Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός:

Η Τέχνη της Αριστείας

neuroglossikos programmatismos texni aristeias main

Θέλεις να αποτύχεις στην Αποτυχία?

Περιεχόμενα

Προσωπική Επιτυχία &
Επαγγελματική Καταξίωση

epaggelmatiki kataxiosi methodologia teleiotitas

Γνώρισε τη Μεθοδολογία της Τελειότητας!

Η μεθοδολογία της Τελειότητας είναι η τέχνη της αριστείας και της υπεροχής!

Όταν μιλάμε για την Αριστεία και την Υπεροχή δεν εννοούμε απλά την Επιτυχία.

Η Αριστεία και η Υπεροχή είναι η τελειότητα των πραγμάτων και αυτά βρίσκονται πάνω από την επιτυχία.

Η Αριστεία υπήρχε ανέκαθεν στη ζωή του ανθρώπου!

Και όλοι οι άνθρωποι, κάποια στιγμή, θα ενδιαφερθούν για το καλύτερο όσο αφορά τον εαυτό, τη δουλειά, την οικογένεια, τις σχέσεις, την υγεία, την καριέρα, τη ζωή και την επίτευξη των στόχων τους.

Έχετε αναρωτηθεί πώς μερικοί άνθρωποι πετυχαίνουν απίστευτα πράγματα?

Η αλήθεια είναι ότι ακολουθούν μια εξαίρετη εσωτερική διαδικασία, η οποία τους βοηθάει να πετυχαίνουν αυτά τα απίστευτα πράγματα που στοχεύουν.

Γνωρίζετε ότι μέσα μας υπάρχει μια συγκεκριμένη εσωτερική διαδικασία, την οποία ακολουθούμε υποσυνείδητα και μας καθοδηγεί πώς να πετυχαίνουμε πράγματα που κανένας άλλος δεν μπορεί?

Αυτή η εξαίρετη εσωτερική διαδικασία είναι η Τέχνη της Αριστείας και ονομάζεται Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός – NLP.

 Μερικοί είναι άριστοι σε αυτό που κάνουν!

Ποιο είναι το μυστικό τους?

Δεν είναι για να διερωτάται κανείς τους λόγους που κάποιοι διαπρέπουν στο τομέα τους?

Και δεν είναι απολύτως λογικό μερικοί να αποτυγχάνουν παταγωδώς στη ζωή τους?

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) έρχεται για να δώσει ισχυρές στρατηγικές διαδικασίες και τεχνικές αριστείας σε όλους όσους ενδιαφέρονται να προοδεύσουν στη ζωή τους, αγγίζοντας τα βέλτιστα αποτελέσματα της προσωπικής επιτυχίας και της επαγγελματικής καταξίωσης τους.

Διαθέτει καινοτόμα εργαλεία που ανοίγουν πόρτες στη ζωή του ανθρώπου, ενισχύοντας την νοητική ευφυία και τη συναισθηματική νοημοσύνη, στοχεύοντας την αριστεία.

aristia noitiki efyia nlp

Το σύστημα NLP είναι ένας τρόπος ζωής, τον οποίο πρέπει να διδαχθείς εάν επιθυμείς να γνωρίσεις τη μεθοδολογία της Τελειότητας.

Αφορά τη χρήση επιτυχημένων τεχνικών και δυναμικών στρατηγικών για να δημιουργηθούν αποτελεσματικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης, στη συμπεριφορά και στην επικοινωνία, ώστε να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα στην επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών του σύγχρονου ανθρώπου.

Αυτό συμβαίνει, διότι το NLP δημιουργήθηκε βασισμένο στα πρότυπα της συμπεριφοράς, των συνηθειών και των στρατηγικών επιτυχημένων ανθρώπων.

Δηλαδή, διερευνά το τι κάνουν οι καταξιωμένοι άνθρωποι και βρίσκει τους κατάλληλους τρόπους για το πώς να το εφαρμόσει στα δικά σας μέτρα και τη δική σας ζωή.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός «μοντελοποιεί» επιτυχημένες συμπεριφορές, μετατρέποντάς τες σε άριστες πρακτικές δεξιότητες που στοχεύουν την ανθρώπινη τελειότητα.

Η «Μοντελοποίηση» παρέχει έναν τρόπο κατανόησης πρωτοποριακών τεχνικών και διαμόρφωσης καινοτόμων στρατηγικών, με σκοπό την άριστη επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών στόχων.

montelopoisi symperiforon nlp aristia

Με άλλα λόγια αποκωδικοποιεί, αντιγράφει και μοντελοποιεί τις επιδόσεις και τις δεξιότητες που εφαρμόζουν κάποιοι άλλοι, με εξαιρετικά αποτελέσματα και δίνει τις καλύτερες επιλογές στον ενδιαφερόμενο, εκπαιδεύοντάς τον πώς να κάνει το ίδιο ή ίσως και καλύτερα, στοχεύοντας την υλοποίηση των ανώτερων σκοπών του.

Το NLP αντιλαμβάνεται το ασυνείδητο κομμάτι του μυαλού και της ύπαρξής μας, ως έναν Ισχυρό Σύμμαχο που οδηγεί τις ενέργειες και τις πράξεις μας.

Συνεπώς, ο Νευρογλωσσικός προγραμματισμός είναι εδώ για να μας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε ισχυρή πρόσβαση και επαφή με το ασυνείδητο μας, καθώς βαδίζουμε προς την Αυτοπραγμάτωση.

Προσωπική Ανάπτυξη &
Συμβουλευτική Αυτοπραγμάτωσης

aytopragmatosi aristia kalyteri ekdoxi eaytoy

Γίνε η Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού σου!

Φτάνοντας στα σκαλοπάτια της Αυτοπραγμάτωσης, σημαίνει ότι είσαι η Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού σου!

Η Προσωπική Ανάπτυξη σου δείχνει το δρόμο προς την Αυτοπραγμάτωση.

Η Αυτοπραγμάτωση είναι η υλοποίηση των προσωπικών αναγκών και των ανώτερων σκοπών του ανθρώπου, η οποία συνδέεται άρρηκτα με τις βαθύτερες αξίες και τα πιστεύω του.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός είναι το σύστημα της αριστείας, το οποίο σε βοηθά να ανακαλύψεις τη φόρμουλα της δικής σου Αυτοπραγμάτωσης.

Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος της παγκόσμιας εξάπλωσης του, λόγω της επιτυχημένης εφαρμογής και της αποτελεσματικότητάς του.

Η Προσωπική Ανάπτυξη που προσφέρει το NLP, μας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε και να ανακαλύψουμε τις διαδρομές της σκέψης και τη διαδικασία που ακολουθεί ο εγκέφαλός μας όταν παράγει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά, η οποία εστιάζεται στην υλοποίηση της Αυτοπραγματωσης.

nevroglossikos programmatismos aytopragmatosi

Τι είναι αυτό που κάνουν ορισμένοι άνθρωποι και επιτυγχάνουν τα αποτελέσματα που θέλουν?

Γιατί κάποιοι άλλοι, που νομίζουν ότι κάνουν τα ίδια πράγματα, δεν τα καταφέρνουν ή δεν είναι εξίσου αποτελεσματικοί?

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε: 

 πώς κάνει κάποιος αυτό που κάνει?

 πώς σκέφτεται και πώς επεξεργάζεται τα δεδομένα?

 πώς λειτουργεί και πώς δίνει νόημα στις εμπειρίες του?

 πώς επικοινωνεί με τον εαυτό και τους γύρω του?

 πώς λειτουργεί και πώς αποφασίζει?

 πώς φέρνει τα αποτελέσματα που πάντα θέλει?

 πώς υλοποιεί τους στόχους και τα όνειρά του?

Το Μυαλό σου, είναι ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής σου!

Επίτευξη Στόχων:
Γιατί κάποιοι Πετυχαίνουν & κάποιοι Αποτυγχάνουν?

anthropinos nous ilektronikos ypologistis nlp

Είναι γεγονός ότι, κάποιοι πετυχαίνουν και κάποιοι αποτυγχάνουν, όσο αφορά την Επίτευξη των Στόχων τους!

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός δίνει επιστημονικές εξηγήσεις και αποδείξεις: 

 • Ο ανθρώπινος νους λειτουργεί όπως ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.
 • Μέσα από τη διαδρομή της ζωής, ο καθένας αποκτά τις δικές του εμπειρίες και μνήμες, δημιουργώντας τα δικά του πιστεύω, πεποιθήσεις και αξίες, σύμφωνα με τα γεγονότα ή τις καταστάσεις που καλείται να βιώσει καθώς βαδίζει το προσωπικό ταξίδι της ζωής του.
 •  Έτσι, λοιπόν, ο κάθε άνθρωπος διαμορφώνει το δικό τουΜοντέλο του Κόσμου, το οποίο και εκφράζει με τον τρόπο που επικοινωνεί, σκέπτεται, αποφασίζει, συμπεριφέρεται και ενεργεί στο περιβάλλον του.
 • Τα εξωτερικά ερεθίσματαπου συλλαμβάνονται μέσω των αισθήσεων, φιλτράρονται, προσθέτοντας, αφαιρώντας και αλλοιώνοντας στοιχεία, με βάση τις αξίες μας, τα πιστεύω μας, τις μνήμες, τις προηγούμενες αποφάσεις μας, τα προγράμματα και τα μετα – προγράμματά του εγκεφάλου μας.
 • Έτσι, λοιπόν, ο καθένας βιώνει, αντιλαμβάνεται καιδίνει νόημα στις εμπειρίες του με τρόπο ξεχωριστό και μοναδικό.
 •  Συνεπώς, ζεις και αναπτύσσεσαι, πετυχαίνεις και αποτυγχάνεις με βάση το δικό σου Μοντέλο του Κόσμου.

Επίτευξη Στόχων:
Μνήμες – Εμπειρίες– Αποφάσεις

epiteyxi stoxon empiries apofaseis

Αξίες – Πιστεύω - Πεποιθήσεις

Ποιο είναι το δικό σου Μοντέλο του Κόσμου?

Η Επίτευξη Στόχων είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του ανθρώπου.

Είναι λογικό, λοιπόν, ότι ο κάθε άνθρωπος σύμφωνα με τη δική του προσωπική γραμμή του χρόνου και με βάση τα βιώματα, τις μνήμες, τις αξίες, τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις του, να δημιουργεί τον «χάρτη» του δικού του Μυαλού.

Όπως, λοιπόν, λειτουργεί ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής έτσι, λειτουργεί και ο ανθρώπινος νους, βασισμένος στα δικά του προγράμματα και μετά-προγράμματα.

Τα προγράμματα και τα μετά-προγράμματα του μυαλού μας καθορίζουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες μέσα στο μυαλό μας, προσδιορίζουν τον τρόπο που ενεργούμε ή αντιδρούμε, καθορίζοντας τη συμπεριφορά μας και συνεπώς το βαθμό που πετυχαίνουμε τους στόχους μας ή αποτυγχάνουμε παταγωδώς στη ζωή μας, καθώς προχωράμε.

Ανακάλυψε τον «Χάρτη» του δικού σου Μυαλού!

Θέλεις να Αποτύχεις στην Αποτυχία?

allagi apo apotyxia epityxia

Το ερώτημα είναι:

1. Πώς μπορεί κανείς να αλλάξει τα προγράμματα και τα μετα-προγράμματα του Μυαλού του όταν δεν τον εξυπηρετούν πλέον?

2. Πώς μπορεί κανείς να διαμορφώσει τις αξίες, τα πιστεύω, τις μνήμες και τις πεποιθήσεις που τον περιορίζουν να φτάσει στη Αυτοπραγμάτωση?

3. Πώς μπορεί κανείς να αλλάξει προηγούμενες αποφάσειςπου τον ακινητοποιούν παραμένοντας στάσιμος στη ζωή?

4. Πώς μπορεί κανείς να αλλάξει οτιδήποτε χρειάζεται να αλλάξει στον εαυτό του, ώστε να καταφέρει να Αποτύχει στην Αποτυχία και να φτάσει στην Αριστεία?

Ποια είναι τα μυστικά της Αριστείας?

aristeia mystika nlp

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός μας βοηθάει να αποκτήσουμε πληρέστερη πρόσβαση στο μυαλό μας, να δούμε πώς ακριβώς σκεφτόμαστε, να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς γίνεται μέσα μας, να εντοπίσουμε πώς σκέφτονται και πως λειτουργούν οι άλλοι.

Μας δίνει τρόπους και εργαλεία για να αναγνωρίσουμε τη δική μας φόρμουλα αριστείας, το δικό μας μοντέλο του κόσμου, τον χάρτη του δικού μας νου, στα οποία μπορούμε να παρέμβουμε αν χρειάζεται για να αλλάξουμε ή να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, με σκοπό την αποτελεσματική αξιοποίηση του ήδη υπάρχοντος δυναμικού μας.

Μας δίνει λύσεις για το πώς να Αποτύχουμε στην Αποτυχία, πώς να υλοποιήσουμε την Αυτοπραγμάτωσή μας και πώς να φτάσουμε στην αριστεία και την υπεροχή με βάση τις δικές μας φιλοδοξίες και επαγγελματικούς στόχους.

Οι Αυτοπραγματωμένοι άνθρωποι συνηθίζουν να υπηρετούν έναν ανώτερο σκοπό πάνω από τις ατομικές τους ανάγκες, ο οποίος προσανατολίζεται σε παγκόσμιες διαστάσεις και συνοδεύεται με έντονα συναισθήματα πληρότητας και ευγνωμοσύνης.

Ποια είναι τα μυστικά της Αυτοπραγμάτωσης?

mystika aytopragmatosis egkefalos nlp

Κοινά μυστικά των αυτοπραγματοποιημένων ανθρώπων όπως για παράδειγμα ο Αβραάμ Λίνκολν, ο Τόμας Τζέφερσον και ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είναι:

 • Επικεντρώνονται στη λύση του προβλήματος, χωρίς να εστιάζουν στα αρνητικά συναισθήματα που τους προκαλεί η κατάσταση.
 • Σπαταλούν ενέργεια μόνο σε σοβαρά ζητήματα της ζωής και ποτέ δεν αναδεικνύουν το Υπερεγώ τους.
 • Συμφιλιώνονται και αποδέχονται τον εαυτό τους, ενισχύοντας συνεχώς τα αδύναμα σημεία τους.
 • Απολαμβάνουν τις εμπειρίες και τη διαδρομή του ταξιδιού τους δια μέσου της ζωής, ως ένα σύντομο και υπέροχο προορισμό εξερευνώντας το άγνωστο και αποφεύγοντας την αλαζονεία.
 • Λατρεύουν την Αυτοεξέλιξη και την Αυτοβελτίωση, διότι πιστεύουν πως πάντα υπάρχει κάτι ακόμη για να μάθουν.
 • Είναι ευγνώμονες απέναντι στο θαύμα της ύπαρξής τους, γνωρίζουν τι σημαίνει ευτυχία και τηρούν προσωπικό κώδικα ηθικής, βασισμένο στο σύστημα των αξιών τους.
 • Είναι αυθεντικοί, πιστεύουν στη βαθιά αγάπη, γνωρίζουν τη μοναδικότητά τους, βιώνουν πλήρη ελευθερία και καλλιεργούν συνεχώς τις δυνατότητές τους.
 • Δεν εγκαταλείπουν, αλλά υπηρετούν τους ανώτερους σκοπούς και στόχους τους προς το «όλον».

Μοντελοποίηση της Ανθρώπινης Τελειότητας:
NLP Practitioner & Master Practitioner Training

nlp master practioner training

Οι άνθρωποι που έρχονται στις επαγγελματικες εκπαιδεύσεις μας, συνήθως είναι αυτοί που στοχεύουν στη Μοντελοποίηση της Ανθρώπινης Τελειότητας και στοχεύουν να αποτύχουν στην αποτυχία.

Είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν στην εσωτερική επένδυση του ανθρώπινου μυαλού και επενδύουν στην Αυτοβελτίωση, την Αυτοεξέλιξη και την Αυτοπραγμάτωσή τους.

Όσοι ολοκληρώνουν τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις μας,  NLP Practitioner Training και NLP Master Practitioner Training, διδάσκονται τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές και καινοτόμες διαδικασίες της εξαίρετης ανθρώπινης συμπεριφοράς και αυτή είναι η Τέχνη της Αριστείας.

Δεν υπάρχει άλλη μέθοδος εκτός από το Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, η οποία να δίνει μεγαλύτερη πρόσβαση στον ανθρώπινο Νου και να έχει τη δύναμη να κάνει μαζικές θετικές αλλαγές στη ζωή μας.

Global Innovative Life – Training Center
Κέντρο Εξέλιξης & Επιτυχίας

nlp ekseliksi protoporia ofeli

Δημιούργησε το Μέλλον σου!

Εάν επιθυμείς και εσύ να επενδύσεις στον εαυτό σου,  οι Πιστοποιημένες Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις – NLP που προσφέρει η Global Innovative Life σε διδάσκουν: 1. Πώς να ξεκλειδώσεις το ανώτερο επίπεδο των δυνατοτήτων σου. 2. Πώς να κινητοποιηθείς και πώς να εστιαστείς σε αυτά που επιθυμείς να πετύχεις. 3. Πώς να διαμορφώσεις το δικό σου Μοντέλο του Κόσμου, για να εξυπηρετεί τον ανώτερο σκοπό σου. 4. Πώς να χρησιμοποιείς συγκεκριμένα το Νου σου, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. 5. Πώς να γίνεις η Καλύτερη εκδοχή του Εαυτού σου. 6. Πώς να ζεις δημιουργώντας το Μέλλον σου.
nlp epaggelmatikes ekpaideyseis

Τώρα… μην σκεφτείτε… ότι μπορεί να αποτύχετε στη ζωή σας…!

Σκεφτείτε μόνο, ότι δεν μπορείτε να σκεφτείτε αυτό που δεν θέλετε να σκεφτείτε, χωρίς να το σκεφτείτε!

Μιας και η σκέψη καθορίζει το αποτέλεσμα, καθώς συνεχίζετε και διαβάζετε αυτό το άρθρο, σκεφτείτε ότι έρχεστε στην Πιστοποιημένη εκπαίδευση NLP Practitioner της Global Innovative Life και γίνεστε η Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτoύ σας και παίρνετε το κλειδί για να δημιουργήσετε το δικό σας Μέλλον ή μπορεί και να σκεφτείτε, πως ίσως το αφήσετε στη μοίρα και το πεπρωμένο.

global innovative life logo gold black gold transparent

Επειδή, κάποιοι αποφασίζουν και αναλαμβάνουν τον Έλεγχο του Μυαλού τους, μαθαίνοντας νέες γνώσεις και δυναμικές τεχνικές, οι οποίες είναι τα κλειδιά για να κάνουν τη διαφορά της διαφοράς… εσείς μπορείτε?

Περισσότερα