Επαγγελματική Εκπαίδευση:

Θεραπευτικός
Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός

epaggelmatiki ekpaideysi therapeytiko nlp

Μόνο για Eπαγγελματίες Υγείας:

- Σπούδασε NLP Life Coaching
- Γίνε Time Line Therapist
- Γίνε Υπνοθεραπευτής

Περιεχόμενα

Τι είναι ο Θεραπευτικός
Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός?

montelopoisi symperiforon nlp aristia

Ο Θεραπευτικός Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) απευθύνεται αποκλειστικά σε όλους τους Επαγγελματίες Υγείας, Εναλλακτικούς Θεραπευτές, Συμβούλους Ψυχικής Υγείας, Θεραπευτές, Φυσικοθεραπευτές, Νοσηλευτές, Λογοθεραπευτές, Ψυχοθεραπευτές, Προπονητές, ακόμα και σε Εκπαιδευτικούς, Δασκάλους και Καθηγητές.

Είναι μία Καινοτόμα Μεθοδολογία, η οποία προορίζεται για τα άτομα που δουλεύουν με Ανθρώπους και ανθρώπινα προβλήματα και επιθυμούν να διευρύνουν τις Επικοινωνιακές Δεξιότητές τους, τις Θεραπευτικές Ικανότητές τους, τη Διορατικότητα, την Αποτελεσματικότητα, την Πειθώ τους και πολλά άλλα, μέσα από την οπτική γωνία της ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ.

Η πρωτοποριακή επαγγελματική εκπαίδευση του Θεραπευτικού NLP προσφέρεται Παγκυπρίως, αποκλειστικά από το Εκπαιδευτικό Κέντρο Εξέλιξης & Επιτυχίας – Global Innovative Life – Άντρη Κουτσόφτα, και είναι μία Εναλλακτική Θεραπευτική Μεθοδολογία, ένα αξιόλογο Θεραπευτικό Εργαλείο, το οποίο μπορεί να γίνει ένας πανίσχυρος σύμμαχος στην καθημερινή θεραπευτική σας πράξη και συμβουλευτική διαδικασία.

Η χρήση του Θεραπευτικού NLP (Neuro Linguistic Programming), σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες επαγγελματικές σας γνώσεις, προσφέρει άμεσες και εναλλακτικές λύσεις στην προσπάθειά σας να βοηθήσετε τους ασθενείς ή τους πελάτες ή τους μαθητές σας να ξεπεράσουν πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά τα διάφορα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Πρόκειται για μία εξαιρετική προσέγγιση, η οποία μπορεί να δώσει φως σε προβλήματα που πιθανόν προκαλούν διάφορα Συμπεριφορικά Προβλήματα, Συναισθηματικά Σκαμπανεβάσματα, Ψυχοσωματικά Συμπτώματα, Σωματικούς Πόνους, Χρόνια Μυοσκελετικά Μπλοκαρίσματα, Μαθησιακά Προβλήματα, Στασιμότητα Ζωής, Αποτυχίες και πολλές άλλες Αρνητικές Καταστάσεις που φαντάζουν αξεπέραστες.

Η εφαρμογή του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού σε Θεραπευτικό Πλαίσιο είναι το κλειδί που ανοίγει την Κερκόπορτα της αιτίας του Προβλήματος και οδηγεί στην Αποτελεσματική Λύση!

Πού εφαρμόζεται το Θεραπευτικό NLP?

kvantiki vioanadrasi ti einai kypros andri koutsofta 450

Πρόκειται για μία πολυδιάστατη προσέγγιση της Ανθρώπινης Ύπαρξης η οποία εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα και τομείς της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου:

 • Ενώνει το Μυαλό & το Σώμα
 • Εστιάζει στη σύνδεση της Ασθένειας & του Πόνου
 • Ισορροπεί τη Συναισθηματική Κατάσταση
 • Απελευθερώνει τα Σωματο-συναισθηματικά Μπλοκαρίσματα
 • Αναπτύσσει τη Συναισθηματική Νοημοσύνη
 • Θεραπεύει τα Αρνητικά Μοτίβα Συμπεριφοράς
 • Καθορίζει την ποιότητα της Ορθής Σκέψης
 • Προσφέρει λύσεις σε Δυσεπίλυτα Προβλήματα
 • Θεραπεύει τα Τοξικά/Αρνητικά Συναισθήματα
 • Απελευθερώνει τις Αρνητικές Σκέψεις
 • Αλλάζει τις Περιοριστικές Πεποιθήσεις
 • Εξαλείφει τις Εσωτερικές Συγκρούσεις
 • Διαμορφώνει τις Αξίες & τα Αρνητικά Πιστεύω
 • Ισορροπεί Μυαλό – Ψυχή – Σώμα
 • Βελτιώνει τη Σωματική Υγεία & Ψυχική Ευεξία
 • Ξεμπλοκάρει τον Οργανισμό
olistikes therapeies ygeias 450
 • Οργανώνει τον Υποσυνείδητο & Ασυνείδητο Νου
 • Ενισχύει τις Έμφυτες Δυνάμεις του ατόμου
 • Ενδυναμώνει τον Χαρακτήρα & την Ιδιοσυγκρασία
 • Ενισχύει την Αυτοπεποίθηση & την Αυτοεκτίμηση
 • Καλλιεργεί την Αυτοπειθαρχία & την Αυτοκυριαρχία
 • Συμβάλλει θεραπευτικά σε διάφορα Παιδικά Προβλήματα
 • Εφαρμόζεται σε Προβλήματα ΔΕΠΥ, Μαθησιακές Δυσκολίες, κλπ…
 • Βοηθά αποτελεσματικά στις Εφηβικές Δυσκολίες
 • Μετατρέπει τις Λανθασμένες Στρατηγικές σε Παραγωγικές
 • Προγραμματίζει το Μυαλό & το Σώμα
 • Καλλιεργεί τη Συνειδητότητα – Αυτογνωσία – Ολοκλήρωση
 • Εξελίσσει το άτομο στον Μέγιστο Βαθμό
 • Αναπτύσσει τις Επικοινωνιακές Δεξιότητες
 • Βελτιώνει τις Διαπροσωπικές Σχέσεις
 • Δημιουργεί σχέσεις Αγάπης & Εμπιστοσύνης
 • Βλέπει προς το Μέλλον & Επιδιώκει τη Μακροζωία
 • Διδάσκει Στρατηγικές Εξέλιξης & Επιτυχίας
 • Σχεδιάζει Επιτυχημένους Στόχους 
 • Εκπαιδεύει στοχεύοντας την Επαγγελματική Πρωτοπορία

Θέλεις να βοηθήσεις Ανθρώπους?
- Μπορούμε να σε Εκπαιδεύσουμε!

andri koutsofta training nlp 450

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Εξέλιξης & Επιτυχίας – Global Innovative Life – Άντρη Κουτσόφτα, μπορεί να σας εκπαιδεύσει άμεσα στον Θεραπευτικό Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό!

Εάν είστε Επαγγελματίες Υγείας, Θεραπευτές, Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας, Εκπαιδευτικοί ή είστε άτομα που δουλεύετε με ανθρώπους, ασχολείστε με ανθρώπινα προβλήματα και θέλετε να εξελιχθείτε προσωπικά, επαγγελματικά και πνευματικά, τότε αυτή η εκπαίδευση προτείνεται για Εσάς!

Εάν η ανάγκη σας είναι να ανεβάσετε την ποιότητα της προσφοράς σας, να διευρύνετε τα θεραπευτικά πλαίσια της δουλειάς σας, να αναπτύξετε τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας, τη διορατικότητα, την πειθώ, την αποτελεσματικότητά σας ως επαγγελματίες και να κατευθυνθείτε προς την εν τω βάθει ανάπτυξη και εξέλιξη της Ανθρώπινης Ύπαρξης, τότε Eπικοινωνήστε μαζί μας!

Θέλεις να γίνεις
Εναλλακτικός Θεραπευτής?
- Έλα σε αυτή την Εκπαίδευση!

nlp master training cyprus 450

Επαγγελματική Εκπαίδευση:
Γίνε NLP Life Coach!
- Γίνε Time Line Therapist!
- Γίνε Υπνοθεραπευτής!

Η πρωτοποριακή επαγγελματική εκπαίδευση του Θεραπευτικού Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού NLP, έχει σχεδιαστεί από την Άντρη Κουτσόφτα  με βάση την 25-ετή εμπειρία της στον χώρο της Ολιστικής και Εναλλακτικής Θεραπευτικής Προσέγγισης, της Ψυχοσωματικής Υγείας, της Συναισθηματικής Απελευθέρωσης, της Φυσικοθεραπείας, της Ψυχικής & Πνευματικής Ευεξίας, της Σωματο-συναισθηματικής Ισορροπίας, καθώς και στην εν τω βάθει Προσωπική Ανάπτυξη και Εξέλιξη της Ανθρώπινης Ύπαρξης.

andri koutsofta training nlp office 450

Εάν διαβάζετε τώρα αυτό το Ενημερωτικό Μήνυμα και είστε:

– Εναλλακτικοί Θεραπευτές

– Ψυχοθεραπευτές

– Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας

– Φυσικοθεραπευτές ή Massage Therapists

– Σύμβουλοι Προσωπικής Ανάπτυξης ή Life Coaches

– Λογοθεραπευτές ή Εργοθεραπευτές

– Φυσικοπαθητικοί ή Βελονιστές

– Νοσηλευτές ή Φαρμακοποιοί

– Εκπαιδευτικοί ή Ψυχολόγοι

– Δάσκαλοι, Καθηγητές ή Προπονητές

και γενικότερα Επαγγελματίες Υγείας και Ευεξίας, άνθρωποι που δουλεύετε με ανθρώπους και θέλετε να διευρύνετε τις θεραπευτικές γνώσεις σας και τα πεδία της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, τότε μπορούμε να σας εκπαιδεύσουμε άριστα στον Θεραπευτικό Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό!

Το Kέντρο Εξέλιξης & Επιτυχίας - Global Innovative Life προσφέρει Παγκυπρίως την επαγγελματική εκπαίδευση του Θεραπευτικού NLP!

Ποια είναι η Διαφορά στη
Δυναμική αυτής της Εκπαίδευσης?

dynamiki cosmotherapy center

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (Neuro Linguistic Programming) είναι παγκοσμίως γνωστός και εφαρμοσμένος από εκατομμύρια ανθρώπους σε διάφορους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, γι’ αυτό εξαιτίας της αποτελεσματικότητάς του, απευθύνεται σε διάφορες επαγγελματικές ειδικότητες και επίπεδα της ζωής του ανθρώπου.

Όπως είναι γνωστό, υπάρχουν διάφορες Εκπαιδεύσεις που γίνονται γύρω από τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) σε διάφορα εκπαιδευτικά κέντρα.

Η συγκεκριμένη Επαγγελματική Εκπαίδευση που προσφέρει η Global Innovative Life Training Centre, εστιάζει αποκλειστικά στο Θεραπευτικό Πλαίσιο της μεθόδου του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, παρά στα υπόλοιπα πεδία στα οποία μπορεί να εφαρμοστεί.

Είναι εμπλουτισμένη με πρωτοποριακά θεραπευτικά πρωτόκολλα, τα οποία αναπτύχθηκαν προσωπικά από την Άντρη Κουτσόφτα και δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του πρωτοποριακού θεραπευτικού κέντρου Cosmotherapy Centre.

Ο πρωτοποριακός τρόπος εκπαίδευσης και διδασκαλίας της Άντρης Κουτσόφτα θα σας δώσει αμέτρητες εναλλακτικές λύσεις στο θεραπευτικό σας πεδίο και θα ανεβάσει την ποιότητα των καθημερινών σας αποτελεσμάτων, στοχεύοντας στη Σωματική Υγεία, την Ψυχική Ευεξία, τη Συναισθηματική Ισορροπία και την Πνευματική Ηρεμία, τόσο του Εαυτού σας, όσο και των ασθενών ή των πελατών ή των ανθρώπων με τους οποίους δουλεύετε, συνεργάζεστε, έρχεστε σε καθημερινή επαφή και επικοινωνία.

global innovative life logo gold black

Τα επιπλέον πλεονέκτηματα είναι ότι με την ολοκλήρωση της δικής μας εκπαίδευσης θα αποκτήσετε ταυτόχρονα 4 διεθνείς πιστοποιήσεις τις οποίες θα διδαχθείτε βιωματικά σε θεωρία και πράξη προσωπικά από την Άντρη Κουτσόφτα:

 1. Πιστοποίηση Συμβούλου NLP  

NLP Practitioner Certification & Master NLP Practitioner Certification

 1. Πιστοποίηση Συμβούλου Life Coaching – NLP

Life Coaching – NLP Certification & Master Life Coaching – NLP Certification 

 1. Πιστοποίηση Συμβούλου Time Line Therapy – Holistic Techniques

Timeline Therapy Practitioner Certification & Master Time Line Therapy Practitioner Certification 

 1. Πιστοποίηση Υπνοθεραπευτή

Certified Hypnosis Practitioner & Master Hypnotherapist

Το Πολυδύναμο Σύστημα της Cosmotherapy Center

grafeio antri koutsofta paralimni

Αποτελεσματικότητα & Πρωτοπορία

Ο συνδυασμός του Θεραπευτικού NLP, του Time Line Therapy, της Υπνοθεραπείας και της Συμβουλευτικής NLP Life Coaching μαζί με τις υπόλοιπες θεραπευτικές γνώσεις και επαγγελματικές σας δραστηριότητες, μπορούν να αποτελέσουν ένα ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ επίλυσης διαφόρων προβλημάτων και αρνητικών καταστάσεων που αντιμετωπίζουν οι πελάτες ή οι ασθενείς σας.

Το Θεραπευτικό NLP δοκιμάστηκε και εφαρμόστηκε με επιτυχία στο Θεραπευτικό Κέντρο μας,  Cosmotherapy Center και αποδείχθηκε ότι δρα πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, παρά να εφαρμόζεται από μόνος του ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP).

Επίσης, συχνά σε μία συνεδρία οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, που σε άλλες περιπτώσεις, χρησιμοποιώντας δηλαδή μόνο μία ή και δύο μεμονωμένες μεθόδους, θα χρειάζονταν μήνες ή χρόνια για να βελτιωθούν και να ξεπεραστούν διάφορα προβλήματα ή καταστάσεις.

Η πρωτοποριακή εφαρμογή του Θεραπευτικού NLP με τη σύγχρονη Συνδυαστική Εναλλακτική Ολιστική Φιλοσοφία μας, προσφέρει άμεσες λύσεις και μόνιμα αποτελέσματα σε διάφορα προβλήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος του σήμερα.

Η διαφορά στη Δυναμική της Cosmotherapy Center  είναι ότι χρησιμοποιεί το NLP σε συνδυασμό με διάφορες άλλες παγκόσμιες μεθόδους και θεραπευτικές προσεγγίσεις, συγκροτώντας με αυτό τον τρόπο ένα πολυδύναμο σύστημα Εξέλιξης και Πρωτοπορίας.

Είναι πολύ δύσκολο και σπάνιο να βρει κανείς τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό μαζί με τις υπόλοιπες αξιόλογες μεθόδους και τεχνικές ανάπτυξης, που εμείς διαθέτουμε στο κέντρο μας, κάτω από την ίδια στέγη και δεν είναι τυχαίο που επιλέξαμε τον συγκεκριμένο συνδυασμό.

Δεν είναι υπέροχο σαν Θεραπευτές, Επαγγελματίες Υγείας, Εκπαιδευτικοί κτλ. να αποκτήσουμε Σύγχρονες Τεχνικές, Εναλλακτικές Θεραπευτικές Γνώσεις, Καινοτόμες Στρατηγικές, Επικοινωνιακές Δεξιότητες και πολλές άλλες Προσωπικές Ικανότητες, οι οποίες θα μας εξελίξουν πρώτα ως ανθρώπους και έπειτα ως επαγγελματίες?

Μάθε πως να
Προγραμματίζεις
το Ανθρώπινο Μυαλό!

egkefalosomatikos programmatismos ekpaideysi myalou

Εάν πιστεύετε ότι πάντα υπάρχει κάτι παραπάνω για να μάθετε και να εξελιχθείτε, τότε αποταθείτε σε εμάς!

Εάν θέλετε να βλέπετε πέρα από τα σύνορα και να βρίσκετε λύσεις εκεί που κάποτε βλέπατε στασιμότητα και αποτυχία, τότε η εκπαίδευση του Θεραπευτικού Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού σας δίνει το Φως που ψάχνετε!

Εάν όλα αυτά και πολλά άλλα ακόμη σας κινούν το ενδιαφέρον, τότε μπορούμε να σας Εκπαιδεύσουμε άμεσα!

Ο Κόσμος της Υγείας
& της Θεραπείας

ypnotherapeia global innovative life training center

Ανάλαβε τον Έλεγχο της Ζωής σου!
Υγεία – Ευτυχία – Μακροζωία

 • Τα θεραπευτικά πλαίσια του Νευρογλωσσολογικού Προγραμματισμού, του Time Line Therapy, της Υπνοθεραπείας και της Συμβουλευτικής NLP Life Coaching μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε την Ανθρώπινη Ψυχή και να κάνουμε αλλαγές στην αλυσίδα των συμβάντων που συμβάλλουν στην παύση του τραυματισμού της ψυχής.
 • Μπορούμε να αλλάξουμε τη στάση μας απέναντι σε αρνητικά γεγονότα ή τραγικές καταστάσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν, να ανοίξουμε και να θεραπεύσουμε προηγούμενες Συναισθηματικές Πληγές, οι οποίες εμποδίζουν το άτομο απο το να απολαμβάνει την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής του.
 • Διδάσκεστε εξειδικευμένες τεχνικές τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε σε περιπτώσεις Φοβιών, διαχείρισης Σχέσεων, επίλυσης Ψυχοσωματικών Προβλημάτων, αλλαγής Κακών Συνηθειών, διαχείρισης Βάρους, απελευθέρωσης Άγχους και Στρες, εξάλειψης Αρνητικών Σκέψεων και πολλά άλλα.
 • Εκπαιδεύεστε στο Πώς να επιλύσετε τις Εσωτερικές Συγκρούσεις με τον Εαυτό σας αλλά και στο Πως να θεραπεύσετε τις Εσωτερικές Συγκρούσεις των μελλοντικών πελατών σας.
timeline therapy aftoveltiosi global innovative life
 • Θα ανακαλύψετε Πώς δουλεύει το Μυαλό σας, αλλά και των γύρω σας και θα διδαχθείτε τις έννοιες των Εσωτερικών Αναπαραστάσεων του ασυνείδητου νου, ώστε να μπορείτε να σπάτε κακές συνήθειες και λανθασμένες συμπεριφορές, οι οποίες ευθύνονται για πολλά προβλήματα και διάφορες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος του σήμερα, σε διάφορους τομείς της ζωής του.
 • Θα αποκτήστε πρόσβαση στο Μυαλό και την Καρδιά σας και έτσι θα αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο των Σκέψεων και των Συναισθημάτων σας, καθώς θα προπονείστε στο Πώς να βοηθάτε άλλους ανθρώπους, για να ξεπεράσουν τα δικά τους θέματα.
 • Θα γνωρίσετε τις πιο Αποτελεσματικές Τεχνικές για να απελευθερώσετε τα Τοξικά Αρνητικά Συναισθήματα, να αλλάξετε τις Περιοριστικές Πεποιθήσεις και να αποσυνδεθείτε από τα Αρνητικά Πιστεύω, τα οποία σας κρατάνε στάσιμους, μπλοκάροντας την Υγεία, την Ευτυχία και την Επιτυχία σας.
 • Διδάσκεστε το περίφημο Μοντέλο Διαπραγματεύσεων, την αποτελεσματική Τεχνική Πωλήσεων 5 Βημάτων και το εξαίρετο Μοντέλο Επικοινωνίας, τα οποία αποτελούν το κλειδί της δικής σας Επαγγελματικής Εξέλιξης και Πρωτοπορίας.
 • Θα προπονηθείτε επαγγελματικά και διαδραστικά από την Αντρη Κουτσόφτα  στο Πώς να εφαρμόζετε όλες τις τεχνικές και στρατηγικές διαδικασίες σε άλλα άτομα, με άνεση και αποτελεσματικότητα.
kleidi protoporias tropos skepsis diaxeirisis

Με άλλα λόγια, η πρωτοποριακή επαγγελματική εκπαίδευση του Θεραπευτικού Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού μπορεί να βοηθήσει συμπληρωματικά σε διάφορα προβλήματα, όπως:

– Κρίσεις Πανικού

– Κατάθλιψη

– Συναισθηματικά Μπλοκαρίσματα

– Φοβίες & Ανασφάλειες

– Διαχείριση Πόνου

– Αρνητικές Σκέψεις

– Άγχος & Στρες

– Αρνητικά Συναισθήματα

– Λανθασμένες Συμπεριφορές & Αντιδράσεις

– Περιοριστικές Πεποιθήσεις

– Αρνητικά Πιστεύω

– Εξαρτήσεις & Εθισμούς

– Ψυχαναγκαστική Υπερφαγία & Συναισθηματική Πείνα

– Παιδικά Προβλήματα & Εφηβικές Δυσκολίες

– Ελλειμματική Προσοχή & ΔΕΠΥ

– Υπερκινητικότητα & Προβλήματα Μνήμης

– Μαθησιακές Δυσκολίες

– Επίτευξη Στόχων

… και πολλά άλλα…!

Προηγμένη Εκπαιδευση
Εγκεφαλου - Υγείας - Ψυχολογίας

andri koutsofta training nlp explain 450

Θέλετε να διδαχθείτε τις πιο καινοτόμες τεχνικές και πρωτοποριακές στρατηγικές, οι οποίες έχουν τη δύναμη να βοηθήσουν τον σύγχρονο άνθρωπο να ξεπεράσει τις Αρνητικές Καταστάσεις, τα Ψυχοσωματικά Προβλήματα, τον Πόνο, τη Δυστυχία, τη Μιζέρια και τα Δυσάρεστα Γεγονότα που σαμποτάρουν τη ζωή του σε καθημερινή βάση?

Θέλετε να μάθετε το Ταχύρρυθμο Μοντέλο Φοβίας, το Πώς να εγκαθιστάτε Δημιουργικές Άγκυρες στους πελάτες σας, πώς να βάζετε Καλοσχηματισμένους Στόχους, πώς να γίνετε η Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού σας και γενικότερα πώς να εξελιχθείτε στον Μέγιστο Βαθμό?

Εάν διαβάζετε τώρα αυτό το ενημερωτικό άρθρο και ενδιαφέρεστε πραγματικά για την Προσωπική Εξέλιξή σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, τότε να ξέρετε ότι αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει το Κέντρο Εξέλιξης & Επιτυχίας – Global Innovative Life – Άντρη Κουτσόφτα!

Global Innovative Life
Training Center!
Aντρη Κουτσόφτα

antri koutsofta cyprus paralimni

Γιατί αξίζει να έρθεις σε
αυτή την Εκπαίδευση?

Θα έρθεις σε αυτή την εκπαίδευση εάν είσαι Επαγγελματίας Υγείας και ενδιαφέρεσαι να ανακαλύψεις τι παραπάνω υπάρχει, το οποίο μπορείς να διδαχθείς και να εντάξεις στα δικά σου θεραπευτικά ή συμβουλευτικά πρωτόκολλα.

Θα αποταθείς κοντά μας, επειδή είσαι άνθρωπος που δουλεύεις με ανθρώπους και γνωρίζεις ότι πάντα υπάρχει κάτι παραπάνω για να μάθεις όσον αφορά τη δική σου Προσωπική Ανάπτυξη και Επαγγελματική Εξέλιξη.

Θα ακολουθήσεις τις Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις μας, επειδή έχεις αντιληφθεί ότι η Εναλλακτική Ολιστική Φιλοσοφία έχει αποτελεσματικές προοπτικές, καθώς δίνει άμεσες λύσεις σε άλυτα προβλήματα και αποτελεί καθοριστικό ρόλο στην παγκόσμια εξέλιξη της ανθρωπότητας, τόσο στον τομέα της Υγείας και της Μακροζωίας, όσο και στον τομέα της Πνευματικής Ισορροπίας και Ψυχικής Ευεξίας.

Διδάσκουμε βιωματικά όλη την ύλη σε θεωρία και πράξη, κάτω από την προσωπική επίβλεψη της Άντρης Κουτσόφτα, η οποία παραδίδει εγκάρδια όλο «το είναι» της, τις γνώσεις και τη δυναμική της απλόχερα στους σπουδαστές της.

andri koutsofta training nlp ekpaideysi 450

Συνδυάζουμε τη διδακτέα ύλη μας με αξιόλογα πρωτόκολλα Προσωπικής Ανάπτυξης και Επαγγελματικής Εξέλιξης, τα οποία αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Cosmotherapy Center και ίσως είναι για εσάς η μοναδική ευκαιρία για να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να μπορείτε να εφαρμόσετε το NLP στον εαυτό σας, αλλά και στους πελάτες σας, με έναν εξαιρετικό και αποτελεσματικό τρόπο, που σίγουρα δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Θα επωφεληθείτε από την πολυετή εμπειρία της Άντρης Κουτσόφτα στην εφαρμογή του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, του Time Line Therapy, του Life Coaching και της Υπνοθεραπείας σε εκατοντάδες ανθρώπους με διάφορα προβλήματα και την επιτυχία που καθημερινά βιώνει μέσα από τα άριστα αποτελέσματα των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.

Για περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες όσον αφορά την λεπτομερή θεματολογία και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εκπαιδεύσεων, παρακαλώ αποταθείτε κοντά μας!

Προϋπόθεση για να λάβετε μέρος στις εκπαιδεύσεις μας είναι η προσωπική συνέντευξη με την Άντρη Κουτσόφτα.

Contact and ask about more details

Διαβάστε Περισσότερα