Life Coaching -
Συμβουλευτική Ζωής:

H Τέχνη της Αλλαγής

symvouleftiki zois life coaching nlp

Άλλαξε τον Εαυτό σου, για να Αλλάξεις τη Ζωή σου!

Περιεχόμενα

Τι είναι το NLP - Life Coaching:
H Τέχνη της Αλλαγής

global innovative life giati na erthete stin ekpaidesi mas

Το NLP - Life Coaching που προσφέρουμε είναι η Τέχνη της Αλλαγής και έχει τη δύναμη να κάνει το Όραμά σου πραγματικότητα!

Το NLP Life Coaching είναι η διαδικασία που μπορεί να ακολουθήσει ένα άτομο, για να αλλάξει τη ζωή του, να αφήσει πίσω τη «παλιά» και να δημιουργήσει μια καινούρια ζωή βασισμένη στις επιθυμίες, τους στόχους και τα όνειρά του.

Η Συμβουλευτική Ζωής – NLP που προσφέρει το κέντρο μας, επικεντρώνεται στον άνθρωπο και τον βοηθά να ξεπεράσει τα εμπόδια και τις δυσκολίες, να κάνει όλες τις απαραίτητες αλλαγές που επιβάλλονται και να αποκτήσει τα κατάλληλα εφόδια για να κερδίσει τη ζωή που ονειρεύεται.

Είναι η διαδικασία της Αυτογνωσίας, της Αυτοβελτίωσης και της Αυτοεξέλιξης, η οποία προσφέρει προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική επιτυχία.

Καινούρια Ζωή – Νέα Αρχή

kainoyrgia zoi nea arxi

Το Life Coaching και η Συμβουλευτική του Cosmotherapy Center είναι η Τέχνη της Αυτοπραγμάτωσης και της Αλλαγής!

Μιας αλλαγής που στόχο έχει να θέσει σε προτεραιότητα τις προσωπικές σας αξίες και επιθυμίες και να σας υποστηρίξει να αναλάβετε δράση, ώστε να τις πραγματοποιήσετε.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις στη ζωή τους, ιδιαίτερα όταν νιώθουν ότι παγιδεύονται ή τους προκαλούν δυστυχία.

Θα έρθετε στο NLP – Life Coaching, επειδή θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας, επειδή θέλετε να κερδίσετε όλα όσα αξίζετε και επειδή έχετε τη διάθεση να αναλάβετε δράση και ευθύνη, για να πάρετε τα ηνία της ζωής στα χέρια σας.

Το Ταξίδι του Life Coaching που προσφέρει το κέντρο μας, σας καθοδηγεί σε ασφαλή μονοπάτια, σας κατευθύνει προς τους στόχους σας και σας ενθαρρύνει να αλλάξετε όλα όσα πρέπει να αλλάξετε, για να κερδίσετε τη ζωή που πιστεύετε ότι αξίζετε.

Εν ολίγοις, το NLP – Life Coaching είναι το GPS, το οποίο μπορείς να εμπιστευτείς για να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στον προορισμό σου!

Προσωπική Συμβουλευτική Ανάπτυξη:
Άλλαξε τη Ζωή σου!

prosopiki symvoyleytiki life coaching nlp

Η Προσωπική Συμβουλευτική Ανάπτυξη που προσφέρει το Cosmotherapy Center είναι το προσωπικό ταξίδι που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αλλάξετε τη Ζωή σας!

Έρχονται στιγμές στη ζωή που όλοι θέλουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και χρειαζόμαστε μια επανεκκίνηση, μια ανάσα.

Η ίδια η ροή της ζωής μας οδηγεί, από μόνη της, στο να αναζητήσουμε τις αλλαγές που επιβάλλονται να γίνουν στη ζωή μας ή στον εαυτό μας, αλλιώς νιώθουμε στάσιμοι και αρκετές φορές δυστυχισμένοι.

Αυτές οι αλλαγές μπορεί να αφορούν προσωπικά θέματα, επαγγελματικά ζητήματα, οικογενειακά προβλήματα ή ακόμη και κοινωνικά θέματα που έχουν άμεση σχέση με τη στασιμότητα και την ανεπιθύμητη κατάσταση που βιώνουμε.

Για να μπορέσει κανείς να αλλάξει τη ζωή του και να δημιουργήσει μια καινούρια, θα πρέπει να έρθει πιο κοντά στον εαυτό του, πιο κοντά στην αυτογνωσία και τη συνειδητότητα, ώστε να ανακαλύψει τι πραγματικά χρειάζεται να αλλάξει πρώτα μέσα του και έτσι να μπορέσει να βρει τη δύναμη ή τις λύσεις που αναζητά για να κάνει αλλαγές και να δει αποτελέσματα στη ζωή του.

Αυτογνωσία - Ευτυχία - Συνειδητότητα

Στις μέρες μας, που όλα γύρω μας αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς, η Ευτυχία στη Ζωή σου μοιάζει να ανήκει στο βασίλειο των αφηρημένων ιδεών και των μύθων.

Η αλήθεια είναι όμως, ότι η Ευτυχία αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες για μια ζωή με πλήρη συνειδητότητα, γεμάτη νόημα και ευφορία, επιτρέποντας στο άτομο να βιώνει μια συναισθηματική κατάσταση ευχαρίστησης, κατά την οποία υπάρχουν έντονα συναισθήματα ευημερίας, χαράς και ενθουσιασμού.

Είναι γεγονός ότι, οι απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής που ζούμε έχουν γεμίσει τις μέρες μας με άγχος, πίεση, αρνητικές καταστάσεις και προβλήματα που καμιά φορά φαντάζουν να είναι άλυτα και  απροσπέραστα κεφάλαια της ζωής.

Έρχονται μέρες που όλοι αναζητάμε στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και στιγμές που να μας συνδέουν με τον πραγματικό εαυτό και την ύπαρξή μας.

Καθώς, λοιπόν, η ωρίμανση μας βοηθά και συνειδητοποιούμε πως οι στιγμές που αφιερώνουμε στον εαυτό μας γίνονται λίγες και πολύτιμες, σιγά – σιγά αρχίζουμε όλοι να στρεφόμαστε προς τις  εσωτερικές αναζητήσεις, για λύσεις οι οποίες μπορούν να προσφέρουν ουσιαστική ευτυχία, αρμονία, υγεία και ισορροπία στη ζωή μας.

Το Ταξίδι της Υπεροχής

skopos timeline therapy

Για να αλλάξεις τη Ζωή σου, πρέπει να αλλάξεις τον Εαυτό σου!

Η Συνειδητότητα και η Αυτογνωσία είναι τα μόνα δικά μας κομμάτια, τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν και να μας υποστηρίξουν στην εξέλιξη και την ανάπτυξή μας, όποια και αν είναι τα ζητούμενα αποτελέσματα που ψάχνουμε στη ζωή.

Οι Αξίες, τα Πιστεύω, οι Πεποιθήσεις και τα Ιδανικά μας είναι τα συστατικά της υπεροχής, της εξύψωσης και της ολοκλήρωσης του Εαυτού μας.

Το Ταξίδι του NLP – Life Coaching είναι το Ταξίδι της Υπεροχής και σχεδιάστηκε για όλους όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την ποιότητα της Ζωή τους και να κερδίσουν όλα όσα θέλουν και αξίζουν, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, μέσα από τις βασικές αρχές του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού: Κέρδισε τη ζωή που αξίζεις.

Αλλάζω, σημαίνει πως κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου και αναλαμβάνω τον έλεγχο του εαυτού και της εξέλιξής μου, για να κερδίσω στη ζωή όλα όσα πιστεύω ότι μπορώ και αξίζω.

Οτιδήποτε και αν είναι αυτά που νιώθετε ότι σας κρατάνε στάσιμους στη ζωή, η Προσωπική Συμβουλευτική Ανάπτυξη που προσφέρει το Κέντρο Εξέλιξης & Επιτυχίας της Cosmotherapy, σας βοηθά να βρείτε τις δυνάμεις και τις λύσεις που ψάχνετε!

Μια Απόφαση αλλάζει τα Πάντα:
Τόλμησε να Ονειρευτείς!

Εκπαιδεύουμε το άτομο, έτσι ώστε να μάθει πώς: – να κερδίσει την Υγεία και τη Ζωή του – να νιώθει Ισορροπία και Ηρεμία – να διαχειρίζεται τις προκλήσεις με Υπομονή – να αλλάζει τα Αρνητικά Συναισθήματα σε Θετικά – να παράγει Θετικότητα, διώχνοντας την Αρνητικότητα – να έχει Αυτοεπίγνωση και Αυτοπροστασία – να ζει Ελεύθερος και Ευτυχισμένος

“Μεταξύ του να ζεις και να ονειρεύεσαι, υπάρχει κι ένα τρίτο πράγμα. Μάντεψε ποιο…!”
(Michael Johnson Bassey)

Με κάθε απόφαση που παίρνεις κάθε στιγμή για τον εαυτό σου, έχεις ήδη διανύσει τη μισή διαδρομή του Προσωπικού Ταξιδιού σου.

Παίρνοντας την απόφαση να κάνεις βήματα μπροστά, μπορείς να φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι.

Ποτέ τα πράγματα και οι καταστάσεις δεν μπορούν να αλλάξουν, εάν δεν τα αλλάξουμε εμείς.

Ποτέ και τίποτα δεν μπορεί να παραμείνει στάσιμο, εάν ο άνθρωπος έχει την ευελιξία και τη θετική δύναμη να μπορεί να βλέπει ότι τα πράγματα και οι καταστάσεις πράγματι μπορούν να αλλάξουν.

Όταν απελευθερώσουμε από μέσα μας όλα όσα από το παρελθόν μας έδωσαν τα σημερινά αποτελέσματα, τότε μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά στη ζωή, χωρίς φόβους και αισθήματα αδυναμίας.

Οτιδήποτε και αν είναι αυτό που μας περιορίζει στη ζωή, σχεδόν δεν είναι καθόλου τυχαίο να μας συμβαίνει, καθώς κατανοούμε τη θετική παρουσία του και αναγνωρίζοντας τα ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ που ήρθε για να μας προσφέρει.

Πάρε τον Έλεγχο της Ζωής στα χέρια σου!

take control of your life

Το πιο όμορφο πράγμα είναι να μπορείς να πάρεις τον έλεγχο της ζωής στα δικά σου χέρια!

Οι άνθρωποι συχνά φοβούνται ακόμα και να σκεφτούν το Μέλλον που πραγματικά θα ήθελαν να ζήσουν, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Άλλοτε, νομίζουν πως είναι αδύνατο να συμβεί, πως δεν το αξίζουν, πως είναι ανήμποροι, άλλοτε έχουν ξεχάσει πως να ονειρεύονται ή δεν ξέρουν και δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη τον τρόπο.

Αν όμως δεν οραματιστεί ο ίδιος ο άνθρωπος το μέλλον του, τότε θα πρέπει να ακολουθήσει το μέλλον που οραματίστηκαν κάποιοι άλλοι γι’ αυτόν…?

Μαζί μας, μπορείς να τολμήσεις να Ονειρευτείς!

Σε βοηθάμε να ξεπεράσεις τις αδυναμίες και τις εσωτερικές αντιστάσεις που νιώθεις, να αναπτύξεις τις έμφυτες εσωτερικές σου ικανότητες και να εκπαιδευτείς με σύγχρονες τεχνικές και στρατηγικές εξέλιξης και πρωτοπορίας.

Η Συμβουλευτική & to Life Coaching που προσφέρουμε σε εκπαιδεύει πως να αναλάβεις Δράση… και πως να τολμήσεις να Ονειρευτείς…!

Συμβουλευτική Επαγγελματικής Εξέλιξης:
Τι προσφέρει το NLP Life Coaching?

ikanos empeiros life coach

Στην Cosmotherapy Centre προσφέρουμε υπηρεσίες Συμβουλευτικής Επαγγελματικής Εξέλιξης:

Business Life Coaching Ατομική Επαγγελματική Συμβουλευτική

Διαβάστε περισσότερα: Ο Κόσμος της Επιτυχίας

Personal Life Coaching Ατομική Προσωπική Συμβουλευτική

Διαβάστε περισσότερα: Η Τέχνη της Αριστείας

Η Ατομική Συμβουλευτική Επαγγελματικής Εξέλιξης σε στηρίζει να μεταμορφώσεις τη Ζωή σου, εμπλουτίζοντας τη:

– με Σκοπό 

– με Έμπνευση

– με Στόχους

– με Παραγωγικότητα και Αξία!

Σε εκπαιδεύουμε Πώς να αλλάξεις οτιδήποτε χρειάζεται αλλαγή στον εαυτό και τη ζωή σου, χωρίς φόβους και αδυναμίες, χωρίς δισταγμούς και υποχωρήσεις!

Προσωπική Εξέλιξη & Επαγγελματική Ανάπτυξη:
Η Μεγαλύτερη Επιβράβευση

aytopepoithisi petyxaino stoxous

Η μεγαλύτερη επιβράβευση που προσφέρει η Ατομική Συμβουλευτική Προσωπικής Εξέλιξης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης του Cosmotherapy Centre είναι:

 να εξερευνήσετε τις ρίζες σας

να ανακαλύψετε τον Εαυτό σας

 να βρείτε το νόημα και τον σκοπό της ζωής σας

να επενδύσετε στη δική σας Ευτυχία

→ να διαγράψετε οτιδήποτε σας βαραίνει, για να έρθει το καινούριο

να κάνετε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή (Γάμος, Οικογένεια, Παιδιά, Διαζύγιο, Σχέση κτλ..)

να ξεκλειδώσετε τις έμφυτες δυνάμεις του μυαλού σας

να μάθετε πώς να ανοίγετε δρόμους στη ζωή σας

να ξεκαθαρίσετε τους στόχους και τα θέλω σας

να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας

 να ενδυναμώσετε τον εσωτερικό Εαυτό σας

κατανοήσετε πώς συμπεριφέρεστε και για ποιο λόγο

να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς γίνεται μέσα σας

να εξαλείψετε εσωτερικές συγκρούσεις

να αλλάξετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις & τα αρνητικά «πιστεύω»

να ενεργοποιήσετε τον εσωτερικό θεραπευτή σας

να απελευθερώσετε αρνητικά συναισθήματα & αρνητικές σκέψεις

 να υιοθετήσετε έναν θετικό τρόπο σκέψης σε υγιείς βάσεις

να αναλάβετε τον έλεγχο των πράξεων σας

 να βελτιώσετε τη σωματική & ψυχική ευεξία σας

 να ενδυναμώσετε την αυτοπεποίθηση & την αυτοεκτίμηση

να ενισχύσετε όλα τα επίπεδα, τομείς & διαστάσεις της ζωής σας

να διαμορφώσετε τις στρατηγικές σας, για να πετύχετε τους στόχους σας

να βάλετε γερά θεμέλια και να αποκτήσετε τη Δύναμη της Αυτοπραγμάτωσης!

Δώστε και εσείς την ευκαιρία στον Εαυτό σας να εξερευνήσει τις ρίζες του και να αποκτήσετε τη Δυναμική της Αυτοπραγμάτωσης!

Συμβουλευτική - Life Coaching:
Γιατί να έρθετε κοντά μας?

Ένας ικανός και έμπειρος σύμβουλος NLP – Life Coach μπορεί να κάνει θαύματα στη ζωή σας και να φέρει τα «μαγικά» αποτελέσματα που επιθυμείτε!

 • Η διαφορά στη δυναμική της Global Innovative Life – Training Center είναι ότι χρησιμοποιεί το NLP Life Coaching σε συνδυασμό με διάφορες άλλες εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους προσωπικής ανάπτυξης και ολιστικές προσεγγίσεις επαγγελματικής εξέλιξης, συγκροτώντας με αυτό τον τρόπο ένα πολυδύναμο σύστημα πρωτοπορίας.
 • Είναι πολύδύσκολο και σπάνιο να βρει κανείς τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό μαζί με τις υπόλοιπες αξιόλογες μεθόδους και σύγχρονες τεχνικές που διαθέτουμε στο κέντρο μας, κάτω από την ίδια στέγη και δεν είναι τυχαίο που επιλέξαμε τον συγκεκριμένο συνδυασμό.
 • Ο συνδυασμός μας, αποτελεί αυτόματα ένα Ισχυρό Σύστημα επίλυσης διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα άτομά μας και αποδείχθηκε ότι δρα πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά παρά να εφαρμόζεται από μόνο του το Life Coaching.
 • Συχνά σε μία συνεδρία οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, που σε άλλες περιπτώσεις, χρησιμοποιώντας δηλαδή μόνο την Συμβουλευτική Ζωής , θα χρειάζονταν πολύ περισσότερα ραντεβού για να βελτιωθούν ή να ξεπεράσουν προβλήματα και καταστάσεις.
 • Ο πρωτοποριακός συνδυασμός εφαρμογής του NLP – Life Coaching με την σύγχρονη Συνδυαστική Εναλλακτική Ολιστική Φιλοσοφία της Cosmotherapy Centre, προσφέρει άμεσες λύσεις και μόνιμα αποτελέσματα σε διάφορα προβλήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος του σήμερα.
global innovative life logo gold
 • Η Φυσική Θεραπευτική Μυαλού, Σώματος & Πνεύματος που εφαρμόζουμε, χρησιμοποιεί τη δύναμη των σκέψεων και των συναισθημάτων, προσφέροντας νοητική και συναισθηματική ισορροπία και την ανάπτυξη της θετικότητας, καθώς ενισχύει την απαλλαγή από κάθε είδους βλαπτικές εξαρτήσεις, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της «Συνολικής Εικόνας» της Ζωής του ανθρώπου!
 • Κάθε θεραπευτική ή συμβουλευτική συνεδρία είναι σχεδιασμένη με τελειότητα και σωστό προγραμματισμό, έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις προσωπικές ανάγκες σας, γύρω από όλες τις πτυχές της ζωής, που πιθανόν να εμπλέκονται στα θέματά σας.
 • Όλα τα Θεραπευτικά Προγράμματα που προσφέρουμε στην Cosmotherapy Centre, καθώς και όλα τα Πρωτοποριακά Προγράμματα που συνδυάζουμε στην Global Innovative Life, βοηθούν και εκπαιδεύουν όλους όσους έρχονται κοντά μας να συνειδητοποιήσουν την αλήθεια τους, σε σχέση με το πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν και όχι μόνο.
 • Σας βοηθάμε να πάρετε τις αποφάσεις που επιβάλλονται για να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε, φέρνοντας στη ζωή σας το φως, την ισορροπία και την επιτυχία.
 • Επικεντρωνόμαστε στην ανάδειξη της δική σας Θετικής Σκέψης και Αυτο-επίγνωσης, ώστε να μπορείτε να ζείτε τη ζωή στο έπακρο, χωρίς περιττές συναισθηματικές, ψυχικές ή διαπροσωπικές δυσκολίες.
 • Εν κατακλείδι, ακολουθώντας τη Συμβουλευτική Ζωής – NLP Life Coaching, δίνετε την ευκαιρία στον Εαυτό σας να απολαύσει το Ταξίδι Υπεροχής, το οποίο δεν είναι κάτι άλλο εκτός από την εσωτερική επένδυσή σας, που οδηγεί στον δρόμο της ΑΛΛΑΓΗΣ, με στόχο την Ευτυχία, την Εξέλιξη και την Επιτυχία!

Επίσης, προσφέρουμε την διεθνή πιστοποιημένη επαγγελματική εκπαίδευση: Life Coaching NLPTraining, σε όσους ενδιαφέρονται να εξασκήσουν το επάγγελμα του Life Coach – Συμβουλευτική Ζωής και να αποκτήσουν τη επαγγελματική πιστοποίηση του Συμβούλου – NLP.

Διαβάστε Περισσότερα