιμετωπίζουν στη Φοιτητική ζωή τους.

Τα Εκπαιδευτικά Πρωτόκολλά μας είναι προσαρμοσμένα στο στάδιο και το έτος σπουδών του κάθε φοιτητή και εστιάζονται:

– στην έξυπνη οργάνωση

– στη σωστή προετοιμασία

– στην εσωτερική δυναμική και

– στην αποτελεσματική εφαρμογή σε πράξη 

Στηρίζουμε δυναμικά το Συναισθηματικό Επίπεδο με τεχνικές Αυτό-ηρεμίας και Αυτό-χαλάρωσης, έτσι ώστε να μάθουν πώς να διαχειρίζονται το Άγχος και το Στρες τους κάτω από πιεστικές περιόδους και ψυχοφθόρες καταστάσεις που απαιτούν ήρεμο Μυαλό και χαλαρό Σώμα.

Διδάσκουμε, σε Πνευματικό Επίπεδο, εξειδικευμένες ασκήσεις που βοηθούν στην Πνευματική ωρίμανση, την Αυτογνωσία και την Ενσυνειδητότητα.  

Εκπαιδεύουμε το Νοητικό Επίπεδο, με πρωτοποριακές Στρατηγικές Εγκεφάλου, οι οποίες βοηθούν άμεσα στην απόκτηση υψηλών αντοχών, γερής κράσης και ιδιοσυγκρασίας.

Καθοδηγούμε, με εναλλακτικό και ολιστικό τρόπο, τεχνικές Αυτοσυγκέντρωσης και Αυτοέλεγχου, έτσι ώστε να έχουν πλήρη Συνειδητότητα της κάθε κατάστασης που βιώνουν, αρνητικής ή θετικής, χωρίς να σοκάρονται ή να αναστατώνονται με λανθασμένες αντιδράσεις.

Προγραμματίζουμε με εξειδικευμένες τεχνικές τον τρόπο Σκέψης και Αντίδρασης, την Αυτοσυγκέντρωση και την Αυτοκυριαρχία, που φέρονται να είναι καθοριστικοί παράγοντες κυρίως σε στιγμές προφορικών και πρακτικών-κλινικών εξετάσεων.

Παράλληλα, συγκεντρωνόμαστε στην εκπαίδευση της Προσωπικότητας, στην Ενδυνάμωση και την Ακεραιότητα του χαρακτήρα τους.

Πάντα με βάση τη δική μας Συνδυαστική Φιλοσοφία της Εναλλακτικής Ολιστικής Θεραπευτικής Αντιμετώπισης.

Εν κατακλείδι, είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε να γίνεται οι Γιατροί του Μέλλοντος

Καινοτόμες Λύσεις Επιτυχίας

Το Μέλλον σου είσαι Εσύ!

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμά μας, προσφέρει πολύ περισσότερα απ’ όσα εσείς πιθανόν πιστεύετε ότι χρειάζεστε:

Αντιμετώπιση του Άγχους των Τεστ

Απελευθέρωση του Φόβου των Εξετάσεων

Διαχείριση της Έντασης & της Πίεσης

Εναλλακτικό Τρόπο Σκέψης & Αντίδρασης

Έξυπνη Οργάνωση Διαβάσματος

Ανάπτυξη Ακουστικών & Οπτικών ικανοτήτων

Αποτελεσματικότητα Γραπτών Εξετάσεων

Τεχνικές Επιτυχίας Προφορικών Εξετάσεων

Τεχνικές Αυτοηρεμίας & Αυτοβελτίωσης

Τεχνικές Αυτοκυριαρχίας & Αυτοέλεγχου

Τεχνικές Μνήμης & Συγκέντρωσης

Ανάπτυξη Υπομονής & Επιμονής

Ενίσχυση Αντοχής & Σταθερότητας 

Στρατηγικές Επίτευξης Στόχων & Οράματος

Στρατηγικές Εξέλιξης & Σταδιοδρομίας

Στρατηγικές Λήψης Αποφάσεων

Ενεργοποίηση Θετικότητας & Απαλλαγή Αρνητικότητας

Ενδυνάμωση Αυτοπεποίθησης

Αποτελεσματική Επικοινωνία

Ενεργοποίηση της Εσωτερικής Δύναμης & Πίστης

Εκπαίδευση Συναισθηματικής Νοημοσύνης

Καλλιέργεια Δεξιοτήτων της ζωής

Προγραμματισμός Μελλοντικής Αυτοπραγμάτωσης

Αξιοποίηση των Προσωπικών Δυνάμεων

Επικοινωνήστε μαζί μας, τόσο αργά ή όσο γρήγορα εσείς νιώθετε ότι μας χρειάζεστε ↓