Global Innovative Life Training Center (G.I.L.):

Κέντρο Εξέλιξης & Επιτυχίας

global innovative life ekselixi epityxia andri koutsofta

Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις &
Σύγχρονα Βιωματικά Σεμινάρια

Περιεχόμενα

Global Innovating Life:
Προσωπική Εξέλιξη &
Επαγγελματική Ανάπτυξη

andri koutsofta therapeia

Ιδρυτής τoυ καινοτόμου Κέντρου Global Innovating Life (G.I.L.) είναι η Άντρη Κουτσόφτα.

Η Global Innovative Life – Training Centre είναι το εκπαιδευτικό κομμάτι της Cosmotherapy Center.

Παρέχει:

Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις – NLP Training

Εκπαιδεύσεις Ανάπτυξης Επιχειρήσεων 

Σύγχρονα Βιωματικά Σεμινάρια 

– Καινοτόμες Εκπαιδεύσεις – Πρωτοπορίας

Στην Global Innovative Life - Κέντρο Εξέλιξης & Επιτυχίας εκπληρώνουμε καθημερινά το Όραμά μας, εξελίσσοντας και βελτιώνοντας τις δικές σας Ζωές.

global innovative life logo gold black
 • Οι εκπαιδεύσεις και τα σεμινάριά που προσφέρει η Global Innovative Life – Training Center (G.I.L.) είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών έρευνας, αναζήτησης και εφαρμογής σε πράξη.
 • Αναπτύχθηκαν για τον άνθρωπο που αναζητά το «κάτι παραπάνω» στη ζωή και είναι διατεθειμένος να εκπαιδευτεί στο Πώς μπορεί να σπάσει τους κανόνες και να κοιτάξει πέρα από τα σύνορα, όσο αφορά την ανθρώπινη ύπαρξη.
 • Έχουν τη δύναμη να αλλάξουν την ποιότητα της ζωής σας, σε όλα τα επίπεδα και να βελτιώσουν την καθημερινότητά σας, συμβάλλοντας άμεσα στην προσωπική ανάπτυξη και την επαγγελματική εξέλιξή σας.
 • Σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν όλους όσους ενδιαφέρονται να εξελίξουν τον εαυτό τους, να ανοίξουν πόρτες στη ζωή τους, να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να ασχοληθούν με τις πιο βαθιές, πνευματικές και ουσιαστικές αξίες της ζωής.
 • Προορίζονται για τον άνθρωπο της εξέλιξης, της πρωτοπορίας και της αυτογνωσίας.
 • Για όλους όσους έχουν αντιληφθεί ότι πέρα από την «τύχη» και τη «μοίρα» τους, μπορούν να πάρουν τα ηνία της ζωής στα δικά τους χέρια και να αλλάξουν τα πράγματα και τις καταστάσεις.
 • Οι άνθρωποι που έρχονται στις εκπαιδεύσεις και τα σεμινάριά μας, συνήθως είναι αυτοί που στοχεύουν στη Μοντελοποίηση της Ανθρώπινης Τελειότητας.

Αν θέλεις να μπορείς να βλέπεις λύσεις, εκεί που κάποτε έβλεπες στασιμότητα και αποτυχία, τότε η Global Innovative Life - Training Centre είναι για σένα!

Γιατί να έρθετε στην
Global Innovative Life – Training Centre?

adynatisma-kerdise-ygeia-gia-ton-eayto-sou

Αποφασίζοντας να συμμετέχετε στις εκπαιδεύσεις και τα σεμινάρια μας, θα αποκτήσετε εξαιρετικές γνώσεις και αποτελεσματικές τεχνικές, οι οποίες σας βοηθούν σε κάθε τομέα της ζωής, όπως:

 • στη Δουλειά & την Ευημερία
 • στις Σχέσεις & την Οικογένεια
 • στην Υγεία & την Θεραπεία
 • στις Επιχειρήσεις & την Καριέρα

Εξαιτίας του εναλλακτικού, ολιστικού και βιωματικού τους χαρακτήρα, συμβάλλουν σε όλες τις διαστάσεις της ζωής, δηλαδή εξελίσσεστε πνευματικά, νοητικά, συναισθηματικά, ενεργειακά, ψυχικά και σωματικά.

Η Global Innovative Life – Training Centre είναι ο ιδανικός χώρος για όσους αγαπούν τον εαυτό τους, εκτιμούν τη ζωή τους και αναζητούν την Ευτυχία και την Αυτοβελτίωση.

Είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν στην εσωτερική επένδυση του ανθρώπινου μυαλού και επενδύουν στην Αυτοεξέλιξη και την Αυτοπραγμάτωσή τους.

Ο καθένας, ανεξαρτήτως επιπέδου ή ακαδημαϊκών σπουδών, μπορεί να παρακολουθήσει τα σεμινάρια ή τις εκπαιδεύσεις μας και να αποκτήσει τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις που παρέχουμε.

Τι σας προσφέρουν
τις Εκπαιδεύσεις & τα Σεμινάριά μας?

master nlp practitioner training

Οι εκπαιδεύσεις και τα σεμινάριά της Global Innovative Life προσφέρουν:

– Ισχυρές Τεχνικές Ενδυνάμωσης

– Στρατηγικές Εξέλιξης & Επιτυχίας

– Αλλαγή στον Τρόπο Σκέψης

– Αυτογνωσία & Αυτοβελτίωση 

– Βελτίωση των Δεξιοτήτων Ζωής

– Επαγγελματική Ανέλιξη & Σταδιοδρομία

– Δυναμικότητα & Αποφασιστικότητα

– Δημιουργικότητα & Αυτοπροστασία

nlp trainings pistopoiimenes ekpaideyseis

– Επιχειρηματολογία & Ευχέρεια Λόγου

– Τεχνικές «της Πειθώς»

Αυτοπειθαρχία & Αυτοκυριαρχία

Ανάπτυξη Επικοινωνίας & Αλληλεπίδρασης

– Καλλιέργεια Ανθρωπίνων Σχέσεων & Συμπεριφορών

Ευελιξία & Αποτελεσματικότητα

Επίτευξη των Στόχων Ζωής

Υλοποίηση Μελλοντικής Αυτοπραγμάτωσης

Αυτά ακριβώς στοχεύουν να σας προσφέρουν οι επαγγελματικές εκπαιδεύσεις και τα βιωματικά σεμινάρια της Global Innovative Life - Training Center.

Κέρδισε τη Ζωή που αξίζεις

prosopiki anaptiksi ekseliksi ekpaideysi seminaria andri koutsofta

Στην Global Innovative Life ο στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε τη ζωή που πιστεύετε ότι αξίζετε!

 • Θα έρθετε πιο κοντά στον εαυτό σας και θα διαγράψετε οτιδήποτε σας βαραίνει, για να έρθει το καινούριο!
 • Θα εξαλείψετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις και θα βάλετε γερά θεμέλια, για να δημιουργήσετε το Μέλλον σας!
 • Θα αλλάξετε τα αρνητικά πιστεύω και θα διαμορφώσετε τις λανθασμένες αντιλήψεις σας, για να αναλάβετε τον έλεγχο του εαυτού και της εξέλιξής σας!
 • Θα εκπαιδευτείτε στο Πώς να εστιάζετε στους στόχους σας, στο Πώς να τολμάτε και στο Πότε να ρισκάρετε!
 • Θα ανακαλύψετε Πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος οργανισμός μπροστά στις διάφορες προκλήσεις και θα μάθετε Πώς να διατηρείτε την σωματική υγεία και την ψυχική ευεξία σας, καθώς διανύετε το προσωπικό σας ταξίδι δια μέσου της ζωής.

Επανά-προγραμματισμός Εγκεφάλου

egkefalosomatikos programmatismos ekpaideysi myalou

Ξεκλείδωσε τις Έμφυτες Δυνάμεις του Εαυτού σου!

Ο Επανά-προγραμματισμός Εγκεφάλου διδάσκει την Πειθαρχία των Πειθαρχιών.

Αφορά το πώς λειτουργεί  ο Εγκέφαλος, η Γλώσσα και η Συμπεριφορά, το πώς η χημεία του εγκεφάλου και οι αυτόματες λειτουργίες της νευρολογίας επηρεάζουν τα αποτελέσματα της ζωής μας.

Έχει να κάνει με το να σας διδάξουμε πώς να λειτουργείτε μόνοι σας τον εγκέφαλό σας, ώστε να μην χρειάζεστε άλλους να το κάνουν για εσάς.

Επειδή είναι ένας μετα-επιστημονικός κλάδος, λειτουργεί οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε έχει μυαλό και θέλει να μάθει πώς να το χρησιμοποιεί πιο αποτελεσματικά, πιο αποδοτικά, πιο κομψά και πιο ελεύθερα.

Ο Επανά-προγραμματισμός Εγκεφάλου σου δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ξεκλειδώσεις τις έμφυτες δυνάμεις του εαυτού σου, το άπειρο δυναμικό του εγκέφαλου σου, να αποκτήσεις εξαιρετικές δεξιότητες, δυναμικές τεχνικές και ισχυρές στρατηγικές διαδικασίες, οι οποίες θα σε οδηγήσουν στην Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία.

Επανα-προγραμματίζοντας τον εγκέφαλό σου αποκτάς γνώση και ισχύ, για να γίνεις ο άνθρωπος που θέλεις πραγματικά να είσαι.

Η Επιτυχία απαιτεί Ηγεσία

epaggelmatiki anaptiksi ekseliksi epitixia protoporia andri koutsofta

Αποκωδικοποιώντας τον εγκέφαλό σου μαθαίνεις πώς να τον χρησιμοποιείς επιτυχώς για να ηγείσαι τη ζωή σου!

Για να σπάσεις τους κανόνες του αυτοπεριορισμού πρέπει να γνωρίσεις το υποσυνείδητό σου και να μάθεις πώς να επικοινωνείς μαζί του, ώστε να κατεδαφίσεις τα υποσυνείδητα εμπόδια του μυαλού σου.

Να μάθεις πώς να σκέπτεσαι έξω από τα σύνορα και να ανοίγεις δρόμους.

Αυτό που είναι ουσιώδες είναι να ηγείσαι ΌΧΙ να διευθύνεις και γι’ αυτό, το κύριο μέλημα είναι η αποτελεσματική χρήση των ηγετικών ικανοτήτων.

Με αυτή την έννοια εκπαιδεύουμε και διδάσκουμε όσους θέλουν να γίνουν αποτελεσματικοί ηγέτες στη δική τους ζωής και στις ζωές των γύρω τους.

Επένδυσε στον Εαυτό σου
Κέρδισε το Μέλλον σου!

epaggelmatiki kataxiosi methodologia teleiotitas
 • Φρόντισε να μην επενδύσεις περισσότερο χρόνο και χρήμα για να μάθεις τι Δεν πρέπει να κάνεις, όταν τα πράγματα και οι καταστάσεις Δεν λειτουργούν σωστά.
 • Επένδυσε στο να ανακαλύψεις πώς να λειτουργείς τον εγκέφαλό σου με νέους τρόπους, προκειμένου να επιτύχεις την Επιτυχία που ίσως ποτέ δεν είχες σκεφτεί πριν.
 • Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι υπάρχουν οι καταξιωμένοι επιχειρηματίες, οι σπουδαίοι καλλιτέχνες, οι κορυφαίοι πολιτικοί, οι αποτελεσματικοί θεραπευτές, οι επιτυχημένοι επαγγελματίες στον τομέα τους, οι ευτυχισμένοι γονείς και οι χρυσοί ολυμπιονίκες κ.τ.λ.…

Γίνε η Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού σου!

ekpaideyseis seminaria epaggelmatiki epityxia prosopiki ekseliksi cyprus

Ο Επανά-προγραμματισμός Εγκεφάλου σε εκπαιδεύει πώς να αξιοποιήσεις και πώς να ενισχύσεις τις υπάρχουσες δυνάμεις και τις δεξιότητές σου, ώστε να γίνεις η Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού σου.

Σε εκπαιδεύει στο Πώς μπορείς να σπάσεις τους κανόνες και να κοιτάξεις πέρα από τα σύνορα, νιώθοντας σιγουριά και ασφάλεια.

Σε στηρίζει, ώστε να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές που επιβάλλονται, για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς στη ζωή σου.

Αποτελείται από πρακτικές τεχνικές και νοητικές στρατηγικές διαδικασίες, οι οποίες ενώνουν τον «εξωτερικό» άνθρωπο με τον «εσωτερικό» άνθρωπο.

Στοχεύουν να προπονήσουν το άτομο, ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται διαφορετικά τη ζωή και τον εαυτό του, σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους, τα γεγονότα και τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω του.

Το κλειδί της ευτυχίας και της πρωτοπορίας βρίσκεται στο ίδιο το άτομο και η μελέτη του τρόπου σκέψης, αντίληψης, δράσης και συμπεριφοράς επιτρέπουν στο άτομο να ανακαλύψει τις εσωτερικές έμφυτες δυνάμεις του εαυτού του.

Σπάσε τους Κανόνες
Βγες έξω από τα Σύνορα!

nlp timeline therapy epanaprogrammatismos egkefalou

Προγραμματισμός Εγκεφάλου

Ο Προγραμματισμός Εγκεφάλου προτείνει διάφορες αλλαγές στον τρόπο σκέψης, ανάλυσης και διαχείρισης της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, οι οποίες μπορεί να φαίνονται αρχικά ασήμαντες και μικρές, όμως είναι πολύ σημαντικές και άμεσες, σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος ή τους προσωπικούς στόχους που θέτει.

Για να αλλάξει κανείς τα αποτελέσματα που βιώνει, θα πρέπει να ξεκινήσει από τις αλλαγές «εκ των έσω» του.

Να μάθει πώς να σκέπτεται έξω από τα σύνορα και πώς να σπάσει τους κανόνες που τον αυτοπεριορίζουν.

Τροφή για Σκέψη ...?

allagi apo apotyxia epityxia
 • Τώρα… μην σκεφτείτε… ότι μπορεί να αποτύχετε ή να δυστυχήσετε στη ζωή σας…!
 • Σκεφτείτε μόνο, ότι δεν μπορείτε να σκεφτείτε αυτό που δεν θέλετε να σκεφτείτε, χωρίς να το σκεφτείτε.
 • Άρα, λοιπόν, σκεφτείτε… ότι ίσως και να είναι μια καλή ιδέα να γίνετε η Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού σας και να πάρετε το κλειδί για να δημιουργήσετε το δικό σας Μέλλον ή μπορεί και να σκεφτείτε, πως ίσως το αφήσετε στη μοίρα ή το πεπρωμένο?

Ευελπιστούμε ότι η Global Innovative Life θα γίνει και για σένα το σημείο συνάντησης της Υγείας, της Ευτυχίας, της Εξέλιξης και της Πρωτοπορίας σου.

Για ποιο λόγο ξεχωρίζουν οι Εκπαιδεύσεις & τα Σεμινάριά μας?

methodologia cosmotherpay center

Η Global Innovative Life είναι ο ιδανικός χώρος για να ενισχύσετε τη διαίσθηση και την εσωτερική σοφία, έτσι ώστε να επιτύχετε ισορροπία στις καθημερινές προκλήσεις και να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας αβίαστα και αγόγγυστα, μπροστά σε οτιδήποτε είναι αυτό που σας ταλανίζει.

Η Μεθοδολογία της Global Innovative Life είναι πολύπλευρη και ξεχωρίζει, διότι συμπεριλαμβάνει όλες τις ανάγκες και βοηθήματα που πιθανόν να χρειάζεται ένα άτομο, γύρω από τις πτυχές:

της Ανάπτυξης

 της Εξέλιξης

της Επιτυχίας

της Ευτυχίας και

 της Πρωτοπορίας

Ο καινοτόμος τρόπος εφαρμογής και διδασκαλίας μας, σας δίνει άμεσα τα απαραίτητα προσόντα για:

→ να ανακαλύψετε τον Εαυτό σας

→ να προοδεύσετε στη Ζωή σας

→ να εξελίξετε άλλους Ανθρώπους

global innovative life giati na erthete stin ekpaidesi mas

Το Όραμά μας είναι να βοηθούμε τους ανθρώπους να γίνονται καλύτεροι:

→ Να ξεπερνούν τα προβλήματα και τις παγίδες της ζωής

Να κερδίζουν την Υγεία τους

Να βρίσκουν τις Λύσεις που αναζητούν

→ Να πετυχαίνουν τους Στόχους τους

Να έρχονται πιο κοντά στον Εαυτό τους

Να γίνονται αυτοί που θέλουν να είναι

→ Να αλλάζουν τη Ζωή τους

→ Να ζουν τα Όνειρά τους

→ Να ανακαλύπτουν το Νόημα της δικής τους Ζωής

esoteriki anazitisi didagmata orimansi dynami

Στην Global Innovative Life πιστεύουμε ακράδαντα ότι:

Κάθε άνθρωπος είναι εντελώς διαφορετικός και μοναδικός 

 Κάθε άτομο έχει τα δικά του βιώματα, ανάγκες και απαιτήσεις

 Καθένας υιοθετεί τα δικά του πιστεύω, αξίες και αντιλήψεις

 Κάθε εγκέφαλος έχει τον δικό του τρόπο σκέψης και αντίδρασης

 Κάθε προσωπικότητα έχει τη δική της κράση και ιδιοσυγκρασία

 Κάθε Ανθρώπινη Ύπαρξη έχει τη δική της πορεία

Θέλουμε να είμαστε η αιτία που οι Στόχοι και τα Όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα!

Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις &
Σύγχρονα Βιωματικά Σεμινάρια

aytopragmatosi aristia kalyteri ekdoxi eaytoy

Μαζί μας, μπορείτε να εκπαιδευτείτε σε Προσωπικό ή σε Επαγγελματικό επίπεδο.

 • Αυτό σημαίνει ότι, οι γνώσεις που θα αποκτήσετε θα βελτιώσουν πρώτα εσάς σε προσωπικό επίπεδο και όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους και να ασχοληθούν επαγγελματικά με την προσωπική εξέλιξη των συνανθρώπων τους, μπορούν να πιστοποιηθούν επίσημα από το κέντρο μας.
 • Όσοι είναι ήδη θεραπευτές θα μπορούν να συνδυάσουν τις γνώσεις που θα αποκτήσουν στους πελάτες ή τους ασθενείς τους, ώστε να έχουν πιο ολοκληρωμένα θεραπευτικά και συμβουλευτικά πρωτόκολλα.
 • Ως επί το πλείστον, ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων επιθυμούν να διδαχθούν προς δικό τους όφελος, με στόχο τη δική τους προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική εξέλιξη.
 • Τα επιπλέον θεραπευτικά πρωτόκολλα που διδάσκουμε έχουν αναπτυχθεί από την Άντρη Κουτσόφτα, με βάση την Εναλλακτική Ολιστική Φιλοσοφία  της και αποτελούν δική μας πνευματική ιδιοκτησία.
 • Θα τα βρείτε μόνο στον δικό μας χώρο, στην Cosmotherapy Center  και στην Global Innovative Life.
 • Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, οι εκπαιδεύσεις και τα σεμινάριά μας μπορούν να σας εξοπλίσουν με τις στρατηγικές που χρειάζεστε, για να κατακτήσετε το άπειρο δυναμικό σας.
 • Ίσως πάλι, να σας συναρπάζει η ιδέα της Νέας Έμπνευσης, σε περίπτωση που ο εαυτός σας, σας καλεί προς την αναζήτηση της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης.

Ποιες είναι οι Εκπαιδεύσεις και τα Σεμινάριά μας?

Διαβάστε Περισσότερα

Διεθνείς Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

Σύγχρονα Βιωματικά Σεμινάρια