NLP Trainings στην Κύπρο

Κέρδισε το Μέλλον

nlp trainings pistopoiimenes ekpaideyseis

NLP LIFE COACHING:
Πιστοποιημένες Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις

Περιεχόμενα

NLP - Εκπαίδευσεις:
Επένδυσε στoν Εαυτό σου!

nlp ekseliksi protoporia ofeli

Ο Στόχος μας είναι η δική σας Εξέλιξη και Πρωτοπορία!

Η Global Innovative Life – Training Center προσφέρει διεθνείς πιστοποιημένες επαγγελματικές εκπαιδεύσεις – NLP σε όσους επιθυμούν να ανεβάσουν τον πήχη της επιτυχίας, αλλά και της ευτυχίας τους ακόμη πιο ψηλά.

Εάν η απόφασή σου είναι να επενδύσεις στον Εαυτό σου, τότε έλα να εκπαιδευτείς στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (Neuro – Linguistic Programming).

Είναι ένας μετα-επιστημονικός κλάδος, ο οποίος διδάσκει την Πειθαρχία των πειθαρχιών.

Αφορά το πώς λειτουργεί  ο Εγκέφαλος, η Γλώσσα και η Συμπεριφορά, το πώς η χημεία του εγκεφάλου και οι αυτόματες λειτουργίες της νευρολογίας επηρεάζουν τα αποτελέσματα της ζωής μας.

Έχει να κάνει με το να σας διδάξουμε πώς να λειτουργείτε μόνοι σας τον Εγκέφαλό σας, ώστε να μην χρειάζεστε άλλους να το κάνουν για εσάς.

Επειδή είναι ένας μετα-επιστημονικός κλάδος, λειτουργεί οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε έχει Μυαλό και θέλει να μάθει πώς να το χρησιμοποιεί πιο αποτελεσματικά, πιο αποδοτικά, πιο κομψά και πιο ελεύθερα.

Φρόντισε να μην επενδύσεις περισσότερο χρόνο και χρήμα για να μάθεις τι Δεν πρέπει να κάνεις, όταν τα πράγματα και οι καταστάσεις Δεν λειτουργούν σωστά.

Επένδυσε στο να ανακαλύψεις πώς να λειτουργείς τον εγκέφαλό σου με νέους τρόπους, προκειμένου να επιτύχεις την Επιτυχία που ίσως ποτέ δεν είχες σκεφτεί πριν.

Μάθε τα μυστικά της επιτυχημένης επικοινωνίας, της κομψής καθοδήγησης και της απρόβλεπτης παρακίνησης.

NLP Practitioner Training
&
Master NLP Practitioner Training

nlp ekpaideyseis poioi symmetexoun

Μην αναβάλλετε την Εξέλιξη & την Επιτυχία σας!

Η Επιτυχία, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, απαιτεί γνώσεις που να μπορούν να ξεκλειδώσουν το άπειρο δυναμικό του εγκεφάλου σου και τις έμφυτες δυνάμεις του εαυτού σου.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι υπάρχουν οι καταξιωμένοι επιχειρηματίες, οι σπουδαίοι καλλιτέχνες, οι κορυφαίοι πολιτικοί, οι αποτελεσματικοί θεραπευτές, οι επιτυχημένοι επαγγελματίες στον τομέα τους, οι ευτυχισμένοι γονείς και οι χρυσοί ολυμπιονίκες κ.τ.λ.…

Το  NLP practitioner Training & Master NLP Practitioner Training δημιουργήθηκαν ειδικά, για να μας επιτρέψουν να κάνουμε «μαγικά», δημιουργώντας νέους τρόπους κατανόησης του πως η λεκτική και η μη λεκτική επικοινωνία επηρεάζουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο και συνεπώς τα πάντα γύρω μας.

Μιας και η σκέψη καθορίζει το αποτέλεσμα, ίσως να σκεφτείς τώρα ότι πιθανόν θα μπορούσες να αποτύχεις στην αποτυχία ή μάλλον, ίσως και να μπορούσες να σκεφτείς κάποια στιγμή πως θα μπορούσες να επιτύχεις την επιτυχία.

Τι θα λέγατε εάν ανακαλύπτατε ότι μπορείτε να μάθετε εξαιρετικές δεξιότητες και να διδαχθείτε ισχυρές τεχνικές, οι οποίες θα σας δώσουν την ευελιξία να επιταχύνετε την εξέλιξη και την πρωτοπορία σας σε όλους τους τομείς της ζωής?

Πώς θα νιώθατε εάν γνωρίζατε εναλλακτικούς τρόπους και αποτελεσματικές εφαρμογές, οι οποίες θα σας απάλλασσαν από τη στασιμότητα ή την αποτυχία και θα απογείωναν την καριέρα σας?

Αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν αποφασίσετε να ολοκληρώσετε τις NLP – διεθνείς πιστοποιημένες επαγγελματικές εκπαιδεύσεις μας.

Τι ακριβώς κερδίζετε από το NLP?

business nlp training 450

Αποφασίζοντας να εκπαιδευτείτε στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό μαζί με την Global Innovative LifeTraining Centre, θα είστε στην ευχάριστη θέση να γνωρίζετε ότι τα αποτελέσματα της ζωής σας πλέον, εξαρτώνται μόνο από εσάς και όχι από κάποιους άλλους.

Θα μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα ισχυρές τεχνικές και αποτελεσματικές στρατηγικές, σε κάθε τομέα της ζωής σας, όπως στις επιχειρήσεις, στις σχέσεις, στην οικογένεια, στη δουλειά, στην καριέρα, στην υγεία, στην θεραπεία κ.λπ..

Θα έρθετε πιο κοντά στον Εαυτό σας, θα ανακαλύψετε πώς λειτουργείτε, θα αποκτήσετε ισχυρή πρόσβαση στο μυαλό και την καρδιά σας και θα γίνετε ο κυρίαρχος των σκέψεων και των συναισθημάτων σας.

Θα αποκτήσετε εξαιρετικές δεξιότητες για μια πιο αποτελεσματική επικοινωνία με τους γύρω σας, αλλά κυρίως θα ανακαλύψετε τρόπους για να εντοπίζετε πώς οι άλλοι άνθρωποι σκέπτονται και πώς λειτουργούν.

Θα αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο του τι κάνετε και πώς το πετυχαίνετε, αλλά και του τι κάνουν οι γύρω σας, πώς αντιδρούν και πώς εσείς μπορείτε να διαχειριστείτε άριστα κάθε είδους κατάσταση.

Θα αποκτήσετε την ικανότητα της ανάλυσης της ανθρώπινης συμπεριφοράς και της μοντελοποίησης της ανθρώπινης τελειότητας.

Τέλος, όσοι επιθυμείτε, οι NLPδιεθνείς πιστοποιημένες επαγγελματικές εκπαιδεύσεις μας, σας δίνουν την ευκαιρία να αλλάξετε καριέρα και να ασχοληθείτε με την προσωπική ανάπτυξη των άλλων ανθρώπων ή να συνδυάσετε τις γνώσεις αριστείας, που θα αποκτήσετε, στην ήδη υπάρχουσα δουλεία και ζωή σας, για να απογειώσετε την καριέρα και την εξέλιξή σας.

Ποιοι εκπαιδεύονται στο NLP?

nlp ekpaideyseis gia olous

Επειδή η επαγγελματική επιτυχία και η προσωπική εξέλιξη απαιτούν γνώσεις, οι εκπαιδεύσεις μας απευθύνονται στους ανθρώπους της αριστείας και της πρωτοπορίας.

Σε όλους όσους αποφάσισαν να αυξήσουν την τελειότητα στη δική τους ζωή, αλλά και στις ζωές των γύρω τους.

Οι NLP Εκπαιδεύσεις είναι πολύτιμες, οπουδήποτε οι ανθρώπινες δεξιότητες επικοινωνίας, σωστής διαχείρισης και αποφασιστικότητας μπορούν να ενισχύσουν τα αποτελέσματα.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τόσο διαφορετικούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας εξαιτίας της αποτελεσματικότητάς τους.

Ο καθένας, ανεξαρτήτως επιπέδου ή ακαδημαϊκών σπουδών, μπορεί να πιστοποιηθεί και να αποκτήσει τις διεθνής επαγγελματικές πιστοποιήσεις του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού που παρέχουμε.

Στις εκπαιδεύσεις μας συμμετέχουν:

nlp training global innovative life ekpaideysi

1. Επιχειρηματίες – Στελέχη Επιχειρήσεων

2. Πωλητές – Marketers

3. Πολιτικοί – Δικηγόροι

4. Επαγγελματίες Υγείας

5. Θεραπευτές – Νοσηλευτές

6. Ψυχολόγοι – Φυσικοθεραπευτές

7. Ελεύθεροι Επαγγελματίες

8. Αυτοεργοδοτούμενοι

9. Σύμβουλοι – Εκπαιδευτές

10. Δάσκαλοι – Καθηγητές

11. Επικοινωνιολόγοι – Δημοσιογράφοι

12. Προπονητές – Αθλητές

13. Γονείς – Φοιτητές

14. Όσοι αναζητούν την Προσωπική και Πνευματική τους Ανάπτυξη

15. Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν μια καινούρια καριέρα στο επάγγελμα του Συμβούλου

 

Global Innovative Life – Training Centre

Neuro - Linguistic Programming Trainings

neyroglossikos programmatismos cosmotherapy center richard bandler 450

Μαζί μας εκπαιδεύεστε στο NLP κατευθείαν από την Πηγή

 • Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την εκμάθηση του NLP, είτε πρόκειται για την εφαρμογή σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό, είναι να επιλέξετε ένα πιστοποιημένο επαγγελματία, εκπαιδευτή και σύμβουλο του NLP, ο οποίος να είναι έμπειρος και εκπαιδευμένος από τους δημιουργούς του αυθεντικού Νευρογλωσσικoύ Προγραμματισμού.
 • Η Άντρη Κουτσόφτα εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε από τον Dr. RICHARD BANDLER co – Creator of NLP, τον πατέρα και συν δημιουργό του Νευρογλωσσικού προγραμματισμού στην Αμερική.
 • Επίσης, εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε από το American Board of Neuro-Linguistic Programming.
 • Είναι η πρόεδρος της NLP  Association of Excellence UK (NLPEA) στην Κύπρο και ο επίσημος παροχέας και συνεργάτης της International Guilt of NLP & Coaching στην Αγγλία.
 • Είναι διεθνώς πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια:
 •  του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP Neuro-Linguistic Programming)
 • του Life Coaching NLP
 • της Time Line Therapy™ και
 • της Clinical Hypnotherapy
global innovative life logo gold black

Το NLP στις Επιχειρήσεις:
Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις

Οι NLP εκπαιδεύσεις που προσφέρουμε για τις επιχειρήσεις είναι:

1) Business NLP Training

2) NLP Sales Training

3) Leader Training

Με την κατάρτιση των δικών μας πιστοποιήσεων, σας εγγυόμαστε ότι θα είστε πανέτοιμοι να εφαρμόσετε με επιτυχία όλα όσα συμπεριλαμβάνει μία πλήρης επαγγελματική εκπαίδευση Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και θα σας δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να έχετε τα αποτελέσματα που εσείς θέλετε στη ζωή και την καριέρα σας.

Πιστοποιημένες Εκπαιδεύσεις:
NLP - Certifications

Οι Διεθνείς Πιστοποιημένες Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις – NLP που παρέχουμε είναι:

Ολοκληρώνοντας τις διεθνείς πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις μας θα αποκτήσετε τις πιο κάτω πιστοποιήσεις:

1) Πιστοποίηση Συμβούλου NLP

2) Πιστοποίηση Συμβούλου Time Line Therapy™

3) Πιστοποίηση Life Coaching – NLP

4) Πιστοποίηση Υπνοθεραπευτή

 • Οι Πιστοποιημένες Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις, που προσφέρουμε, σας δίνουν το δικαίωμα να εξασκήσετε το επάγγελμα του Συμβούλου NLP , του Life Coach – NLP, του Συμβούλου Time Line Therapy και του Υπνοθεραπευτή στον δικό σας επαγγελματικό χώρο.
 • Απευθυνόμαστε σε όποιον θέλει να εξελιχθεί στον επαγγελματικό τομέα, στις σχέσεις του, στην προσωπική ανάπτυξή του ή να αλλάξει καριέρα και να ασχοληθεί με το επάγγελμα του Συμβούλου – NLP ή να το συνδυάσει με την ήδη υπάρχουσα δουλειά του, ενισχύοντας τα εισοδήματά του.
 • Θα αποκτήσετε πλήρεις επαγγελματικές γνώσεις και άριστες ικανότητες για να εξασκήσετε όσοι επιθυμείτε το επάγγελμα του Συμβούλου, ώστε να βοηθάτε και να εξελίσσετε άλλους ανθρώπους, έχοντας πλέον τους δικούς σας πελάτες και θα αναγνωριστείτε επαγγελματικά από διεθνείς και αξιόπιστους οργανισμούς Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP), Υπνοθεραπείας και Life Coaching.

Εάν η πρόθεσή σας είναι η Εξέλιξη και η Πρωτοπορία, τότε…

Διαβάστε Περισσότερα