NLP Coach Practitioner &
Master NLP Coach Practitioner:

Το NLP Training
στην Κύπρο!

nlp master training cyprus

Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός:

Πιστοποιημένη Επαγγελματική Εκπαίδευση

Περιεχόμενα

Καλώς ήρθατε στον Κόσμο της Επιτυχίας!

cosmotherapy success therapy

Πόσο σημαντικοί είναι οι Στόχοι, τα Όνειρα και η Υγεία σας, για εσάς?

Αν μπορούσατε να μάθετε πως να ξεκαθαρίσετε αυτά που θέλετε και να κάνετε τους στόχους και τα όνειρά σας πραγματικότητα, άραγε θα ήταν σημαντικό για εσάς?

Θέλετε να ανακαλύψετε πως λειτουργεί ο Εγκέφαλός σας, ώστε να γίνετε οι κυρίαρχοι των Σκέψεων και των Συναισθημάτων σας?

Αν ανακαλύπτατε πως να κερδίζετε Χρόνο…, Χρήματα…, και Ενέργεια…, δεν θα ήταν επίσης σημαντικό για εσάς?

Πόσο πολύ αξίζει για εσάς να φέρνετε άρτια αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας?

Και να ξέρετε πως να χειρίζεστε άψογα δύσκολες καταστάσεις και αρνητικά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας, όπως για παράδειγμα στη δουλεία, στην οικογένεια, στη κοινωνία κτλ…?

Δεν είναι χρήσιμο για εσάς να τελειοποιήσετε τις Επικοινωνιακές Δεξιότητες σας, ώστε να έχετε επιρροή και “πειθώ” στους γύρω σας?

Αν γνωρίζατε πως να δημιουργήσετε ισχυρές και σταθερές επαγγελματικές βάσεις, θα είχε αξία αυτό για εσάς?

Αν μαθαίνατε πως να αναπτύξετε υγιείς και γερές σχέσεις με τους γύρω σας, θα γινόταν η καθημερινότητά σας πιο άνετη, ήρεμη και χαρούμενη?

Θέλετε να μάθετε, πως να διατηρείτε τη Σωματική, τη Ψυχική και τη Νοητική σας Υγεία?

Δεν έχει αξία για εσάς να διδαχθείτε Καινοτόμες Τεχνικές και να αποκτήσετε Εξαιρετικές Δεξιότητες, οι οποίες θα ενισχύσουν τα αποτελέσματά σας, τόσο στο Επαγγελματικό, όσο και στο Προσωπικό σας επίπεδο?

Άραγε, όλες αυτές οι γνώσεις θα άλλαζαν τη Ζωή σας?

Υπάρχει κάτι που αν το αλλάξετε τώρα στον Εαυτό σας ή μάθετε κάτι παραπάνω απο όσα νομίζετε ότι ξέρετε, θα σας ανοίξει το δρόμο προς όλα αυτά που επιθυμείτε?

Αν ανακαλύπτατε για παράδειγμα, πως όλες αυτές οι γνώσεις είναι απαραίτητες για το σύγχρονο άνθρωπο και χωρίς αυτές δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους, χρήματα και επιτυχία, θα είχε νόημα να τις αποκτήσετε τώρα?

Πως σας ακούγεται, φαίνεται ή νιώθετε, εάν σας έλεγα πως όλες αυτές οι γνώσεις είναι απαραίτητες, αν θέλετε να ζήσετε μια ζωή γεμάτη με υγεία και ευτυχία?

Όλες αυτές τις γνώσεις και πολλές παραπάνω ακόμη μπορείτε να τις διδαχθείτε μέσα από την πιστοποιημένη εκπαίδευση NLP Coach Practitioner, που προσφέρει η Global Innovative Life – Training Center!

Αν θέλεις να μπορείς να βλέπεις λύσεις, εκεί που κάποτε έβλεπες στασιμότητα και αποτυχία, τότε αυτή η εκπαίδευση είναι για σένα!

Αν πιστεύετε, λοιπόν, ότι αξίζει να εκπαιδευτείτε και να αποκτήσετε γνώσεις και εφόδια, ώστε να χειρίζεστε τα πάντα στη ζωή σας με άνεση, αριστεία, διπλωματία και ακεραιότητα, τότε ελάτε στην Global Innovative Life – Training Center!

Αν θέλετε να ανοίξετε το δρόμο προς την Επαγγελματική Επιτυχία και την Προσωπική Ευτυχία σας, να ξέρετε ότι μπορούμε να σας εκπαιδεύσουμε!

Καθώς εκπαιδεύεστε και τελειοποιείτε όλες αυτές τις γνώσεις μαζί μας, στην ουσία αποκτάτε όλες αυτές τις γνώσεις που οι πιο σπουδαίοι Ηγέτες, καταξιωμένοι Επιχειρηματίες, επιτυχημμένοι Επαγγελματίες και αποτελεσματικοί Πωλητές, Εκπαιδευτές, Πρωταθλητές, Entrepreneurs και Coaches χρησιμοποιούν καθημερινά στη ζωή τους!

Εφόσον επιθυμείτε να ανεβείτε στο επόμενο Επαγγελματικό και Προσωπικό επίπεδο, τότε πρέπει να μάθετε Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, και να λάβετε μέρος στην πιστοποιημένη εκπαίδευση μας: NLP Coach Practitioner Training! 

Πρόκειται για μια εις βάθος εκπαίδευση, που θα σας δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ξεκλειδώσετε τις έμφυτες δυνάμεις του εαυτού σας και το άπειρο δυναμικό της ανθρώπινης ύπαρξης σας.

Δεν υπάρχει άλλη μέθοδος εκτός από το Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, η οποία να δίνει μεγαλύτερη πρόσβαση στον Ανθρώπινο Νου και να έχει τη δύναμη να κάνει μαζικές θετικές και ενδυναμωτικές αλλαγές στη ζωή σας και στις ζωές των άλλων!

Βρίσκεστε, λοιπόν, στην πιο προηγμένη εκπαίδευση Ανθρώπινης Ανάπτυξης που δεν είναι διαθέσιμη οπουδήποτε!

Οι άνθρωποι που συμμετέχουν στην πιστοποιημένη εκπαίδευση NLP Coach Practitioner της Global Innovative Life, έχουν ως Αξία την αγάπη για τη μάθηση, την εξέλιξη και την επιτυχία.

Γνωρίζουν ότι πάντα υπάρχει κάτι παραπάνω και ανώτερο να μάθουν, έτσι ώστε να προχωρήσουν τη ζωή και την καριέρα τους σε ένα καινούριο και ανώτερο επίπεδο αποτελεσμάτων.

Πιστεύουν στην εσωτερική επένδυση, γι΄αυτό και αποφασίζουν εύκολα να επενδύσουν στην Αυτοβελτίωση, την Αυτοεξέλιξη και την Αυτοπραγμάτωσή τους.

Όσοι ολοκληρώνουν τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις μας, διδάσκονται τις πιο αποτελεσματικές εφαρμογές και καινοτόμες διαδικασίες της εξαίρετης ανθρώπινης Συμπεριφοράς & Τελειότητας.

Επίσης, πολλοί άνθρωποι που πιστοποιούνται ως NLP Coach Practitioners, αναζητούν ΠΩΣ να δημιουργήσουν μια καινούρια καριερα και έχουν την επιθυμία και τη θέληση να μάθουν ΠΩΣ μπορούν να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να προοδεύσουν στη ζωή τους, όπως ακριβώς έκαναν και αυτοί στο παρελθόν.

Και μπορείτε να έχετε όλα αυτά τα αποτελέσματα και τις γνώσεις για εσάς άμεσα και αποτελεσματικά, μέσα απο την επαγγελματική εκπαίδευση που προσφέρουμε, σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα των 2 μηνών!

Εάν είναι σημαντικό για εσάς να αποκτήσετε εξαιρετικές δεξιότητες, δυναμικές τεχνικές και ισχυρές στρατηγικές διαδικασίες, οι οποίες θα σας οδηγήσουν τόσο στην Επιτυχία όσο και στην Ευτυχία σας, τότε δεν είναι τυχαίο που διαβάζετε τώρα αυτό το ενημερωτικό μας…!

…γι΄αυτό και συνεχίστε… να διαβάζετε πιο κάτω…!

«Αν πάρεις ένα μέρος από μια Mercedes και το χρησιμοποιήσεις σε μια Jaguar, αυτό δεν κάνει τη Jaguar Mercedes». Αρκετά απλό για να το καταλάβεις!

Τώρα, μιας και η ορθή σκέψη φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα, εάν η απόφασή σας είναι να εξελίξετε τον Εαυτό σας, να ξεκλειδώσετε τις άπειρες δυνατότητές σας, να μάθετε πώς να κάνετε μεγάλες αλλαγές στον εαυτό σας και στους άλλους, τότε σας καλωσορίζουμε σε αυτή τη «μαγική» εκπαίδευση.

Αυτή είναι η Τέχνη της Αριστείας και ονομάζεται Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός!

 • Και όλοι οι άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν τις εκπαιδεύσεις μας, ανεξαρτήτως ηλικίας ή επιπέδου και ακαδημαικών σπουδών.
 • Διότι, το NLP απευθύνεται στην Προσωπική Εξέλιξη και την Πνευματική Ανάπτυξη του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά!

 • Το NLP είναι πολύτιμο οπουδήποτε υπάρχει Άνθρωπος, Μυαλό, Στόχοι, Επιτυχία και Ευτυχία!

 • Όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα και την ευκαιρία να εξελίξουν τον Εαυτό και την Προσωπικότητά τους.

  Και αυτό, είναι σίγουρα το σωστό πράγμα στη Ζωή μας, δεν είναι?

 • Τώρα… μην σκεφτείτε… ότι μπορεί να αποτύχετε ή να δυστυχήσετε στη ζωή σας…!
 • Σκεφτείτε μόνο, ότι εσείς είσαστε οι μόνοι υπέυθυνοι για τα δικά σας αποτελέσματα…!
 • Άρα, λοιπόν, σκεφτείτε… ότι ίσως και να είναι μια καλή ιδέα να λάβετε μέρος σε αυτή την εκπαίδευση και να γίνετε η Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού σας…!
 • …ή μπορεί και να σκεφτείτε, πως ίσως το αφήσετε στη μοίρα ή το πεπρωμένο?
 • Φαντάζομαι είναι πολύ σημαντικό για εσάς να πετύχετε και να ευτυχίσετε στη ζωή σας, δεν είναι?

NLP Practitioner Training:
Τι θα διδαχθείτε στην Εκπαίδευση?

montelopoisi symperiforon nlp aristia

Θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τον δικό σας τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς και θα σας δώσει τις κατάλληλες τεχνικές για να βελτιώσετε ή να αλλάξετε ότι χρειάζεστε στον εαυτό σας.

Θα σας εκπαιδεύσει πώς να αξιοποιήσετε και πώς να ενισχύσετε τις υπάρχουσες δυνάμεις και δεξιότητές σας, ώστε να γίνετε η καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού σας.

Θα μάθετε πώς να αναγνωρίζετε τον τρόπο σκέψης, λειτουργίας και αντίδρασης των γύρω σας.

Θα σας διδάξει αποτελεσματικές Τεχνικές Επικοινωνίας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίζετε συζητήσεις, συγκρούσεις και διαφωνίες με αρμονία και ισορροπία.

Θα ανακαλύψετε πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος Νους και θα διδαχθείτε ισχυρές τεχνικές της πειθώς και της επιρροής (Advance Persuasion & Influence Techniques).

Θα σας προπονήσει πώς να προβλέπετε τις αντιδράσεις των άλλων ανθρώπων για να προλαβαίνετε να παρακινείτε τη συμπεριφορά τους θετικά.

Θα μάθετε πώς να χειρίζεστε δύσκολες καταστάσεις και πώς να υποκινείτε αθόρυβα τα νήματα, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες τεχνικές ή στρατηγικές υπέρ σας.

Θα σας εκπαιδεύσει πώς να συντονίζεστε πλήρως με τον συνομιλητή σας και πώς να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά την επικοινωνία σας μαζί του, έχοντας τον πλήρη έλεγχο της συζήτησης.

Θα σας ενισχύσει σε επαγγελματικό επίπεδο, στο πώς να δημιουργείτε γρήγορα θετικό κλίμα αποδοχής με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή και θα βελτιώσετε τις επαγγελματικές δεξιότητές σας.

Θα σας δώσει καινοτόμες γνώσεις και δυναμικά εργαλεία, για να ανακαλύψετε πώς σκέπτονται και πώς λειτουργούν οι συνάδελφοι, οι συνεργάτες και οι πελάτες σας, για να προβλέπετε τη συμπεριφορά τους, ενισχύοντας μεθοδικά τη θετική επιρροή σας, χωρίς να γίνεστε αντιληπτοί.

Θα ανοίξει τους ορίζοντες των προσωπικών και επαγγελματικών στόχων σας και θα σας διδάξει πώς να λειτουργείτε στον Κόσμο της Επιτυχίας.

Θα διευρύνει τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς, για να επιτυγχάνετε συμφωνίες που στο παρελθόν φαινόταν ακατόρθωτο.

Θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοαξία σας, για να ξεπερνάτε καταστάσεις που σας προκαλούν αμηχανία ή στασιμότητα.

Θα αναπτύξει την προσωπικότητά σας, διαμορφώνοντας τις αξίες σας, αλλάζοντας τα αρνητικά πιστεύω και τις λανθασμένες πεποιθήσεις που πιθανόν σας εμποδίζουν να εξελιχθείτε, γενικότερα.

Θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να διατητηρείτε την Σωματική Υγεία και την Ψυχική Ισορροπία σας.

Θα εξασφαλίσετε την προσωπική ηρεμία και την αυτοκυριαρχία σας κατα τη διάρκεια στρεσογόνων καταστάσεων ή αρνητικών γεγονότων.

Θα αποκωδικοποιήσετε και θα μοντελοποιήσετε τον ορισμό της δικής σας αριστείας και τελειότητας, με βάση το δικό σας Μοντέλο του Κόσμου!

 • Δεν είναι πραγματικά σημαντικά… όλα αυτά για σένα?
 • Δεν έχουν αξία… όλες αυτές οι Γνώσεις για τη ζωή σου?
 • Άραγε…, θα άξιζε να αποκτήσεις όλες αυτές τις δυνατότητες και εσύ?
 • Σκέψου το μόνο για μια στιγμή…!
 • Πόσο χρήσιμο είναι να μάθεις τώρα, πως να κάνεις μόνος σου θετικές αλλαγές στον Εαυτό και τη Ζωή σου, αλλά και πως να βοηθάς τους άλλους?
 • Άρα, λοιπόν, σκέψου και αποφάσισε… ότι ίσως αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία που ανακαλύπτεις, γι΄αυτό και πολύ εύκολα μπορείς και αποφασίζεις τώρα, πως είναι το σωστό πράγμα να επενδύσεις στον Εαυτό σου, επειδή στην ουσία αξίζεις πολλά παραπάνω ακόμη…!

Σε ποια πεδία εφαρμόζεται το NLP

pioi ekpaideyontai global innovative life

Τα πεδία που εφαρμόζεται το NLP είναι:

 Προσωπική Ανάπτυξη

Επαγγελματική Εξέλιξη

Business – Management

Πωλήσεις – Μάρκετινγκ

Επιχειρηματολογία – Ηγεσία

Επικοινωνιολογία – Δημόσιες Σχέσεις

 Πολιτική – Δικηγορική

Διαβούλευση – Διαπραγμάτευση

Διδασκαλία – Μάθηση – Εκπαίδευση

Στρατό – Αστυνομία

Θεραπεία – Συμβουλευτική

Προπονητική – Πρωταθλητισμός

Επαγγελματίες Υγείας – Φυσικοθεραπεία

Ψυχοθεραπεία – Ψυχολογία – Νοσηλευτική

 Οικογένεια – Προσωπικές Σχέσεις – Καθημερινή ζωή

Γιατί να έρθεις στην
Global Innovative Life
Training Center?

egkefalos skopos toy nlp practioner

Αν είναι σημαντικό και έχει αξία για σένα να μάθεις:

1. Πώς να ανακαλύψεις τι σε κρατάει πίσω και να δημιουργήσεις στρατηγικές Ενδυνάμωσης και Κινητοποίησης.

 2. Πώς να ξεκλειδώσεις τις άπειρες Δυνατότητές σου και να ανακαλύψεις τη Διαφορά που κάνει τη διαφορά.

3. Πώς να ενισχύσεις τις έμφυτες δυνάμεις σου, για να αυξήσεις την Αυτοπεποίθηση και την Αυτοεκτίμησή σου.

4. Πώς να αποκτήσεις πρόσβαση στον Ασυνείδητο Νου σου, για να κάνεις όλες τις αλλαγές που θέλεις στον εαυτό και τη ζωή σου.

5. Πώς να αποκωδικοποιήσεις τον Εγκέφαλό σου, για να τον χρησιμοποιείς παραγωγικά και αποτελεσματικά.

6. Πως να επανα-προγραμματίσεις τον Εαυτό σου, για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

7. Πώς να βγείς απο την Αναβλητικότητα και την Στασιμότητα, για να κινητοποιηθείς και να εστιαστειάσεις σε αυτά που πραγματικά θέλεις να πετύχεις.

8. Πως να χρησιμοποιείς τη Γλώσσα με μεγαλύτερη ακρίβεια, διπλωματία και κομψότητα.

9. Πως να αυξήσεις τις Επικοινωνιακές Δεξιότητές σου, για να χειρίζεσαι διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και διαφωνίες με άριστο επικοινωνιακό τρόπο.

10. Πώς να διαμορφώσεις το δικό σου Μοντέλο του Κόσμου, για να εξελίξεις το Πνευματικό και το Προσωπικό σου επίπεδο.

11. Πώς να χρησιμοποιείς συγκεκριμένα το Μυαλό σου, για να δημιουργείς δυνατές και σταθερές Επαγγελματικές ή Συναισθηματικές σχέσεις.

12. Πώς να εκμεταλευτείς όλη την Προσωπική & Επαγγελματική Ανάπτυξη που θα αποκτήσεις μέσα απο την εκπαίδευση μας, για να εξασφαλίσεις την Σωματική Υγεία και την Ψυχική Ισορροπία σου!

O στόχος μας είναι να σας στηρίξουμε 100%, έτσι ώστε να κατακτήσετε τα βέλτιστα αποτελέσματα που εσείς επιθυμείτε, κάνοντας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας πραγματικότητα.

Master NLP
Practitioner Training:
Η Τελειότητα των Πραγμάτων!

master nlp practitioner training

Η προϋπόθεση για να παρευρεθείτε σε αυτή την εκπαίδευση είναι να ολοκληρώσετε πρώτα το NLP Practitioner Training.

Όσοι έρχονται στο Master NLP Practitioner Training θεωρούνται γνώστες των βασικών τεχνικών και εφαρμογών του συστήματος NLP  και επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Το Master NLP Practitioner Training σας βοηθά να εμβαθύνετε στην Τέχνη της Αριστείας και να ανακαλύψετε την τελειότητα των πραγμάτων.

Το επίπεδο του NLP Mastery σας επιτρέπει να αναβαθμίσετε όλες τις εξαίρετες δεξιότητες που αποκτήσατε στο επίπεδο του NLP Practitioner, να εξελίξετε τις δυναμικές τεχνικές αριστείας και να τελειοποιήσετε τις ισχυρές στρατηγικές διαδικασίες σας.

Φτάνοντας μέχρι εδώ, ετοιμαστείτε για να ανακαλύψετε την αιτία και το αποτέλεσμα των πραγμάτων, όσο αφορά την ανθρώπινη ύπαρξη και την υλοποίηση της αυτοπραγμάτωσης.

Το Master NLP είναι ένα συναρπαστικό βιωματικό ταξίδι, το οποίο θα σας οδηγήσει σε ένα βαθύτερο επίπεδο γνώσης και συνειδητότητας!

Nlp - Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις:
Neuro - Linguistic Programming Certifications

nlp training ekpaideyseis

NLP Practitioner Certification &
Master NLP Practitioner Certification

 • Όσοι επιθυμείτε να εξασκήσετε το επάγγελμα του Συμβούλου NLP, του Life Coach – NLP, του Συμβούλου Time Line Therapy και του Υπνοθεραπευτή μπορείτε να πιστοποιηθείτε επίσημα από το κέντρο μας.
 • Ολοκληρώνοντας μαζί μας το NLP Practitioner Certification & Master NLP Practitioner Certification, θα αποκτήσετε ταυτόχρονα όλες τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις του NLP.
 • Με την κατάρτιση των δικών μας πιστοποιήσεων, σας εγγυόμαστε ότι θα είστε πανέτοιμοι να εφαρμόσετε με επιτυχία όλα όσα συμπεριλαμβάνει μία πλήρης επαγγελματική εκπαίδευση Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και θα σας δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να έχετε τα αποτελέσματα που εσείς θέλετε στη ζωή και την καριέρα σας.

Με την ολοκλήρωση της δικής μας εκπαίδευσης θα αποκτήσετε ταυτόχρονα 4 διεθνής πιστοποιήσεις:

1. Πιστοποίηση Συμβούλου NLP

NLP Practitioner Certification & Master NLP Practitioner Certification

2. Πιστοποίηση Συμβούλου Life Coaching – NLP

Life Coaching – NLP Certification & Master Life Coaching – NLP Certification

3. Πιστοποίηση Συμβούλου Time Line Therapy™

Timeline Therapy Practitioner Certification & Master Time Line Therapy Practitioner Certification

4. Πιστοποίηση Υπνοθεραπευτή

Certified Hypnosis Practitioner & Master Hypnotherapist

 • Στην Global Innovative Life θα αποκτήσετε πλήρεις επαγγελματικές γνώσεις και άριστες ικανότητες για να εξασκήσετε το επάγγελμα του Συμβούλου NLP , ώστε να βοηθάτε και να εξελίσσετε άλλους ανθρώπους, έχοντας πλέον τους δικούς σας πελάτες στον δικό σας επαγγελματικό χώρο.
 • Θα αναγνωριστείτε επαγγελματικά από διεθνείς και αξιόπιστους οργανισμούς Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP), Υπνοθεραπείας και Life Coaching όπως:

International Guilt of NLP & Coaching

NLP Associationof Excellence UK(NLPEA)

The American Board of Neuro – Linguistic Programming (ABNLP)

global innovative life logo gold

Η διαφορά της
Global Innovative Life - Training Center?

andri koutsofta training nlp 503
 1. Θα επωφεληθείτε από την πολυετή εμπειρία της Άντρης Κουτσόφτα στην εφαρμογή του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, του Time Line Therapy, του Life Coaching και της Υπνοθεραπείας σε εκατοντάδες ανθρώπους, με διάφορα προβλήματα και την επιτυχία που καθημερινά βιώνει μέσα από τα άριστα αποτελέσματα των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.
 2. Διδάσκουμε βιωματικά όλη την ύλη σε θεωρία και πράξη, κάτω από την προσωπική επίβλεψη της Άντρης Κουτσόφτα, η οποία παραδίδει εγκάρδια όλο «το είναι» της, τις γνώσεις και τη δυναμική της απλόχερα στους σπουδαστές της.
 3. Συνδυάζουμε τη διδακτέα ύλη μας μαζί με αξιόλογα πρωτόκολλα, προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης, τα οποία αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Cosmotherapy Center και ίσως είναι για εσάς η μοναδική ευκαιρία για να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να μπορείτε να εφαρμόσετε το NLP στον εαυτό σας, αλλά και στους πελάτες σας, με ένα εξαιρετικό και αποτελεσματικό τρόπο, που σίγουρα δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.
 4.  Ο πρωτοποριακός συνδυασμός διδασκαλίας του Νευρωγλοσσικού Προγραμματισμού – NLP  με την σύγχρονη Συνδυαστική Εναλλακτική Ολιστική Φιλοσοφία μας, αποτελεί αυτόματα ένα Ισχυρό Σύστημα επίλυσης διαφόρων προβλημάτων και προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι και αποδείχθηκε ότι δρα πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά παρά να εφαρμόζεται από μόνο του το Σύστημα NLP.
 5. Εκπαιδεύεστε πρακτικά και διαδραστικά, ώστε να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τα πρωτόκολλα εφαρμογής του NLP, τα οποία χρησιμοποιεί ο κάθε επιτυχημένος ηγέτης στον επαγγελματικό τομέα του.
 6. Ολοκληρώνοντας τη δική μας εκπαίδευση ο στόχος είναι να είστε πανέτοιμοι για να εφαρμόσετε άμεσα όλες τις τεχνικές, τις στρατηγικές και τα καινοτόμα εργαλεία που θα διδαχθείτε και όχι να παραμείνουν ξεχασμένα στην «ντουλάπα» του μυαλού, σαν μια απλή εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες όσο αφορά την λεπτομερή θεματολογία και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εκπαιδεύσεων, παρακαλώ αποταθείτε κοντά μας!

Προϋπόθεση για να λάβετε μέρος στις εκπαιδεύσεις μας είναι η προσωπική συνέντευξη με την Άντρη Κουτσόφτα.

Contact and ask about more details

Διαβάστε Περισσότερα