Τι είναι ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός:

Κέρδισε τη Ζωή που αξίζεις

ti einai neyroglossikos programmatismos nlp

Το σύστημα NLP:

Neuro – Linguistic Programming

Περιεχόμενα

Τι είναι ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός

ti einai neyroglossikos programmatismos nlp orismos 450

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) είναι η επιστήμη της αριστείας που μελετά και κατανοεί τους κώδικες του εγκεφάλου.

Είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο το οποίο μας διδάσκει πώς να χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά το Μυαλό μας, για να επιτύχουμε τη βέλτιστη απόδοση των δεξιοτήτων μας.

Εξειδικεύεται στην ανάλυση και στην αναπαραγωγή της τέλειας ανθρώπινης συμπεριφοράς και μας φέρνει πιο κοντά στο Μυαλό μας.

Είναι η τέχνη του πώς χρησιμοποιούμε τον εγκέφαλό μας για να επικοινωνούμε με τον εαυτό μας και με τους άλλους ανθρώπους.

Μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα πως λειτουργούμε, πώς ακριβώς σκεπτόμαστε και να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς γίνεται μέσα μας.

Παράλληλα μας βοηθά να ανακαλύψουμε και να αναλύσουμε τον τρόπο που οι άλλοι σκέπτονται και λειτουργούν.

neyroglossikos programmatismos ti skeptontai alloi 450

Το σύστημα NLP έχει τη δύναμη να αλλάξει την ποιότητα της ζωής του ανθρώπου, σε όλα τα επίπεδα και να βελτιώσει την καθημερινότητά του, συμβάλλοντας άμεσα στην προσωπική ανάπτυξη και στην  επαγγελματική επιτυχία του.

Εστιάζει στην εξερεύνηση και στην ενίσχυση των δυνατοτήτων του κάθε ατόμου, ώστε να φτάσει την άριστη απόδοση, την τελειότητα και την αποτελεσματικότερη διαπροσωπική επικοινωνία, σε όλους τους τομείς της ζωής.

Είναι μια μεθοδολογία, που αποτελείται από ένα σύνολο ισχυρών τεχνικών ενδυνάμωσης και αποτελεσματικές στρατηγικές εξέλιξης.

Το NLP είναι ένα εξαιρετικό μοντέλο διαπροσωπικής επικοινωνίας, που εφαρμόζεται στην ατομική ψυχοθεραπεία, στην προσωπική ανάπτυξη, αλλά και στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Συνδυάζει βασικές θεωρίες από επιστήμες, όπως η ψυχολογία, η κυβερνητική, η γλωσσολογία, η νευρολογία, η φιλοσοφία, η βιολογία, η επικοινωνία, τα μαθηματικά και η επιστήμη των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τo NLP είναι ένας τρόπος ζωής, που διευκολύνει τον άνθρωπο να βλέπει λύσεις και επιλογές εκεί που κάποτε έβλεπε εμπόδια και στασιμότητα!

Πού βοηθά ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός?

programmatismos myalou neyroglossikos 450

Tο NLP σε εκπαιδεύει πώς να Επανα-προγραμματίσεις το μυαλό σου!

Σε βοηθά να αποκτήσεις περισσότερη πρόσβαση στο μυαλό σου, να έρθεις πιο κοντά στον εσώτερο κόσμο σου και να αναλάβεις τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης του νου σου.

Αυτό, θα σου προσφέρει περισσότερες επιλογές και ευελιξία και θα σε προσανατολίσει στο να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Θα σε υποστηρίξει να αλλάξεις όλα όσα θέλεις να αλλάξεις στον εαυτό σου και να κερδίσεις όλα όσα θέλεις και πιστεύεις ότι αξίζεις στη ζωή σου.

Στην πράξη, σημαίνει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και που λειτουργείς.

Αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης, αντίληψης και συμπεριφοράς μπορείς να αλλάξεις τη Ζωή σου.

Κέρδισε τη Ζωή που αξίζεις

adynatisma-cosmotherapy

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός είναι ένα πολυμήχανο σύστημα, το οποίο αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά τα περισσότερα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος άνθρωπος στην προσπάθειά του να κερδίσει τη ζωή που αξίζει.

Προσφέρει πνευματική και νοητική ανάπτυξη, οργανώνει τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τη γλώσσα και τη συμπεριφορά του ανθρώπου, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και τη δημιουργικότητά του.

Σε μαθαίνει το πώς θα γίνεις πιο επιτυχημένος και πιο ευτυχισμένος, επικοινωνώντας καλύτερα με τον εαυτό σου και έχοντας αποτελεσματικότερη επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους.

Η διαδικασία του NLP σε ενθαρρύνει να εγκαταλείψεις όλες τις λανθασμένες συνήθειες που πιθανόν να σε κρατούν στάσιμο, ως άνθρωπο και ως επαγγελματία.

Παράλληλα, σε βοηθά να βρεις τις καλύτερες λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν, να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να φτιάξεις έναν Kαινούριο εαυτό και μια Nέα ζωή.

Προσφέρουμε ατομικές συνεδρίες Συμβουλευτική Ζωής - Life Coaching NLP, οι οποίες ενισχύουν την εσωτερική δυναμική σας, ώστε να κατακτήσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας φιλοδοξίες!

NLP:
Γίνε η Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού σου!

neyroglossikos programmatismos kalyteri ekdoxi eaytoy moy 450

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός μας εξελίσσει και μας εκπαιδεύει στο να γίνουμε η Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού μας!

Το σύστημα του NLP σε εκπαιδεύει πώς να αξιοποιήσεις και πώς να ενισχύσεις τις υπάρχουσες δυνάμεις και τις δεξιότητές σου, ώστε να γίνεις η Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού σου.

Το κλειδί της Επιτυχίας βρίσκεται στο ίδιο το άτομο και η μελέτη του τρόπου σκέψης, αντίληψης, γλώσσας και συμπεριφοράς επιτρέπουν στο άτομο να ανακαλύψει τις εσωτερικές έμφυτες δυνάμεις του εαυτού του.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός «μοντελοποιεί» επιτυχημένες συμπεριφορές, μετατρέποντάς τες σε άριστες πρακτικές δεξιότητες που στοχεύουν την ανθρώπινη τελειότητα.

Η «Μοντελοποίηση» παρέχει έναν τρόπο κατανόησης ισχυρών τεχνικών και διαμόρφωσης αποτελεσματικών στρατηγικών, με σκοπό την επίτευξη στόχων και την προσωπική ευτυχία.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός λειτουργεί γρήγορα!

Εάν επιθυμείτε και εσείς να γίνετε η Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού σας και να εκπληρώσετε τους στόχους και τα όνειρά σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα ζητήστε τη βοήθειά μας!

NLP:
Προσωπική Ανάπτυξη & Επαγγελματική Εξέλιξη

adynatisma-kerdise-ygeia-gia-ton-eayto-sou

Το NLP είναι η μέθοδος της Προσωπικής Ανάπτυξης και της Επαγγελματικής Εξέλιξης για όσους αναζητούν την τελειότητα και την αριστεία:

 Ξεκλειδώνει το άπειρο δυναμικό του εγκεφάλου

 Προγραμματίζει το υποσυνείδητο μυαλό

 Ενισχύει τις έμφυτες δυνάμεις του ατόμου

 Εκπαιδεύει τον τρόπο σκέψης

 Οργανώνει το μυαλό

Απελευθερώνει τις αρνητικές σκέψεις

 Ενισχύει τις προσωπικές δεξιότητες

 Καλλιεργεί την αυτοπειθαρχία και την αυτοκυριαρχία

 Αλλάζει τις περιοριστικές πεποιθήσεις

 Διαμορφώνει τις αξίες και τα «πιστεύω»

 Εξαλείφει τις εσωτερικές συγκρούσεις

 Απελευθερώνει τα μπλοκαρίσματα

 Θεραπεύει τα αρνητικά συναισθήματα

 Αναπτύσσει τη συναισθηματική νοημοσύνη

 Θεραπεύει τα αρνητικά μοτίβα συμπεριφοράς

 Αυξάνει την αυτοπεποίθησή & την αυτοεκτίμηση

 Αλλάζει θετικά τη γενική στάση στη ζωή

 Θέτει καλοσχηματισμένους στόχους

 Σχεδιάζει το επιτυχημένο μέλλον  

 Διδάσκει στρατηγικές εξέλιξης και επιτυχίας

Αναπτύσσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες

Καλυτερεύει τις διαπροσωπικές σχέσεις

Δημιουργεί σχέσεις αγάπης &εμπιστοσύνης 

 Εξελίσσει το άτομο στον μέγιστο βαθμό

Εάν αναζητάτε και εσείς την Προσωπική Ανάπτυξη και την Επαγγελματική Εξέλιξή σας, ακολουθήστε τα Σεμινάρια και τις Πιστοποιημένες Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις μας.

Ποιοι χρησιμοποιούν το Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό?

poioi xrisimopoioun neyroglossiko programmatismo 450

ΤΟ NLP κάνει τους ανθρώπους να λάμπουν!

Χρησιμοποιείται διεθνώς, από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε τόσο διαφορετικούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, όπως:

 στην Προσωπική Ανάπτυξη

στην Επαγγελματική Εξέλιξη

 στη Διαβούλευση Επιχειρήσεων

στους Ελεύθερους Επιχειρηματίες

 στη Διαχείριση & τη Διαπραγμάτευση

 στις Πωλήσεις & το Μάρκετινγκ 

 στην Επικοινωνιολογία & στη Δημοσιογραφία

 στις Δημόσιες Σχέσεις & στα Στελέχη Επιχειρήσεων

 στην Πολιτική & στη Δικηγορική

 στην Εκπαίδευση & στη Διδασκαλία

 στη Συμβουλευτική & στη Θεραπεία

 στα Επαγγέλματα Υγείας

 στη Ψυχοθεραπεία & στη Ψυχολογία

 στη Νοσηλευτική & στη Φαρμακευτική

 στο Στρατό & στην Αστυνομία

 στην Προπονητική & στον Αθλητισμό 

 στην Οικογένεια & στην καθημερινή Ζωή

Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας, οι Πιστοποιημένες Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις και τα Σεμινάριά μας μπορούν να σας εξοπλίσουν για να κατακτήσετε το Άπειρο Δυναμικό σας!

nlp master training cyprus 450

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός είναι πολύτιμος, οπουδήποτε οι ανθρώπινες δεξιότητες επικοινωνίας μπορούν να ενισχύσουν τα αποτελέσματα.

Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να αποκτήσει ο σύγχρονος άνθρωπος, στην προσπάθειά του να αντεπεξέρχεται άριστα μπροστά στις οποιεσδήποτε προκλήσεις και προβλήματα της σημερινής ζωής.

Στην ουσία, η μέθοδος του Νευρογλωσσολογικού Προγραμματισμού είναι ένα σύνολο ισχυρών τεχνικών και αποτελεσματικών στρατηγικών, οι οποίες θεωρούνται απαραίτητες για την επίτευξη των προσωπικών αναγκών και των επαγγελματικών στόχων του σύγχρονου ανθρώπου.

Για να επιτύχει κανείς τους στόχους και τα όνειρά του, υπάρχουν πολλά «Μυστικά Ευτυχίας και Επιτυχίας» που είναι ουσιώδες να γνωρίσει πρώτα!

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός στην Cosmotherapy Center

neyroglossikos programmatismos cosmotherapy center richard bandler 450

Μαζί μας εκπαιδεύεστε κατευθείαν από την Πηγή!

Η Άντρη Κουτσόφτα υπήρξε εκπαιδευόμενη από τον Dr. Richard Bandler, τον πατέρα και συνδημιουργό του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.

  • Η διαφορά στη δυναμική της Cosmotherapy Center είναι ότι χρησιμοποιεί το NLP σε συνδυασμό με διάφορες άλλες παγκόσμιες μεθόδους και θεραπευτικές προσεγγίσεις, συγκροτώντας με αυτό τον τρόπο ένα πολυδύναμο σύστημα Εξέλιξης και Πρωτοπορίας.
  • Είναι πολύ δύσκολο και σπάνιο να βρει κανείς τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό μαζί με τις υπόλοιπες αξιόλογες μεθόδους και τεχνικές ανάπτυξής που εμείς διαθέτουμε στο κέντρο μας κάτω από την ίδια στέγη και δεν είναι τυχαίο που επιλέξαμε τον συγκεκριμένο συνδυασμό.
  • Ο συνδυασμός μας, αποτελεί αυτόματα ένα Ισχυρό Σύστημα επίλυσης διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα άτομά μας και αποδείχθηκε ότι δρα πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά παρά να εφαρμόζεται από μόνο του το NLP.
  • Επίσης, συχνά σε μία συνεδρία οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, που σε άλλες περιπτώσεις, χρησιμοποιώντας δηλαδή μόνο μία ή και δύο μεμονωμένες μεθόδους, θα χρειάζονταν μήνες ή χρόνια για να βελτιωθούν και να ξεπεραστούν προβλήματα ή καταστάσεις.
  • Ο πρωτοποριακός συνδυασμός του NLP με τη σύγχρονη Συνδυαστική Εναλλακτική Ολιστική Φιλοσοφία μας, προσφέρει άμεσες λύσεις και μόνιμα αποτελέσματα σε διάφορα προβλήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος του σήμερα.
Επίσης, προσφέρουμε την Πιστοποιημένη Επαγγελματική Εκπαίδευση NLP Practitioner Training σε όλους όσους επιθυμούν να τη διδαχθούν και να τη χρησιμοποιήσουν είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά!

Διαβάστε Περισσότερα