Θεραπευτικό Πρόγραμμα

Άγχος & Υγεία:

Θεραπείες χωρίς Φάρμακα!

therapeia diaxeirisi agxous antri koutsofta

Απελευθέρωση Άγχους
Θεραπεία Σωματικών Πόνων
Αγχώδης Διαταραχή
Βρες Υγεία & Ισορροπία

Περιεχόμενα

Άγχος & Προβλήματα Υγείας:
Διαχείριση – Θεραπεία

ygeia-ploutos-gold

«Είναι η Υγεία που είναι πραγματικός πλούτος κι όχι τα κομμάτια από χρυσό και ασήμι»
Μαχάτμα Γκάντι

Το Θεραπευτικό Κέντρο Υγείας - Cosmotherapy Center, είναι μοναδικό στο είδος του Παγκυπρίως και προσφέρει εξειδικευμένες θεραπευτικές προσεγγίσεις, που μπορούν να δράσουν άμεσα στη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και στη ΘΕΡΑΠΕΙΑ του Άγχους και διαφόρων Προβλημάτων Υγείας που προκαλεί, όπως:

Γενικευμένη Αγχώδη Διαταραχή

Κατάθλιψη & Φοβίες

Αυτοάνοσα Νοσήματα

Διάφορες Αρρώστιες & Ασθένειες

Χρόνιους Σωματικούς Πόνους

Νευρολογικά Προβλήματα

Ψυχολογικά Σκαμπανεβάσματα

και τόσα άλλα…

 Είναι ένα ολοκληρωμένο Θεραπευτικό Πρόγραμμα που δίνει την ευκαιρία σε όλους, όσους ενδιαφέρονται, να απαλλάξουν τον Εαυτό τους από την ένταση, τους πόνους και τα προβλήματα που τους δημιουργεί το Ύπουλο Άγχος και το Τοξικό Στρες.

Δαχείριση Άγχους & Στρες!

ευτυχισμενο ζευγάρι αναπνέει στη φύση

«Σήμερα είναι το αύριο, για το οποίο ανησυχούσαμε χθες».
(Dale Carnegie)

Παράλληλα, κοντά μας έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε την Προσωπικότητά σας και να δυναμώσετε το χαρακτήρα σας,  μέσα σε μια κοινωνία που απαιτεί εξέλιξη σε Γνώσεις και Πράξεις, για να μπορείτε να αντεπεξέρχεστε επιτυχώς σε όλους τους τομείς και επίπεδα της ζωής σας, χωρίς το βάρος του Άγχους και τη φθορά της καθημερινότητας

Απευθυνόμαστε στους ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να αναλάβουν τον έλεγχο της Υγείας τους και να εξελίξουν τον Εαυτό τους,  γύρω από τα προβλήματα που πυροδοτούν τη Ζωή τους, όταν μιλάμε για το Άγχος, την Υγεία και τη Μακροζωία.

Στοχεύουμε, στην άμεση στήριξη και στην αποτελεσματική δράση, βοηθώντας το άτομο να απελευθερωθεί από τον Φαύλο Κύκλο που ζει, το γρηγορότερο δυνατόν. 

Έκρηξη Άγχους

giati exo agxos

Ενισχύει δυναμικά το άτομο, με όλα τα απαραίτητα Θεραπευτικά Εφόδια, Συμβουλευτική Εξέλιξης και Αυτοβελτίωσης, σύμφωνα με τις δικές του προσωπικές ανάγκες. 

Προορίζεται για αυτούς που αποφάσισαν να μην ξοδέψουν τη Ζωή τους, παραμένοντας αιχμάλωτοι σε οποιουσδήποτε λόγους και αιτίες, τους προξενούν Άγχος και Στρες, θυσιάζοντας ότι πολυτιμότερο έχουν: – Tην Υγεία και τη Ζωή τους! 

Πώς να διώξω το Άγχος?

γυναικα που σκεφτεται με κλειστα μάτια

Για να καταφέρει κανείς να διώξει το Άγχος και το Στρες από τη ζωή του, είναι απαραίτητο να αντιληφθεί πρώτα τις αιτίες που του προκαλούν το πρόβλημα.

Επειδή σε αρκετές περιπτώσεις οι αιτίες ποικίλουν, απαιτούνται συνδυασμένες θεραπευτικές προσεγγίσεις και συμβουλευτικές στρατηγικές εξέλιξης που χρειάζεται ο σημερινός άνθρωπος, έτσι ώστε να μπορεί να αντεπεξέρχεται άριστα, μπροστά στις προκλήσεις της σύγχρονης ζωής. 

Ο έμπειρος Θεραπευτής – Coach θα πρέπει να κατέχει τα απαραίτητα εναλλακτικά θεραπευτικά προσόντα και να έχει τη δυναμική, ώστε να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα, όλα τα θέματα, τα συμπτώματα και τα προβλήματα που περικυκλώνουν το άτομο όταν πυροδοτείται από το Άγχος και το Στρες της καθημερινότητας.

Αλλιώς, το Άγχος θα συνεχίσει να δουλεύει με ύπουλο τρόπο και κάποια στιγμή θα ξεσπάσει, φέρνοντας το Χάος στη ζωή του ανθρώπου. 

andri koutsofta grafeio 459

Τι είναι το Θεραπευτικό Πρόγραμμα
Άγχους & Προβλήματα Υγείας?

Η διαφορά στη Δυναμική της Cosmotherapy Center, όσο αφορά τη διαχείριση και τη θεραπεία του Άγχους και των Προβλημάτων Υγείας, βρίσκεται στο καινοτόμο συνδυασμό της Εναλλακτικής Ολιστικής Θεραπευτικής Προσέγγισης που εφαρμόζουμε. 

Είναι ένα Πρωτοποριακό Πρόγραμμα εμπλουτισμένο με:

– Φυσικές Θεραπευτικές Μεθόδους

– Ολιστικές & Εναλλακτικές Θεραπείες

– Τεχνικές Ισορροπίας, Ηρεμίας & Αυτοβελτίωσης

– Στρατηγικές Εξέλιξης & Διαχείρισης

οι οποίες απαιτούνται για τη σωστή θεραπεία και αντιμετώπιση του Άγχους και του Στρες.

Αυτοάνοσες Ασθένειες:
Θεράπευσε το Άγχος!

Stress,Concept,Of,A,Businessman,At,Work

Όταν σπέρνουμε Άγχος, θα θερίσουμε αρρώστιες, θα κερδίσουμε ασθένειες με μαθηματική Ακρίβεια!

Είναι πλέον γνωστό ότι αρκετές Αυτοάνοσες Ασθένειες αναπτύσσονται εξαιτίας του Χρόνιου Άγχους και του Τοξικού Στρες.

Το Άγχος και το Στρες λοιπόν, έχουν τη δύναμη να μας αρρωστήσουν και να προκαλέσουν πολλά και διάφορα προβλήματα τόσο στην υγεία μας, όσο και στην γενικότερη εξέλιξη της ζωής μας.

Καμία ανθρώπινη λειτουργία δεν έχει ανοσία στο Άγχος και το Στρες, αλλά επειδή οι άνθρωποι διαχειρίζονται τον Εγκέφαλό τους διαφορετικά, τα συμπτώματα ποικίλουν και μαζί με αυτά εξαρτάται και η εξέλιξη σε όλους τους τομείς της Ζωής τους.

Το Άγχος περικυκλώνει το Σώμα!

Αφήνοντας ανεξέλεγκτο το υπερβολικό Άγχος και το τοξικό Στρες για πολύ καιρό, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μας περικυκλώσει και να επηρεάσει το Ανοσοποιητικό Σύστημα μας, προξενώντας αργά η γρήγορα αρρώστιες και Αυτοάνοσες ασθένειες

Σίγουρα, είναι αδύνατον να εξαλειφθεί τελείως το Άγχος και το Στρες από τη ζωή μας.

Μπορούμε όμως να μάθουμε πώς να το αποφεύγουμε, όταν είναι εφικτό, και πώς να το διαχειριζόμαστε όταν είναι αναπόφευκτο.

Βρες Ηρεμία & Γαλήνη

andri koutsofta therapeia 734

Στην Cosmotherapy Center έχουμε υπόψη μας, τις μεγάλες διαστάσεις του Άγχους και την πολυπλοκότητα του Στρες, γι’ αυτό αντιμετωπίζουμε το κάθε άτομο διαφορετικά και δρούμε αναλόγως της Προσωπικότητας και της Ιδιοσυγκρασίας του. 

Υποστηρίζουμε τον θεραπευόμενο στο να κάνει τις απαραίτητες εσωτερικές αλλαγές, που επιβάλλονται, έτσι ώστε να αποσυνδέσει την αρνητική επιρροή που πιθανόν να ασκούν αρνητικά άτομα γύρω του, τα οποία του προκαλούν Ταραχή, Νευρικότητα και Αρνητικότητα.

Σε περιπτώσεις όπου ενεργοποιήθηκαν Αυτοάνοσες Ασθένειες, ακολουθούμε εξειδικευμένο θεραπευτικό πρωτόκολλο, ώστε να απελευθερώσουμε τους σωματικούς πόνους και να ενεργοποιήσουμε το φυσικό μηχανισμό της Αυτοίασης και της Αυτοθεραπείας του οργανισμού.

Εξειδικευμένες Θεραπείες
Άγχους & Στρες

andri koutsofta therapeia 725

Διδάσκουμε θεραπευτικά το άτομο πώς να ενεργοποιεί τον Αυτοέλεγχο, τρέφοντας τον Εαυτό του με κάθε λογής Θετική Σκέψη και Εσωτερική Αυτοπροστασία

Εκπαιδεύουμε το άτομο, πώς να αντιμετωπίζει τα διάφορα Στρεσογόνα Γεγονότα, τις Αρνητικές Καταστάσεις και τους Τοξικούς Ανθρώπους γύρω του με άνεση και ευελιξία, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τον Εαυτό του.

Το Άγχος κτυπά το Σώμα παντού!

κολαζ φωτό με γυναίκα με διάφορα σημεία πόνου στο σώμα

Όταν το Άγχος δεν εκτονώνεται, ξεσπάει σε Ψυχοσωματικά προβλήματα!

Το υπερβολικό Άγχος και το παρατεταμένο Στρες ξεσπούν στο σώμα και έχουν τη δύναμη να επιφέρουν μακροχρόνιες αρνητικές επιπτώσεις στην Υγεία μας. 

Ένας μεγάλος αριθμός ατόμων, λόγω έντονου Άγχους, υποφέρει πολύ συχνά από διάφορα Σωματικά και Ψυχό-συναισθηματικά προβλήματα.

Ψυχοσωματικά Προβλήματα

agxos-stres-ponos-kardia-provlimata

Το Άγχος και το Στρες μπορούν να επηρεάσουν κάθε πτυχή της ζωής μας, των συναισθημάτων, της συμπεριφοράς, της σκέψης, της σωματικής και της ψυχικής μας υγείας.

Τα Σωματικά συμπτώματα του Άγχους είναι αυτά που μας τρομάζουν συνήθως πιο πολύ.  

Νομίζουμε ότι κινδυνεύει η σωματική μας υγεία και ότι βρισκόμαστε σε κίνδυνο

Συναισθηματικά Μπλοκαρίσματα

agxos-stres-favlos-kyklos

Το Άγχος, οδηγεί συχνά τα άτομα, να γίνουν περαιτέρω ανήσυχοι για την υγεία τους και αυτό δημιουργεί έναν Φαύλο Κύκλο, που μπορεί να διαρκέσει για χρόνια. 

Αυτή η ανησυχία προκαλεί περισσότερο Άγχος και αυτό με τη σειρά του φέρνει περισσότερα προβλήματα υγείας, σωματικούς πόνους και ψυχοσωματικά συμπτώματα. 

Χρόνιοι Σωματικοί Πόνοι

«Διότι, οι αρρώστιες δεν προσβάλλουν τους ανθρώπους ξαφνικά, αντίθετα αθροίζονται λίγο λίγο και ξεσπούν μια κι έξω».
(Ιπποκράτης)

Κατά τη διάρκεια παρατεταμένων στρεσογόνων περιόδων, μπορεί να υπάρξουν σοβαρές Ψυχικές και Σωματικές δυσλειτουργίες.

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε πώς να ελέγχουμε το Άγχος και το Στρες μας, προτού να χτυπήσουν κόκκινο με κίνδυνο την Υγεία μας.

Στασιμότητα & Ασθένειες

agxos-kindinos-ygeia-provlimata

Το Άγχος γίνεται ανησυχητικό και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης, όταν αρχίζει να παρεμβάλλεται στην καθημερινότητα του ατόμου, μειώνοντας δραστικά την ενεργητικότητά του και επηρεάζοντας αρνητικά την αίσθηση ευεξίας και ζωντάνιας που έχει και κατ’ επέκταση την υγεία και την ποιότητα της ζωής του.   

Συνεπώς, είναι απαραίτητο να μάθουμε πώς να το αντιμετωπίζουμε και να το θεραπεύσουμε προτού εμπλακεί στην καθημερινή μας ζωή και φέρει τα πάνω κάτω.

«Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία».
(Έρασμος)

Υγεία & Ισορροπία

andri koutsofta therapeia 706

Στην Cosmotherapy φροντίσαμε να διαθέτουμε συνδυασμένες θεραπείες, οι οποίες στοχεύουν στην απελευθέρωση των σωματικών πόνων και των ψυχοσωματικών συμπτωμάτων που δημιουργεί το Άγχος όταν ξεσπά στο σώμα.

Ενεργοποιούμε την Φυσική Αυτό-θεραπευτική ικανότητα του οργανισμού, επαναφέροντας την Ισορροπία και την Ηρεμία στο μυαλό και το σώμα. 

Προβλήματα Υγείας

aytotherapeytiki-ikanotita

Τα Θεραπευτικά Πρωτόκολλά μας, δρουν άμεσα και είναι διαμορφωμένα, έτσι ώστε να καλύπτουν ολιστικά τα διάφορα Σωματικά προβλήματα υγείας, Ψυχοσωματικά συμπτώματα, ή οποιαδήποτε Συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και Διαπροσωπικά θέματα ταλαιπωρούν τον άνθρωπο.

«Η υγεία δεν εκτιμάται, μέχρι τη στιγμή που έρχεται η αρρώστια».
(Thomas Fuller)

Σωματοποίηση του Άγχους:
Θεραπεία & Αντιμετώπιση

Όταν αφήσεις το Άγχος να σε εξουσιάσει θα Σωματοποιηθεί!

Όταν το Άγχος σωματοποιηθεί, απαιτούνται συγκεκριμένες Θεραπευτικές Μέθοδοι για την πλήρη και  επιτυχημένη αντιμετώπιση της ΣΩΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.

Στην Cosmotherapy αντιμετωπίζουμε άμεσα τη Σωματοποίηση του Άγχους, καθώς και όλα τα Σωματικά και Συναισθηματικά προβλήματα που δημιουργεί στην καθημερινότητα του ανθρώπου. 

Απελευθέρωση Άγχους
μέσα απο το Σώμα!

andri koutsofta therapeia 685

Οι θεραπευτικές συνεδρίες μας είναι διαμορφωμένες με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες που χρειάζεται το άτομο, για να ξεπεράσει γρήγορα και αποτελεσματικά τα προβλήματα υγείας που του δημιουργεί το Άγχος όταν σωματοποιείται στο σώμα. 

Παράλληλα, απελευθερώνουμε τα Παγιδευμένα Αρνητικά Συναισθήματα που είναι πιθανόν να μπλοκάρουν το άτομο και το καθοδηγούμε πώς να δημιουργεί Θετικά Συναισθήματα και πώς να ενδυναμώνει τη Θετικότητα μέσα του.

Πονοκέφαλοι – Ημικρανίες
Ζαλάδες – Ένταση
Ίλιγγοι– Εμβοές

Απελευθερώνουμε τον Πονοκέφαλο, την Ζαλάδα, την Πίεση, την Ένταση, τη Σύγχυση και πολλά άλλα που πιθανόν να αποσυντονίζουν το άτομο σε καθημερινή βάση. 

Ανάλογα, λοιπόν, με την ιδιαιτερότητα της κάθε Σωματοποίησης, εφαρμόζουμε τις κατάλληλες Σωματικές Θεραπείες, οι οποίες δρουν άμεσα στη λύτρωση των σωματικών πόνων ή των συναισθηματικών συμπτωμάτων και συνεπώς στην απελευθέρωση του Άγχους μέσα από το σώμα.

Εξειδικευμένες Θεραπείες
χωρίς Φάρμακα!

andri koutsofta therapeia 718

Απελευθερώνουμε τις Αρνητικές Σκέψεις που πιθανόν να πυροδοτούν το άτομο προκαλώντας τις περιβόητες και θορυβώδεις Κρίσεις Άγχους

Ενισχύουμε δυναμικά το Συναισθηματικό και Νοητικό Επίπεδο του ατόμου, έτσι ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται με Σθένος τα διάφορα προβλήματα και τα απρόοπτα γεγονότα της ζωής.

Για κάθε περίπτωση, προσφέρουμε διαφορετικούς τρόπους θεραπευτικής παρέμβασης, με διαφορετικές μορφές στρατηγικής διαχείρισης και διαφορετικές πρακτικές τεχνικές, οι οποίες βοηθούν στις περιπτώσεις της Σωματοποίησης. 

Το Άγχος ξεσπά στη Ζωή μας:
Ανακάλυψε Τρόπους Διαχείρισης

agxos-xespa-sti-zoi

Όπως είναι γνωστό, το παρατεταμένο Στρες κάποια στιγμή θα ξεσπάσει στη Ζωή μας, δημιουργώντας κατά συρροή: 

– Σωματικά

– Συναισθηματικά

– Οικογενειακά

– Προσωπικά

– Οικονομικά και

– Κοινωνικά προβλήματα

Συχνά, το Άγχος μας οδηγεί στο να χάνουμε εντελώς τον έλεγχο της ζωής μας!

Συνεπώς, είναι μια κατάσταση, η οποία δυστυχώς επηρεάζει, λίγο ή πολύ, όλα τα Επίπεδα, τους Τομείς και τις Διαστάσεις της ζωής του ανθρώπου. 

Για να αντιμετωπιστεί σωστά, θα πρέπει ο έμπειρος Θεραπευτής – Coach να έχει τη Δυναμική και την Ευελιξία στο να μπορεί να υποστηρίξει το άτομο, τόσο Θεραπευτικά όσο και Συμβουλευτικά.

andri koutsofta therapeia grafeio CART0297 1

Η Cosmotherapy Center έχει αυτή την Ιδιαιτερότητα και προσφέρει τόσο Συμβουλευτικές Συνεδρίες όσο και Θεραπευτικές Προσεγγίσεις που επιβάλλονται για την πλήρη διαχείριση και θεραπεία του Άγχους και του Στρες. 

Εκπαιδεύουμε το άτομο στην Αυτοκυριαρχία, την Αυτοβελτίωση και την Αυτοπραγμάτωση, έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται σε δύσκολες καταστάσεις και αρνητικά γεγονότα που πιθανόν να αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του. 

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χειρισμό των ανθρώπινων προβλημάτων και συμπεριφορών, αποτελεί ένα δυναμικό σύστημα που βοηθά και στηρίζει τα άτομά μας γύρω από όλα τα θέματα και τα προβλήματα που πιθανόν να του προξενούν άγχος και στρες.

Άγχος & Στρες:
Εκπαίδευσε το Μυαλό σου!

epanaprogrammatismos-egkefalou

“Το μεγαλύτερο Όπλο εναντίον του στρες είναι η ικανότητά μας να διαλέγουμε μια Σκέψη αντί για μια άλλη”.
William James

Οι Εξιδεικευμένες Στρατηγικές και Τεχνικές Εγκεφάλου, που εφαρμόζουμε στα πρωτόκολλά μας, εκπαιδεύουν το άτομο:

να κυριαρχεί το Μυαλό του, χωρίς να πανικοβάλλεται

να επαναφέρει την Ορθή και Συγκροτημένη σκέψη

να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις με Ψυχραιμία

να παράγει Εσωτερική Δύναμη με ευκολία

να νιώθει Αυτοπεποίθηση και Αυτοαξία

να ενδυναμώσει την Προσωπικότητά του

να αναπτύξει Αυτοέλεγχο και Αυτοκυριαρχία

να αποκτήσει Σταθερότητα και Αποφασιστικότητα

να βάζει Στόχους και να τους πετυχαίνει

aytopepoithisi petyxaino stoxous

Η Πρωτοποριακή Εκπαίδευση Εγκεφάλου που εφαρμόζουμε, προσφέρει στρατηγικές και τεχνικές οι οποίες εκπαιδεύουν το Μυαλό ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται άριστα και αποτελεσματικά μπροστά στις δυσκολίες και τα διλήμματα της ζωής.

“Το Άγχος δεν αδειάζει το αύριο από τις λύπες του, αλλά αδειάζει το σήμερα από τη Δύναμή του».
(Charles Haddon Spurgeon)

Νίκησε τον Αιώνιο Εχθρό, μαζί μας!

Ζήτα τη Βοήθειά μας!

Είναι απέραντη η χαρά μας και η προσωπική ικανοποίηση που παίρνουμε, κάθε φορά που βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας να ξεπεράσει τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει, να ορθοποδήσει και να ισορροπήσει στη ζωή του.

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση του θεραπευτικού προγράμματος που προσφέρουμε για τη Διαχείριση και τη Θεραπεία του Άγχους και των διαφόρων Προβλημάτων Υγείας που δημιουργεί, σας δίνει την ευκαιρία να εξελιχθείτε, τόσο σε Προσωπικό Επίπεδο όσο και σε Επαγγελματικό, Νοητικό, Συναισθηματικό, Κοινωνικό και Οικογενειακό Επίπεδο.

Είναι Πολυδιάστατο και καλύπτει όλες τις Πτυχές της Ζωής του ατόμου που πιθανόν να επηρεαστούν.

andri koutsofta grafeio 319

Εκπαιδεύουμε το άτομο, έτσι ώστε να μάθει πώς:

να κερδίσει την Υγεία και τη Ζωή του

να νιώθει Ισορροπία και Ηρεμία

να διαχειρίζεται τις προκλήσεις με Υπομονή

να αλλάζει τα Αρνητικά Συναισθήματα σε Θετικά

να παράγει Θετικότητα, διώχνοντας την Αρνητικότητα

να έχει Αυτοεπίγνωση και Αυτοπροστασία

να ζει Ελεύθερος και Ευτυχισμένος

Εκπαιδεύουμε το άτομο, έτσι ώστε να μάθει πώς: – να κερδίσει την Υγεία και τη Ζωή του – να νιώθει Ισορροπία και Ηρεμία – να διαχειρίζεται τις προκλήσεις με Υπομονή – να αλλάζει τα Αρνητικά Συναισθήματα σε Θετικά – να παράγει Θετικότητα, διώχνοντας την Αρνητικότητα – να έχει Αυτοεπίγνωση και Αυτοπροστασία – να ζει Ελεύθερος και Ευτυχισμένος

Σύμφωνα με την ιδιαιτερότητα του κάθε περιστατικού, συνεργαζόμαστε με τους αρμόδιους ειδικούς γιατρούς ή επαγγελματίες υγείας  και παραπέμπουμε το άτομο σε αυτούς όταν το κρίνουμε απαραίτητο.

Βασικός γνώμονας του προγράμματος είναι να μας επιβεβαιώσει ο ειδικός γιατρός ότι δεν είναι παθολογικό το πρόβλημα αφού γίνουν πρώτα οι απαραίτητες εξετάσεις και διάγνωση.

Γι’ αυτό, είναι σημαντική η επίσκεψή σας σε εξειδικευμένο Ιατρό, με κύριο στόχο να ξεκαθαρίσουμε εάν πρόκειται για κάποιο άλλο παθολογικό πρόβλημα.

Υπάρχουν περιπτώσεις οι οποίες δεν μπορούμε να βοηθήσουμε, ούτε να παρέμβουμε ή απλά προσφέρουμε συμπληρωματικά τις δικές μας θεραπευτικές γνώσεις και υπηρεσίες πάντα με βάση τις αρχές της Εναλλακτικής Ολιστικής Θεραπευτικής Προσέγγισης.

Σε περιπτώσεις όπου το άτομο παρακολουθείται από ειδικό γιατρό και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, αξιολογούμε την κατάσταση και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε αναλόγως του περιστατικού τότε προσφέρουμε συμπληρωματικά την βοήθεια μας.

Διάβασε Περισσότερα