Το Business NLP Training στην Κύπρο:

Ανάπτυξη Επιχειρήσεων

business nlp training

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός στις Επιχειρήσεις

Περιεχόμενα

Επαγγελματική Επιτυχία:
Η Επιτυχία απαιτεί Γνώσεις

epaggelmatiki epityxia nlp business training

Το Business NLP είναι πλέον το πιο Ισχυρό Εργαλείο στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο!

Σήμερα, το Business NLP έχει βρεθεί σε ευρεία εφαρμογή στη σφαίρα της εξέλιξης και της ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

Τόσο ο επιχειρηματίας, όσο και το ανθρώπινο δυναμικό μιας επιχείρησης επιβάλλεται να αποκτήσουν ηγετικές δεξιότητες, δυναμικές τεχνικές επικοινωνίας και ισχυρές στρατηγικές πρωτοπορίας, για να μπορούν να αντεπεξέλθουν άριστα στη σύγχρονη αγορά.

Πλέον, το πιο πολύτιμο χαρακτηριστικό ενός επιτυχημένου επιχειρηματία, διευθυντή και υπαλλήλου είναι η ικανότητα να συνεργάζεται με μια ομάδα, η οποία πρέπει να βελτιώνεται διαρκώς, βελτιώνοντας τις δεξιότητες επικοινωνίας της.

Από την άλλη, ένας δυναμικός ηγέτης θα πρέπει πάντα να κατέχει τόσο σημαντικά διοικητικά στοιχεία, όσο την ικανότητα να επηρεάζει τις μάζες, ιδιαίτερα το προσωπικό, όσο και να μπορεί να παρακινήσει την ομάδα του, για να επιτύχει τα προκαθορισμένα αποτελέσματα.

Το Business NLP εκπαιδεύει τον σύγχρονο επιχειρηματία, αλλά και τον κάθε εργαζόμενο στο Πώς να ξεκλειδώσει την έμφυτη δύναμή του και στο Πώς να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά το μυαλό του, για να επιτύχει τη βέλτιστη απόδοση των δεξιοτήτων του και συνεπώς να φτάσει στην επαγγελματική καταξίωση που ονειρεύεται.

Εάν είσαι επιχειρηματίας και θέλεις να ξεκλειδώσεις το άπειρο δυναμικό του εγκεφάλου σου, να διδαχθείς αποτελεσματικές τεχνικές αριστείας και να διαμορφώσεις ισχυρές στρατηγικές, για να αυξήσεις τις ηγετικές σου ικανότητες και να αποκτήσεις καινοτόμες γνώσεις, όσον αφορά τη διαχείριση και τη δραστηριοποίηση της εταιρείας σου, σε ασφαλείς βάσεις, τότε έλα στο Business NLP.

Εάν είσαι υπάλληλος σε μία επιχείρηση και ο στόχος σου είναι η επαγγελματική ανέλιξη σε μια δουλειά που απαιτεί δυναμικές δεξιότητες επικοινωνίας και εξαιρετικές προσωπικές ικανότητες, τότε έλα στο Business NLP, για να εξελίξεις τον εαυτό σου και να ξεκλειδώσεις τις έμφυτες δυνάμεις του μυαλού σου.

elegxos-myalou-somatos

Ξεκλείδωσε την Έμφυτη Δύναμη του Μυαλού σου!

Εάν έχεις τη δική σου επιχείρηση και θέλεις να μάθεις πώς να προσπερνάς εμπόδια και προκλήσεις, πώς να εκμεταλλεύεσαι νέες ευκαιρίες και πώς να πετυχαίνεις κάθε επαγγελματικό στόχο που θέτεις, τότε έλα στο Business NLP, για να ανακαλύψεις πώς δουλεύει το υποσυνείδητό σου και να διδαχθείς την Τέχνη της Αριστείας, ώστε να απογειώσεις την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα της επιχείρησής σου.

Εάν είσαι νέος στο επάγγελμα ή στην αρχή της καριέρας σου ή θέλεις να αλλάξεις δουλεία, τότε έλα στο Business NLP, για να αποκτήσεις σύγχρονα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα προσωπικής ανάπτυξης, και να αξιοποιήσεις το δυναμισμό σου, αγοράζοντας την πείρα και τη γνώση, τώρα που είσαι ακόμη στην αρχή, παρά να υποστείς τις επιπτώσεις της αποτυχίας και της στασιμότητας, λόγω απειρίας.

Δεν είναι καλύτερα να έχουμε την εμπειρία και τη γνώση, τώρα που είμαστε ακόμη νέοι και έχουμε χρόνια μπροστά μας, για να τα εφαρμόσουμε σε πράξη, αντί να περιμένουμε τον χρόνο να μας φέρει την εμπειρία μέσα από «φτωχά» λάθη και λανθασμένες επαγγελματικές κινήσεις?

To Business ΝLP Training σε εκπαιδεύει να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία, η οποία απελευθερώνει τα μπλοκαρίσματα του μυαλού και ξεκλειδώνει την εσωτερική δυναμική που υπάρχει μέσα σου, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων και στην πραγματοποίηση των προσωπικών φιλοδοξιών σου.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός αποτελεί πλέον αποδεδειγμένα ένα όχημα για την ανάπτυξη των προσωπικών δεξιοτήτων του επιχειρηματία, αλλά και του ανθρωπίνου δυναμικού.

Ο Κόσμος των Επιχειρήσεων:
Τι είναι το Business ΝLP Training?

ti einai business nlp training

Το Business ΝLP είναι η γλώσσα προγραμματισμού του εγκεφάλου μιας επιχείρησης και η αξιοποίηση του κρυμμένου δυναμικού των διαχειριστών και των υπαλλήλων της.

Αφορά τη χρήση επιτυχημένων τεχνικών και δυναμικών στρατηγικών, ούτως ώστε να δημιουργηθούν αποτελεσματικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης, στη συμπεριφορά και στην επικοινωνία, οι οποίες αποτελούν καθοριστικό παράγοντα στην επιτυχία μιας επιχείρησης.

Διαθέτει καινοτόμα εργαλεία που ανοίγουν πόρτες στη ζωή του σύγχρονου επιχειρηματία και κάθε εργαζόμενου, ενισχύοντας τη νοητική ευφυία και τη συναισθηματική νοημοσύνη, στοχεύοντας την αριστεία και την τελειότητα.

Το εσωτερικό χάρισμα του ηγετικού προσώπου δεν είναι η γοητεία του, αλλά ο τρόπος σκέψης, αντίληψης και συμπεριφοράς του. 

Τα αφεντικά της νέας γενιάς κατανοούν ότι η γνώση σχετικά με τη συμπεριφορά των υπαλλήλων τους, επηρεάζει άμεσα τη δημιουργία μιας κοινής γλώσσας με την ομάδα και συνεπώς αντιλαμβάνονται τη σημασία της ανάπτυξης των προσωπικών δεξιοτήτων τους, όσον αφορά τη σωστή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και την οικοδόμηση αρμονικών σχέσεων εντός της επιχείρησης.

To Business ΝLP Training έρχεται για να δώσει ισχυρές στρατηγικές διαδικασίες και τεχνικές αριστείας σε όλους όσους ενδιαφέρονται να προοδεύσουν στη ζωή τους, αγγίζοντας τα βέλτιστα αποτελέσματα της προσωπικής δύναμης και της επαγγελματικής καταξίωσής τους.

Οι επιχειρήσεις που εκπαιδεύουν το ανθρώπινο δυναμικό τους στο Business NLP, έχουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον κόσμο των επιχειρήσεων, διότι αξιοποιούν τις ανθρώπινες δεξιότητες στον μέγιστο βαθμό, επενδύουν στη μέγιστη δραστηριοποίηση και ενισχύουν τα κίνητρα και τις αξίες στον χώρο εργασίας.

epaggelmatiki epytixia nevroglossikos programmatismos

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σε μεγάλους οργανισμούς και σε επιχειρήσεις του εξωτερικού, ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός αποτελεί τα κλειδιά για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την επαγγελματική επιτυχία.

Kαι δεν είναι επίσης τυχαίο ότι υπάρχουν οι καταξιωμένοι επιχειρηματίες και managers, οι αποτελεσματικοί υπάλληλοι και marketers, οι κορυφαίοι δικηγόροι, οι εξαιρετικοί θεραπευτές, οι επιτυχημένοι πολιτικοί και οι αποτελεσματικοί ηγέτες στον τομέα τους.

Το να πετυχαίνει κανείς τους επαγγελματικούς στόχους του εύκολα ή δύσκολα, το να αποτυγχάνει κανείς παταγωδώς στην καριέρα του ή να διαπρέπει στον τομέα του αγόγγυστα και αβίαστα, ανεξαρτήτως πολύχρονης εμπειρίας ή ανώτερων ακαδημαϊκών σπουδών, είναι καθαρά λόγω άριστων προσωπικών δεξιοτήτων, ισχυρών επαγγελματικών στρατηγικών και δυναμικών τεχνικών εφαρμογών σε πράξεις και αποτελέσματα.

Οι άριστες προσωπικές δεξιότητες, οι ισχυρές επαγγελματικές στρατηγικές και οι δυναμικές τεχνικές εφαρμογές σε πράξη και αποτέλεσμα, θα μιλήσουν στο τέλος της ημέρας με νούμερα και αριθμούς.

Τα νούμερα και οι αριθμοί είναι η παραγωγικότητα και το χρήμα!

Και επειδή το χρήμα μετριέται σε χρόνο, ο Κόσμος της Επιτυχίας απαιτεί έξυπνους ανθρώπους που να μπορούν να ξεκλειδώσουν την έμφυτη δύναμή τους και το άπειρο δυναμικό του εγκεφάλου τους, για να μπορέσουν να καταφέρουν τη διαφορά της διαφοράς στον τομέα τους.

Η αξιοποίηση του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού αποτελεί παγκόσμια τάση στις επιχειρήσεις, διότι ενισχύει δυναμικά την προσωπική εξέλιξη του επιχειρηματία και συμβάλλει αποτελεσματικά στην υψηλή απόδοση των υπαλλήλων του.

Business ΝLP Training:
Neuro – Linguistic - Programming
Ποιος είναι ο σκοπός της εκπαίδευσης?

nlp training global innovative life ekpaideysi

Ο Σκοπός του Business ΝLP Training είναι:  

Να ανακαλύψετε πώς δουλεύει το υποσυνείδητό σας

Να ξεκλειδώσετε την έμφυτη δύναμη του μυαλού σας

Να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες του Εγκεφάλου σας

Να εφαρμόσετε τα μυστικά της επαγγελματικής Επιτυχίας

Να εκπαιδευτείτε στη διαδικασία της «Μοντελοποίησης»

Να γνωρίσετε τα μυστικά της Αυτοπραγμάτωσης  

 Να αναπτύξετε ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητές

Να ανακαλύψετε πώς λειτουργείτε και πώς λειτουργούν οι άλλοι

Να αντιληφθείτε πώς σκέπτεστε και πως σκέπτονται οι άλλοι

Να κατανοήσετε πώς συμπεριφέρεστε και για ποιο λόγο

Να εξοπλιστείτε με θετική διανοητική διάθεση

 Να ενδυναμώσετε τις προσωπικές στρατηγικές σας

→ Να ξεκαθαρίσετε τους στόχους και τα θέλω σας

Να καλοσχηματίσετε τους στόχους σας, για να επιτευχθούν  

Να ξέρετε τι ακριβώς χρειάζεστε, για να πετύχετε

 Να εντοπίσετε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας

 Να εξαλείψετε εσωτερικές συγκρούσεις και αρνητικά «πιστεύω»

 Να κινητοποιηθείτε θετικά και να δραστηριοποιηθείτε  

 Να διδαχθείτε ισχυρές τεχνικές της πειθώς και της επιρροής

Να επανα-προγραμματίσετε τον Εαυτό σας

Να ζείτε δημιουργώντας το Μέλλον σας

Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, το Business ΝLP Training θα σας εξοπλίσει με τις γνώσεις που χρειάζεστε, για να κατακτήσετε σταθερά το Άπειρο Δυναμικό σας.

Το ΝLP στις επιχειρήσεις:
Σε ποιους τομείς βοηθά το Business NLP Training?

nlp ekpaideyseis gia olous

Οι δεξιότητες του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στον Κόσμο των Επιχειρήσεων και αποτελούν ανεκτίμητη αξία στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Το ΝLP απλώνει τις ρίζες του παντού και σχεδόν σε όλους τους τομείς μιας επιχείρησης:

1. στη Διαχείριση & την Ηγεσία

2. στις Πωλήσεις (Μοντέλο Πώλησης 5 βημάτων)

3. στις Διαφημίσεις & Μάρκετινγκ

4. στις Διαπραγματεύσεις & τις Διαβουλεύσεις

5. στη Λήψη Αποφάσεων & την Επιχειρηματολογία

6. στις Διαφωνίες & τις Συγκρούσεις

7. στη Διαχείριση ομάδων &  Ανθρώπινου δυναμικού

8. στη Διαδικασία Πρόσληψης (τεχνικές για επιτυχημένες προσλήψεις)

9. στην Εξυπηρέτηση πελατών (τρόποι σύνδεσης με τον αγοραστή)

10. στην Προσέλκυση νέων πελατών

11. στην Επίτευξη των Στόχων (S.M.A.R.T. Goals, πως θέτουμε επιτεύξιμους στόχους)

12. στην Αποτελεσματική επικοινωνία

13. στην Οικοδόμηση αρμονικών σχέσεων (μεταξύ υπαλλήλων, συνεργατών, πελατών, προμηθευτών, επενδυτών, κ.α.  

Global Innovative Life -
Training Center:
Τι θα διδαχθείτε Business NLP Training

andri koutsofta therapeia

Η πρωτοποριακή εκπαίδευση του Business ΝLP Training που προσφέρει η Global Innovative Life - Training Center:

 • Θα σας εκπαιδεύσει πώς να αξιοποιήσετε και πώς να ενισχύσετε τις υπάρχουσες δυνάμεις και δεξιότητές σας, ώστε να επιτύχετε τους επαγγελματικούς στόχους σας.
 • Θα ανακαλύψετε πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος Νους και θα διδαχθείτε ισχυρές τεχνικές της πειθώς και της επιρροής (Advance Persuasion & Influence Techniques).
 • Θα σας διδάξει αποτελεσματικές Τεχνικές Επικοινωνίας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίζετε συζητήσεις, συγκρούσεις και διαφωνίες με αρμονία στο χώρο εργασίας.
 • Θα σας προπονήσει πώς να προβλέπετε τις αντιδράσεις των άλλων ανθρώπων, για να προλαβαίνετε να παρακινείτε τη συμπεριφορά τους θετικά.
 • Θα μάθετε τεχνικές για την καλύτερη διαχείριση εκτάκτων καταστάσεων όπως απολύσεις, πειθαρχικά ζητήματα, αποτελεσματική κατανομή καθηκόντων και θέσεων.
 • Θα σας εκπαιδεύσει πώς να συντονίζεστε πλήρως με τον συνομιλητή σας και πώς να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά την επικοινωνία σας μαζί του, έχοντας τον πλήρη έλεγχο της συζήτησης.
 • Θα σας ενισχύσει στο πώς να δημιουργείτε γρήγορα θετικό κλίμα αποδοχής με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή και πώς να αναγνωρίζετε τον τρόπο σκέψης, λειτουργίας και αντίδρασής τους.
aytopragmatosi aristia kalyteri ekdoxi eaytoy
 • Θα μάθετε πώς να χειρίζεστε δύσκολες καταστάσεις και πώς να υποκινείτε αθόρυβα τα νήματα, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες τεχνικές ή στρατηγικές υπέρ σας.
 • Θα σας δώσει καινοτόμες γνώσεις και δυναμικά εργαλεία, για να ανακαλύψετε πώς σκέπτονται και πώς λειτουργούν οι συνάδελφοι, οι συνεργάτες και οι πελάτες σας, για να προβλέπετε τη συμπεριφορά τους, ενισχύοντας μεθοδικά τη θετική επιρροή σας, χωρίς να γίνεστε αντιληπτοί.
 • Θα διδαχτείτε στρατηγικές κινητοποίησης των εργαζομένων και αύξησης των πωλήσεων (5 βήματα για επιτυχημένες πωλήσεις).
 • Θα ανοίξει τους ορίζοντες των προσωπικών και επαγγελματικών στόχων σας και θα σας διδάξει πώς να προγραμματίσετε τον εαυτό σας και τι χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας.
 • Θα διευρύνει τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς, για να επιτυγχάνετε συμφωνίες που στο παρελθόν φαινόταν ακατόρθωτο.
 • Θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοαξία σας, για να ξεπερνάτε καταστάσεις που σας προκαλούν αμηχανία ή στασιμότητα.
 • Θα αποκωδικοποιήσετε σημαντικές παραμέτρους της δύναμης του Μυαλού σας και θα εστιαστείτε περισσότερο στην υλοποίηση της Αυτοπραγμάτωσης.

Για ποιο λόγο δεν θα αποφασίσεις να μην…
έρθεις στο Business NLP Training!

nlp stasimotita anapofasistikotita

Δεν θα αποφασίσεις να μην έρθεις στο Business NLP Training, διότι θέλεις να πετύχεις στην Επιτυχία.

Αρκετοί άνθρωποι βιώνουν στη ζωή τους στασιμότητα και αναποφασιστικότητα, η οποία πολλές φορές τους ακινητοποιεί, δημιουργώντας πολλά και διάφορα προβλήματα τόσο στην καριέρα τους, όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Το Business NLP Training που προσφέρει η Global Innovative Life είναι βασισμένο στη μεθοδολογία του Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός: Κέρδισε τη Ζωή που αξίζεις και σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει τον άνθρωπο του μέλλοντος, προσφέροντας καινοτόμες τεχνικές ανάπτυξης και ισχυρά εργαλεία εξέλιξης, που δεν μπορούν να αποκτηθούν ούτε και να κατακτηθούν μέσα από κάποια άλλη μεθοδολογία.   

Μιας και η σκέψη καθορίζει το αποτέλεσμα, καθώς συνεχίζετε και διαβάζετε αυτό το ενημερωτικό, σκεφτείτε ότι έρχεστε στο Business NLP Training της Global Innovative Life – Training Center και παίρνετε το κλειδί για να δημιουργήσετε το δικό σας Μέλλον ή μπορεί και να σκεφτείτε πως ίσως το αφήσετε στη μοίρα και το πεπρωμένο.

Επειδή, κάποιοι αποφασίζουν και αναλαμβάνουν τον Έλεγχο του Μυαλού τους, μαθαίνοντας νέες γνώσεις και δυναμικές τεχνικές, οι οποίες είναι τα κλειδιά, για να κάνουν τη διαφορά της διαφοράς, μήπως ήρθε και η δική σας στιγμή

Εάν θέλετε και εσείς να ανήκετε στον Κόσμο της Επιτυχίας, της Προσωπικής Εξέλιξης και της Επαγγελματικής Πρωτοπορίας, είναι προσωπική ικανοποίησή μας να είμαστε η αιτία που οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας θα γίνουν πραγματικότητα.

global innovative life logo black gold black

Για περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες όσο αφορά την λεπτομερή θεματολογία και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εκπαιδεύσεων, παρακαλώ αποταθείτε κοντά μας!

Προϋπόθεση για να λάβετε μέρος στις εκπαιδεύσεις μας είναι η προσωπική συνέντευξη με την Άντρη Κουτσόφτα.

Contact and ask about more details

Διαβάστε Περισσότερα