Προσωπικές &
Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις:

Life Coaching
Υπνοθεραπεία
Nlp Training
Business Coaching

andri koutsofta ekpaideyseis seminaria cyprus

Προσωπική Ανάπτυξη
Αυτογνωσία - Αυτοβελτίωση
Επαγγελματική Εξέλιξη

Επένδυσε στον Εαυτό & την Αξία σου!

global innovative life logo black gold black

Καλώς ήρθατε στο κέντρο Εξέλιξης & Επιτυχίας - Global Innovating Life Training Center.

Η Global Innovative Life είναι το εκπαιδευτικό κομμάτι της Cosmotherapy Center και ιδρύθηκε από την Άντρη Κουτσόφτα.

Οι εκπαιδεύσεις και οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών εμπειρίας, έρευνας και εφαρμογής σε πράξη.

Στο κέντρο μας, μοναδικό στο είδος του Παγκυπρίως, προσφέρουμε Προσωπικές και Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις:

Life Coaching Training

– Εκπαίδευση Υπνοθεραπείας 

Nlp Training – Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός 

Business Nlp Training

Time Line Therapy Training

Αν θέλεις να μπορείς να βλέπεις λύσεις, εκεί που κάποτε έβλεπες στασιμότητα και αποτυχία, τότε η Global Innovative Life - Training Centre είναι για σένα!

Επίσης, προσφέρουμε ατομικές συνεδρίες Life Coaching – Προσωπικής Ανάπτυξης – Συμβουλευτικής,  εάν ενδιαφέρεστε για αυτοβελτίωση, αυτογνωσία και επαγγελματική εξέλιξη.

Εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε τις έμφυτες δυνάμεις του Εαυτού σας και το άπειρο δυναμικό του εγκέφαλου σας, ώστε να αποκτήσετε δυναμικές τεχνικές και ισχυρές στρατηγικές διαδικασίες, το Nlp – Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός  που εφαρμόζουμε Παγκυπρίως αποκλειστικά στο κέντρο μας, είναι μια ισχυρή μέθοδος και αποτελεί τη δύναμη που μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά στη δική σας ζωή.

Εάν ψάχνετε για Διεθνείς Πιστοποιημένες Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις,  στην Κύπρο και θέλετε να γίνετε άριστος επαγγελματίας Life Coach ή Υπνοθεραπευτής ή Εναλλακτικός Θεραπευτής και να αποκτήσετε την επαγγελματική πιστοποίηση, για να βοηθάτε άλλους ανθρώπους αποταθείτε κοντά μας.

Στοχεύουμε στην Μοντελοποίηση της Ανθρώπινης Τελειότητας!

Κοντά μας θα έρθετε εάν έχετε αντιληφθεί ότι πέρα από την «τύχη» και τη «μοίρα» σας, μπορείτε να πάρετε τα ηνία της ζωής στα δικά σας χέρια και να αλλάξετε τα πράγματα και τις καταστάσεις.

Εάν είστε άνθρωπος που αναζητά το «κάτι παραπάνω» στη ζωή και είσαι διατεθειμένος να εκπαιδευτείς στο Πώς μπορείς να σπάσεις τους κανόνες και να κοιτάξεις πέρα από τα σύνορα, όσο αφορά την ανθρώπινη ύπαρξη, τότε είμαστε εδώ για σένα.

Δεν είναι σημαντικό για σένα να βελτιώσεις τον εαυτό σου, να αλλάξεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου, να ανοίξεις πόρτες στη ζωή σου, να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα και να ασχοληθείς με τις πιο βαθιές, πνευματικές και ουσιαστικές αξίες της ζωής?

Εάν θέλετε, λοιπόν, να εξελίξετε τον Εαυτό σας, να ξεπεράσετε προσωπικά εμπόδια και δυσκολίες, να κάνετε μαζικές θετικές αλλαγές στη ζωή σας, να ενισχύσετε τις εσωτερικές δυνάμεις σας και να αναπτύξετε εξαιρετικές δεξιότητες, ώστε να γίνετε η Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού σας, επικοινωνήστε με την Άντρη Κουτσόφτα 

Βρείτε πιο κάτω τις Υπηρεσίες & τις Εκπαιδεύσεις που προσφέρουμε:

Διεθνείς Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

Σύγχρονα Βιωματικά Σεμινάρια

Contact and ask about more details