Θεραπευτικό Πρόγραμμα

Κρίσεις Πανικού:
Άμεση Αντιμετώπιση

andri koutsofta therapeia grafeio 0440 450

Θεράπευσε το Μυαλό & το Σώμα σου!

Περιεχόμενα

Πώς να θεραπεύσω τις Κρίσεις Πανικού χωρίς Φάρμακα?

krisi-panikou-therapeia-xoris-farmaka

Θεράπευσε τον Εαυτό σου, μην παλεύεις μαζί του!

Για να ξεπεράσει κανείς οριστικά τις Κρίσεις Πανικού, θα πρέπει να ακολουθήσει ένα συνδυασμό Εξειδικευμένων Θεραπευτικών Μεθόδων, οι οποίες συμβάλουν στην άμεση και αποτελεσματική θεραπεία των Κρίσεων Πανικού, καθώς και όλων των συμπτωμάτων που δημιουργούν.

Το Μυαλό, η Καρδιά και το Σώμα, χρειάζονται εξειδικευμένες θεραπευτικές συνεδρίες για να απελευθερώσουν τα «εσωτερικά βάρη» που κουβαλούν, έτσι ώστε να καταφέρει ο άνθρωπος να επανέλθει στη κανονική φυσική ροή της αρμονίας και στην απόλυτη ισορροπία της Σωματικής Υγείας και της Ψυχικής Ευεξίας.

ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα που προσφέρουμε για την θεραπεία και την αντιμετώπιση των Κρίσεων Πανικού, είναι ένα πρωτοποριακό θεραπευτικό σύστημα, το οποίο αναπτύχθηκε αποκλειστικά στην Cosmotherapy Center.

Η Ολοκληρωμένη Θεραπευτική Προσέγγιση μας συμπεριλαμβάνει:

Ολιστικές & Εναλλακτικές Θεραπείες

Εξειδικευμένες Θεραπευτικές Τεχνικές

– Αυτοθεραπευτικές Θεραπείες

– Ηρεμία Μυαλού & Σώματος

Απελευθέρωση Αρνητικών Σκέψεων

Θεραπεία Φόβων & Φοβιών

Συναισθηματική Απελευθέρωση

Ενδυνάμωση Προσωπικότητας & Ιδιοσυγκρασίας

Πρωτοποριακές Στρατηγικές Εγκεφάλου

Ανάπτυξη Συναισθηματικής Νοημοσύνης

Συμβουλευτική Εξέλιξης & Ευτυχίας κτλ.

andri koutsofta therapeia 703

Η Συνδυαστική Εναλλακτική Ολιστική Θεραπευτική Προσέγγιση που εφαρμόζουμε, είναι πολύπλευρη και εξυπηρετεί άμεσα και αποτελεσματικά το άτομο, ώστε να απαλλαγεί από τα δυσάρεστα συμπτώματα και να βγει έξω από τον Φαύλο Κύκλο που ζει, το γρηγορότερο δυνατόν.

Τα Καινοτόμα Θεραπευτικά Πρωτόκολλά μας αποτελούν το κλειδί για την επιτυχημένη αποθεραπεία των Κρίσεων Πανικού και δρουν άμεσα ώστε να επαναφέρουν την Ισορροπία και την Ηρεμία σε ολόκληρο τον Οργανισμό.

Ποιος είναι ο Στόχος του Θεραπευτικού Προγράμματος?

Ο Στόχος του ολοκληρωμένου Θεραπευτικού Προγράμματός μας, είναι να προσφέρει συμπληρωματικές και εναλλακτικές θεραπευτικές λύσεις που το κάθε άτομο χρειάζεται, έτσι ώστε να ξεπεράσει με επιτυχία τα διάφορα σωματικά συμπτώματα και τα πολύπλοκα ψυχοσωματικά προβλήματα που του δημιουργούν οι Κρίσεις Πανικού.

Οι Θεραπευτικές Συνεδρίες μας, στοχεύουν στην απελευθέρωση όλων των αρνητικών γεγονότων, όλων των παγιδευμένων τοξικών συναισθημάτων και όλων των τραυματικών εμπειριών που πιθανόν απομνημονεύτηκαν στο Μυαλό, την Καρδιά ή το Σώμα του ατόμου και συνεπώς μπλοκάρουν τη ζωή και την υγεία του!

Σκέψεις – Φόβοι - Συναισθήματα

andri koutsofta therapeia 725

Μάθε πώς να κυριαρχείς το Μυαλό σου και πώς να ελέγχεις το Σώμα σου, για να λυτρωθείς από τις Κρίσεις Πανικού!

Οι Φυσικές Θεραπευτικές Συνεδρίες μας ενεργοποιούν τον φυσικό μηχανισμό της Αυτοθεραπείας στον ανθρώπινο οργανισμό, χαρίζοντας πνευματική ηρεμία και εσωτερική ισορροπία.

Η Φυσική Θεραπευτική Μυαλού, Σώματος και Πνεύματος που εφαρμόζουμε, βοηθά το άτομο να έρθει σε ουσιαστική και εσωτερική επικοινωνία με το «είναι του», με το Μυαλό και την Καρδιά του και να απελευθερώσει όλες τις αρνητικές σκέψεις, όλα τα αρνητικά συναισθήματα και όλους τους φόβους που πιθανόν πυροδοτούν το Σώμα του, προκαλώντας τις περιβόητες και θορυβώδεις Κρίσεις Πανικού.

Επιπλέον, μέσα από τις Εξατομικευμένες Θεραπευτικές Συνεδρίες μας, διδάσκουμε στο άτομο Τεχνικές Διαχείρισης του σώματος και του μυαλού, έτσι ώστε να μάθει πώς να σκέπτεται και πώς να λειτουργεί σωστά, παράγοντας μόνο Θετικές Σκέψεις και Θετικά Συναισθήματα χωρίς Φόβους και περιττές Αδυναμίες.

Ο Στόχος μας είναι η δική σας αποθεραπεία!
Είναι χαρά μας κάθε φορά που ο Στόχος μας γίνεται πραγματικότητα!

Όταν βλέπουμε καθημερινά τους Ανθρώπους μας να βελτιώνονται και να ξεπερνούν οτιδήποτε ήταν αυτό που τους κρατούσε πίσω στη ζωή τους, οτιδήποτε ήταν αυτό που τους κρατούσε στάσιμους ή αιχμάλωτους μέσα από τις Κρίσεις Πανικού, να βρίσκουν επιτέλους τον Εαυτό τους, τότε νιώθουμε και εμείς ευτυχισμένοι!

Διώξε τις Κρίσεις Πανικού από τη Ζωή σου!

Υπάρχoυν λόγοι που υποφέρεις!

Για να διώξεις τις Κρίσεις Πανικού, θα πρέπει πρώτα με τη βοήθεια του εξειδικευμένου θεραπευτή να έρθεις σε Εσωτερική Επικοινωνία με τον Εαυτό σου.

Στη Cosmotherapy Center αρχικά ψάχνουμε να βρούμε και να αντιμετωπίσουμε τις αληθινές αιτίες και τους πραγματικούς  λόγους που προκαλούν τις Κρίσεις Πανικού.

Επειδή, μόνο εάν βρούμε τις αιτίες, μπορούμε να θεραπεύσουμε και να αντιμετωπίσουμε σωστά τα θέματα που σας ταλαιπωρούν. 

Οι συνέπειες των Κρίσεων Πανικού μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα της ζωής, καθώς πολύ συχνά το άτομο νιώθει το φόβο ότι μπορεί να ξανασυμβεί, με αποτέλεσμα να κλείνεται στον εαυτό του ή να αποφεύγει τις κοινωνικές συναναστροφές.

Σύνδεση Αρνητικών Σκέψεων & Αρνητικών Συναισθημάτων

Όλη αυτή η ΜΑΧΗ που δίνεις, σε κράτα απλώς μακριά από την πραγματική ζωή!

Μην ξεχνάς ποτέ ότι ο Εγκέφαλός σου, ρυθμίζει και διατηρεί τη χημική σύνθεση του αίματος στο Σώμα   σου.

Ο Έλεγχος του Εγκεφάλου σου, συνδέεται με τις αντιλήψεις σου και τα συναισθήματά σου αντανακλώντας χημικά σήματα στο αίμα. 

Ο Έλεγχος του Μυαλού και του Σώματος σου, είναι απόλυτα συνδεδεμένος με την ποιότητα των Σκέψεων αλλά και των Συναισθημάτων σου.

Πολλές φορές, λοιπόν, οι αρνητικές σκέψεις προκαλούν αρνητικά συναισθήματα ή φόβους μέσα μας και έτσι ενεργοποιείται αυτόματα ο Συναγερμός των Κρίσεων Πανικού

Σκέψου εάν αξίζει να αποταθείς για να απελευθερώσεις όλα όσα σε βαραίνουν και όλα όσα πιθανόν σου προκαλούν τις Κρίσεις Πανικού!

Ανάλαβε τον έλεγχο της Υγείας & της Ζωής σου!

ευτυχια

Κρίσεις Πανικού: Κέρδισε τον Εαυτό σου!

Ολοκληρώνοντας με Επιτυχία το Θεραπευτικό Πρόγραμμα των Κρίσεων Πανικού θα είσαι στην ευχάριστη θέση:

 να νιώθεις πνευματική ηρεμία και ψυχική ευεξία

 να έχεις συναισθηματική και νοητική ισορροπία

 να διαχειρίζεσαι την καθημερινότητα με ψυχραιμία

 να ελέγχεις το μυαλό και το σώμα σου

 να διαχειρίζεσαι δύσκολες καταστάσεις χωρίς να πανικοβάλλεσαι

 να κυριαρχείς το μυαλό και τις σκέψεις σου

– να επαναφέρεις την ορθή και συγκροτημένη σκέψη

 να νιώθεις αυτοπεποίθηση και αυτοκυριαρχία

 να βάζεις στόχους και να τους πετυχαίνεις

 να ζεις ελεύθερος και ευτυχισμένος

Εν κατακλείδι, το άτομο αποχωρεί από το Θεραπευτήριό μας μετά την Επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, νιώθοντας άλλος Άνθρωπος!

Σωματοποίηση Κρίσεων Πανικού:
Θεραπεία & Αντιμετώπιση

Πως να βρω Ηρεμία και Γαλήνη?

Η Σωματοποίηση των Κρίσεων Πανικού είναι κάτι που συναντάμε πολύ συχνά στο θεραπευτήριό μας.

Η σωστή θεραπεία και αντιμετώπιση που προσφέρουμε στις περιπτώσεις όπου υπάρχει σωματοποίηση των Κρίσεων Πανικού, είναι κάτι που χαρακτηρίζει ιδιαίτερα την ομάδα μας.

Σε πολύπλοκα περιστατικά όπου στα οποία υπάρχει Σωματοποίηση των συμπτωμάτων και παρουσιάζονται:        

– Ψυχοσωματικά προβλήματα 

– Εσωτερικές Συγκρούσεις  

– Νοητική Σύγχυση 

– Μπλοκαρισμένα Αρνητικά Συναισθήματα,

επιστρατεύουμε Εξειδικευμένες Συμπληρωματικές Θεραπείες, οι οποίες προσφέρουν επιτυχημένες λύσεις, σύμφωνα με το προσωπικό ιστορικό του κάθε περιστατικού.

Μπλοκαρισμένα Αρνητικά Συναισθήματα

κρίση πανικού άντρας που νιώθει τα μπλοκαρισμένα συνασιθήματα στη καρδιά του

Τα Μπλοκαρισμένα Αρνητικά Συναισθήματα είναι η «τροφή» των Κρίσεων Πανικού

Για να λυτρωθούμε από τα Παγιδευμένα Αρνητικά Συναισθήματα, θα πρέπει να επιτρέψουμε στο θεραπευτή μας, να μας βοηθήσει να απελευθερώσουμε μέσα από την Καρδιά και το Μυαλό μας όλα τα τοξικά συναισθήματα, τα οποία σωματοποιήθηκαν υπό τη μορφή των σωματικών πόνων και των ψυχοσωματικών συμπτωμάτων.

Η Συναισθηματική Απελευθέρωση που προσφέρουμε στο θεραπευτήριό μας, βοηθά το άτομο να έρθει σε επαφή με τον Συναισθηματικό Κόσμο του, έτσι ώστε να απελευθερώσει οποιοδήποτε Καταπιεσμένο Συναίσθημα τον επηρεάζει και να απαλλαγεί από κάθε λογής «Παγιδευμένα Εσωτερικά Βάρη» τον βασανίζουν.

Συναισθηματική Απελευθέρωση

andri koutsofta therapeia 685

Η Δύναμη της Φυσικής Κινητοποίησης της ροής της ενέργειας που εφαρμόζουμε, μπορεί να απελευθερώσει όλες τις εσωτερικές εντάσεις και ανησυχίες μέσα από το Κυτταρικό Σώμα.

Ενισχύουμε δυναμικά το Συναισθηματικό Επίπεδο του ατόμου, έτσι ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται με Σθένος τις δύσκολες καταστάσεις και τα απρόσμενα γεγονότα της ζωής.

Με αυτό τον τρόπο, ο άνθρωπος μαθαίνει πώς να αντιδρά και πώς να διαχειρίζεται με απόλυτη ψυχραιμία και λογική τα διάφορα αρνητικά γεγονότα και τις απρόοπτες καταστάσεις, οι οποίες πιθανόν να μπλοκάρουν το Συναισθηματικό και το Νοητικό του επίπεδο.

Συναισθηματική Ενδυνάμωση

andri koutsofta grafeio 455

Η Συναισθηματική Ενδυνάμωση βοηθά το άτομο να βρει τον Εαυτό του και να δυναμώσει το χαρακτήρα του, για να μπορεί να ξεπερνά τα προβλήματά της καθημερινότητας και τις δυσκολίες που συναντά στη ζωή του.

Παράλληλα, διδάσκουμε στο άτομο πώς να δημιουργεί Θετικά Συναισθήματα και πώς να ενδυναμώνει τη Θετικότητα μέσα του, τρέφοντας τον Εαυτό του με κάθε λογής Θετική Σκέψη και Εσωτερική Προστασία.

Εκπαίδευση Συναισθηματικής Νοημοσύνης

Οι Κρίσεις Πανικού εξαφανίζονται όταν εσείς αποκτήσετε τη Δυναμική που χρειάζεστε για να γίνετε αυτοί που θέλετε να είστε!

Η Συναισθηματική Νοημοσύνη εκπαιδεύει το άτομο στο πώς να αναγνωρίζει και πώς να κατανοεί τόσο τα δικά του συναισθήματα, όσο και των άλλων ανθρώπων γύρω του.

Είναι η Συναισθηματική Δύναμη που σου δείχνει το δρόμο, ώστε να μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε όλους τους τομείς της ζωής σου, χωρίς περιττές συναισθηματικές εντάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις.

Συμπτώματα Κρίσης Πανικού:
Διαχείριση & Αντιμετώπιση

Συνοπτικά, η σωστή διαχείριση και αντιμετώπιση των Κρίσεων Πανικού, απαιτούν ένα σωστό συνδυασμό από εξειδικευμένες θεραπευτικές προσεγγίσεις και συμπληρωματικές τεχνικές μεθόδους, οι οποίες έχουν τη δύναμη να θεραπεύσουν και να αποκαταστήσουν τη φυσική ροή της υγείας στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η Φυσική Θεραπευτική Δύναμη του Μυαλού και του Σώματος που προσφέρουμε, απελευθερώνει την Ένταση, τη Ψυχική Πίεση, το Άγχος, το Στρες, τους Φόβους και όλα τα «Εσωτερικά Βάρη», βοηθώντας τον οργανισμό να επανέλθει στη φυσική ροή της ισορροπίας, έτσι ώστε το άτομο να επιστρέψει στις καθημερινές δραστηριότητές του.

Βρες την Υγεία σου!

andri koutsofta therapeia 729

Οι Εξειδικευμένες Θεραπευτικές Συνεδρίες μας, στοχεύουν στη μείωση και τον τερματισμό των επεισοδίων των Κρίσεων Πανικού, καθώς και στην αποθεραπεία των διαφόρων συμπτωμάτων που συνοδεύουν το άτομο, όπως:

– Πλάκωμα ή Πόνος στο στήθος 

– Ταχυκαρδία – Δύσπνοια 

– Αρνητικές Σκέψεις 

– Αρνητικά Συναισθήματα

– Αυπνίες – Ένταση

– Φόβους – Φοβίες

–  Ψυχική Πίεση

– Πονοκέφαλος – Ζαλάδα      

– Πόνος στο στομάχι ή την κοιλιά   

– Ιδρώτας – Τρέμουλο     

– Μούδιασμα – Ρίγη  

– Έξαψη – Ναυτία – Στεγνό στόμα 

– Αίσθηση απώλειας ελέγχου 

– Τάση για λιποθυμία

– Φόβος θανάτου  

– Αίσθηση ότι χάνετε τον έλεγχο της σκέψης και του σώματός σας

– Αίσθηση ότι χάνετε την επαφή με την πραγματικότητα   

Κυριάρχησε το Μυαλό σου, για να ελέγξεις την Υγεία σου!

γυναίκα που πιάνει κεφάλι και σηκώνει το χέρι

Βασικός γνώμονας του προγράμματος είναι να μας επιβεβαιώσει ο ειδικός γιατρός ότι δεν είναι παθολογικό το πρόβλημα, αφού γίνουν πρώτα οι απαραίτητες εξετάσεις και διάγνωση.

Γι’ αυτό, είναι σημαντική η επίσκεψή σας σε εξειδικευμένο Ιατρό, με κύριο στόχο να ξεκαθαρίσουμε εάν πρόκειται για κάποιο άλλο παθολογικό πρόβλημα. 

Υπάρχουν περιπτώσεις οι οποίες δεν μπορούμε να βοηθήσουμε, ούτε να παρέμβουμε ή απλά προσφέρουμε μόνο συμπληρωματικά τις δικές μας θεραπευτικές γνώσεις και υπηρεσίες πάντα με βάση τις αρχές της Εναλλακτικής Ολιστικής Θεραπευτικής Προσέγγισης.

Πώς να Θεραπεύσω το Μυαλό & το Σώμα μου!

γυναίκα στο γραφείο νιώθει κρίση πανικού

Για να θεραπεύσεις με φυσικό τρόπο το Μυαλό και το Σώμα σου, απαιτούνται εξειδικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα, τα οποία συμπεριλαμβάνουν φυσικές θεραπείες τόσο του Μυαλού όσο και του Σώματος και μπορούν επίσης να εφαρμοστούν ταυτόχρονα στις θεραπευτικές συνεδρίες.

Η Σύγχρονη Φιλοσοφία μας, έχει τη δυναμική να συνδυάζει Παγκόσμιες ολιστικές και εναλλακτικές θεραπείες, αξιόπιστες συμπληρωματικές τεχνικές και πρωτοποριακές στρατηγικές εγκεφάλου, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την πλήρη αποθεραπεία των Κρίσεων Πανικού και όλων των συνεπακόλουθων προβλημάτων που δημιουργούν όπως τις Αϋπνίες, τους Φόβους, την Ψυχική Πίεση, το Άγχος, τις Αρνητικές Σκέψεις και όλα τα υπόλοιπα συμπτώματα.

Βρες Υγεία & Ισορροπία
ΠΩΣ?

Μαζί με την Cosmotherapy Center

Οι εξειδικευμένες θεραπευτικές Τεχνικές Μυαλού που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με τις Θεραπείες Σώματος που εφαρμόζουμε, αποτελούν ένα Ισχυρό Θεραπευτικό Σύστημα, το οποίο βοηθά τον ανθρώπινο οργανισμό να ενεργοποιήσει τις δικές του Δυνάμεις Αυτό-θεραπείας.

Το Μυαλό γνωρίζει όλες τις λειτουργίες του Σώματος και ξέρει πολύ καλά τον τρόπο πώς να Αυτό-θεραπεύσει και πώς να επαναφέρει το Σώμα σε αρμονία και ισορροπία.

Αρκεί, ο έμπειρος θεραπευτής να έχει τις γνώσεις και τη δυναμική για να υποστηρίξει τον θεραπευόμενο, συνδυάζοντας θεραπείες και για τα δύο επίπεδα ταυτοχρόνως, δηλαδή το Σωματικό και το Νοητικό Επίπεδο.

Όταν το Μυαλό και το Σώμα έρθουν σε ουσιαστική και εσωτερική επικοινωνία μεταξύ τους, τότε οι Κρίσεις Πανικού δεν θα έχουν καμία θέση στη ζωή του ανθρώπου!

Οι Στρατηγικές Τεχνικές Μυαλού και οι Θεραπείες Σώματος συνδέουν το σωματικό και το νοητικό επίπεδο του ανθρώπινου οργανισμού, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση της αποκατάστασης της Υγείας και της Ισορροπίας.

Θεράπευσε το Μυαλό & το Σώμα σου

andri koutsofta therapeia 687

Μαθαίνοντας πώς να κυριαρχείς το Μυαλό και το Σώμα σου, στην ουσία μαθαίνεις πώς να Ελέγξεις την Υγεία σου!

Οι Θεραπευτικές Συνεδρίες της φυσικής, εσωτερικής επικοινωνίας του Μυαλού και του Σώματος, που προσφέρουμε, σας βοηθούν να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο της Ζωής και της Υγείας σας, παρά να αφήνεστε στη μοίρα των αποτελεσμάτων και συνεπώς στο Χάος των Κρίσεων Πανικού.

Ενεργοποιούμε την φυσική Αυτό-θεραπευτική ικανότητα του Μυαλού και του Σώματος, ενισχύοντας την αντίσταση στις ασθένειες.

Θετικές Σκέψεις:
Πώς να Σκέπτομαι Θετικά?

Εκπαίδευσε το Μυαλό σου, για να ελέγξεις τις Σκέψεις σου!

Για να καταφέρεις να σκέπτεσαι θετικά και να παράγεις Θετικές Σκέψεις, πρέπει πρώτα να μάθεις πώς να ελέγχεις τις σκέψεις που σε περικυκλώνουν, συνειδητά και υποσυνείδητα.

Για να αποκτήσεις τον απόλυτο έλεγχο των Σκέψεων σου, θα πρέπει πρώτα  να έρθεις σε ουσιαστική επικοινωνία με το Μυαλό και τον Εαυτό σου.

Να θυμάσαι, λοιπόν, ότι η κάθε Σκέψη σου μετράει και σύμφωνα με την ποιότητα της, επηρεάζει τους χημικούς αγγελιοφόρους στον Εγκέφαλό σου, διευθύνει τον εσωτερικό Κόσμο σου, και κατ’ επέκταση όλες τις λειτουργίες του Σώματός σου.

Οι Σκέψεις σου, είσαι Εσύ,
Άλλαξέ τες λοιπόν!

ένας εγκέφαλος σε αγκαθαθωτό πλέγμα

Ακόμα και αυτές οι Σκέψεις, που δεν συνειδητοποιούμε ότι κάνουμε, δρουν υποσυνείδητα σε κλάσματα δευτερολέπτων, επηρεάζοντάς μας κάθε λεπτό και δευτερόλεπτο, θετικά ή αρνητικά.

Ακόμα και το βράδυ που εσύ κοιμάσαι, να ξέρεις ότι ένα Εσωτερικό Κομμάτι σου είναι ξύπνιο και συζήτα με τον Εγκέφαλο σου.

Σκέψου, δηλαδή πόσο πολύ μιλάς μέσα στο Κεφάλι σου!

Εκπαίδευσε τον Εαυτό σου, για να διαχειριστείς την Υγεία σου!

andri koutsofta therapeia olistikes

Στην Cosmotherapy Center σας βοηθάμε να έρθετε πιο κοντά στον Εαυτό σας και πιο κοντά στο Μυαλό και τις Σκέψεις σας, ώστε να μάθετε πώς να τις διαχειρίζεστε και πώς να τις αντιμετωπίζετε.

Με την βοήθεια του Θεραπευτή σας, μπορείτε να απελευθερώσετε όλες τις περιττές αρνητικές και καταστροφικές σκέψεις, βάζοντας γερά θεμέλια και ξεκινώντας να ζείτε τη ζωή σας με Θετικότητα και Αυτοπροστασία.

Οι Πρωτοποριακές Στρατηγικές Εγκεφάλου σας βοηθάνε να αλλάξετε τον τρόπο Σκέψης σας, με αποτέλεσμα να μπορείτε να συνεχίσετε τη ζωή σας, απολαμβάνοντας την κάθε μέρα, νιώθοντας Σωματική Υγεία και Ψυχική Ευεξία. 

Κοντά μας θα διδαχθείς πώς να ελέγχεις τις Σκέψεις σου, για να εξουσιάζεις το Μυαλό σου!

γυναίκα με χαμόγελα

Σκέψου, εάν αξίζει να αποταθείς, για να μάθεις  και να εκπαιδεύσεις πώς να διαχειρίζεσαι τον Εγκέφαλό σου και πώς να παράγεις θετικές και παραγωγικές σκέψεις, αντί να παραμένεις στη μεριά των αρνητικών και καταστροφικών σκέψεων που στοχεύουν στη δυστυχία και τη στασιμότητα.

Το να ζεις τη Ζωή σου κάθε μέρα νιώθοντας Υγιής, γεμάτος Ενέργεια και Παραγωγικότητα είναι το αυτονόητο της Μακροζωίας!

Υγεία Μυαλού & Σώματος:
Προγραμμάτισε τον Εαυτό σου!

γυναικα που σκεφτεται με κλειστα μάτια

Κρίσεις Πανικού:
Πρόληψη & Θεραπεία

Είναι καλύτερο να προλαβαίνεις μία ασθένεια από το να τη θεραπεύεις!

Στην Cosmotherapy πιστεύουμε στην πρόληψη παρά στη Θεραπεία.

Πιστεύουμε επίσης ότι γεννηθήκαμε για να έχουμε Υγεία και Ηρεμία.

Οι Προσωπικές Τεχνικές Διαχείρισης επανα-προγραμματίζουν τον άνθρωπο σύμφωνα με τις καταστάσεις που βιώνει και πάντα προς το δρόμο της Προσωπικής Ευτυχίας.

Αυτό σημαίνει ότι, μαζί μας το κάθε άτομο έχει την ευκαιρία να εξελίξει τον Εαυτό του, σε διάφορους τομείς της Ζωής και της Υγείας, στους οποίους νιώθει ότι χρειάζεται στήριξη και καθοδήγηση.

Βοηθάμε το άτομο να βρει τρόπους και λύσεις να ξεπεράσει διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του, είτε αυτά είναι προσωπικά είτε επαγγελματικά.

Επανα – προγραμματισμός Εγκεφάλου

εγκέφαλος με κουμπί επαναπρογραμματισμού

Εάν το Μυαλό σου δεν σε υπακούει, τότε σε διατάζει και εσύ απλώς εκτελείς τις Εντολές του!

Η Μέθοδος του Επανα-προγραμματισμού του Εγκεφάλου είναι μία Καινοτόμα Φυσική Αυτό-θεραπευτική διαδικασία που εφαρμόζουμε, για να βοηθήσουμε τα άτομά μας να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους και να προγραμματίσουν το μυαλό τους προς την ευτυχία και την ολοκλήρωση τους.

Ο Επανά-προγραμματισμός, δίνει την ευκαιρία στους θεραπευτές της Cosmotherapy να εκπληρώσουν όλες τις προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις σας, κυρίως στους τομείς της ζωής στους οποίους νιώθετε ότι έχετε αδυναμίες ή εμπόδια και ελλείψεις. 

andri koutsofta therapeia 715

Οι Προσωπικές Τεχνικές και οι Στρατηγικές Επανά-προγραμματισμού σας ενισχύουν δυναμικά, για να πετύχετε τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους σας και να προχωρήσετε μπροστά στη ζωή.

Πιστεύουμε, ότι όλοι οι άνθρωποι γεννήθηκαν και διαθέτουν την ίδια Δυναμική μέσα τους, απλώς μερικές φορές το άτομο χρειάζεται να αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις, τις  κατάλληλες στρατηγικές και τις προσωπικές τεχνικές που θα του ανοίξουν τον δρόμο που επιθυμεί.

Ο Επανα – προγραμματισμός είναι εδώ, για να κερδίσεις τους Προσωπικούς Στόχους σου, τόσο σε Επαγγελματικό όσο και σε Οικογενειακό ή Κοινωνικό επίπεδο!

Διάβασε Περισσότερα