Timeline Therapy™
Training στην Κύπρο:

Γίνε Σύμβουλος
της Γραμμής του Χρόνου

programmatismos myalou neyroglossikos

Θεραπεία Χρονογραμμής:

Πιστοποίηση Συμβούλου Time Line Therapy™

Περιεχόμενα

Θεραπεία Χρονογραμμής:
Τι είναι το Time Line Therapy™?

xronogrammi timeline therapy nlp

Το Time Line Therapy™ είναι η θεραπεία της Χρονογραμμής και δημιουργήθηκε από τον Tad James.

Βασίζεται στο Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον μας.

Η Γραμμή του Χρόνου ξεκινά από τη στιγμή της δημιουργίας μας ως έμβρυα και πιθανόν ακόμη ίσως και από πιο πριν και μας συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας.

Έχει να κάνει με όλα τα αρνητικά και θετικά γεγονότα του παρελθόντος και με όλες τις κακές και καλές αναμνήσεις που βιώσαμε στη ζωή μας και κυρίως το Πώς όλα αυτά επηρεάζουν το παρόν και καθορίζουν το μέλλον μας.

Το Time Line Therapy™ είναι ένας πανίσχυρος συνδυασμός θεραπευτικών τεχνικών, οι οποίες προσφέρουν γρήγορες και μόνιμες αλλαγές στον άνθρωπο.

Ένας έμπειρος σύμβουλος του Time Line Therapy™ έχει την ικανότητα να απελευθερώσει με μεγάλη ευκολία, όλα τα αρνητικά βιώματα του παρελθόντος, τις κακές αναμνήσεις, τα παγιδευμένα αρνητικά συναισθήματα και οτιδήποτε βαραίνει τον άνθρωπο, κρατώντας τον κολλημένο στο παρελθόν του.

Το Time Line Therapy™ είναι η κωδικοποίηση της μνήμης του εγκεφάλου και ταυτόχρονα προσφέρει τις λύσεις και τις αιτίες για πολλά ζητήματα ή προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι άνθρωποι.

Παρελθόν – Παρον – Μέλλον:
Αναμνήσεις, Εμπειρίες, Αποφάσεις

skopos timeline therapy

Όλες οι κακές αναμνήσεις, οι τραυματικές εμπειρίες και οι περιοριστικές αποφάσεις του παρελθόντος, καταγράφονται με κάθε λεπτομέρεια και αποθηκεύονται από το ασυνείδητο μυαλό μας, επηρεάζοντας άμεσα την ποιότητα της ζωής μας, ως προς την υγεία, τις σχέσεις, τη δουλειά, την οικογένεια, την επικοινωνία κλπ.

Η Θεραπεία της Γραμμής του Χρόνου μας δίνει άμεσες λύσεις στα εμπόδια που προβάλλει ο συνειδητός νους, εμποδίζοντας τον άνθρωπο να ζει μια φυσιολογική ζωή και προσφέρει αποτελεσματικές επιλογές σε ζητήματα που εμποδίζουν το άτομο να υλοποιήσει τους στόχους και τα όνειρά του.

Πρόκειται για πανίσχυρες τεχνικές εφαρμογές, οι οποίες απελευθερώνουν όλα τα αρνητικά γεγονότα και τα τοξικά βιώματα του παρελθόντος, δίνοντας την ευκαιρία στο άτομο να δημιουργήσει ένα καλύτερο «αύριο».

Το Time Line Therapy™ μία πολυσύνθετη θεραπευτική προσέγγιση, που αναπτύσσει τη Συναισθηματική Νοημοσύνη και ταυτόχρονα προσφέρει συναισθηματική απελευθέρωση και πνευματική ισορροπία στον θεραπευόμενο.

Είναι ίσως η πιο προηγμένη Open Mind Therapy που μας επιτρέπει να αποκτήσουμε πρόσβαση στο ασυνείδητο και στη μνήμη του εγκεφάλου, για να επαναπροσδιορίσουμε αρνητικές εμπειρίες και τραυματικά βιώματα που επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή μας.

Open Mind Therapy:
Που βοηθά το Time Line Therapy™?

esoteriki dynami myalo epityxia exetaseon

Το Time Line Therapy™είναι μία «μαγική» Open Mind Therapy, η οποία αποκωδικοποιεί τη μνήμη του εγκεφάλου, βρίσκει τις αιτίες διάφορων προβλημάτων και προσφέρει λύσεις και θεραπεία σε ζητήματα που πιθανόν καμία άλλη προσέγγιση δεν μπορεί να δράσει τόσο γρήγορα και επαναστατικά όπως το Time Line Therapy™.

Προβλήματα και Θέματα που βοηθά  Time Line Therapy™ είναι:

 • Παγιδευμένα αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος, όπως θυμό, λύπη, θλίψη, φόβο, πόνο και ενοχές, τα οποία δημιουργούν καθημερινά προβλήματα σε όλους τους τομείς της ζωής του ατόμου.
 • Αρνητικά πιστεύω του παρελθόντος, τα οποία περιορίζουν το άτομο να εξελιχθεί επαγγελματικά και να αναπτυχθεί προσωπικά.
 • Λανθασμένες πεποιθήσεις του παρελθόντος, οι οποίες οδηγούν το άτομο σε λανθασμένες ενέργειες.
 • Περιοριστικές αποφάσεις του παρελθόντος, οι οποίες εμποδίζουν το άτομο να προχωρήσει μπροστά, μειώνοντας σημαντικά την ποιότητα της ζωής του.

Ένας έμπειρος σύμβουλος του Time Line Therapy™ έχει στα χέρια του ισχυρές τεχνικές εφαρμογές, οι οποίες έχουν τη δύναμη να λυτρώσουν τον άνθρωπο από τα βάρη του παρελθόντος, από τα προβλήματα και τις δυσκολίες του παρόντος, αλλά και από τους φόβους, τις έγνοιες και τις ανησυχίες του Μέλλοντος.

Ποιος είναι ο Σκοπός του Time Line Therapy™ ?

nlp timeline therapy epanaprogrammatismos egkefalou

Ο Σκοπός του Time Line Therapy™ είναι να αποκωδικοποιήσει τη μνήμη του εγκεφάλου και να συνδέσει το άτομο με τα βαθύτερα επίπεδα της ανθρώπινης ύπαρξής του.

Το Time Line Therapy™ βρίσκεται εδώ για να μας απελευθερώσει από όλα τα τοξικά συναισθήματα, τις περιοριστικές αποφάσεις, τα αρνητικά πιστεύω και τις λανθασμένες πεποιθήσεις που συνδέονται με μνήμες από το παρελθόν και να πάρουμε τα όλα διδάγματα που μας δίνουν σήμερα, ώστε να κερδίσουμε τους εαυτούς  και τις ζωές μας.

Είναι γεγονός, ότι ο τρόπος που οι άνθρωποι κωδικοποιούν και αποθηκεύουν τις αναμνήσεις, τις εμπειρίες και τα βιώματά τους, καθορίζει την προσωπικότητα, τη συμπεριφορά, την εξέλιξη και τα αποτελέσματα της μελλοντικής αυτοπραγμάτωσής τους.

Το Time Line Therapy™ διαθέτει εξαιρετικές τεχνικές μελλοντικής υλοποίησης στόχων και προκαλεί τον καθένα να χαράξει το μέλλον που επιθυμεί.

Παραμένοντας «σκλάβοι» του παρελθόντος, εμποδίζουμε τον εαυτό μας να συνδεθεί σε βαθύτερα επίπεδα της ανθρώπινης ύπαρξής μας και συνεπώς αδυνατούμε να προχωρήσουμε μπροστά στη ζωή.

Πιθανόν καμία άλλη προσέγγιση δεν μπορεί να δράσει τόσο γρήγορα και επαναστατικά όπως το Time Line Therapy™.

Επαγγελματική Εκπαίδευση:
Timeline Therapy Practitioner Certification
&
Master Time Line Therapy Practitioner Certification

pou vasizete nevroglossikos programmatismos nevro neuro

Επαγγελματική Εκπαίδευση:
Γίνε σύμβουλος...

Όσοι ολοκληρώνουν το NLP Practitioner και το Master NLP Practitioner Training της Global Innovative Life, αποκτούν ταυτόχρονα την πιστοποίηση Συμβούλου Time Line Therapy™ (Time Line Therapy Practitioner Certification & Master Time Line Therapy Practitioner Certification).

Για όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν μόνο στο Time Line Therapy™ υπάρχουν προϋποθέσεις, τις οποίες εξετάζουμε σε προσωπικό επίπεδο πριν την ένταξή σας στην εκπαίδευση.

Το Time Line Therapy™ αποτελεί ένα πανίσχυρο σύμμαχο για εκείνους που η δουλειά τους ασχολείται με τα ανθρώπινα προβλήματα, είτε αυτά λέγονται ασθένειες και καθημερινές δυσκολίες, είτε αυτά έχουν να κάνουν με θέματα συμβουλευτικής, προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης.

Σε ποιους απευθύνεται κυρίως το Time Line Therapy™?

global innovative life giati na erthete stin ekpaidesi mas

Απευθυνόμαστε σε:

  Επαγγελματίες Υγείας

Θεραπευτές – Νοσηλλευτές

Λογοθεραπευτές – Εργοθεραπευτές

Ψυχολόγους – Ψυχοθεραπευτές

Προπονητές – Συμβούλους κτλ.. 

Για όσους είναι θεραπευτές παραϊατρικών υπηρεσιών και ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους, το Time Line Therapy™ είναι μία εξαιρετική μέθοδος, η οποία θα τους δώσει απεριόριστες λύσεις στα διάφορα Ψυχοσωματικά Προβλήματα και καταστάσεις Άγχους και Στρες που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς και οι πελάτες τους.

Πρόκειται για μία συμπληρωματική θεραπευτική διαδικασία, η οποία μπορεί να συνδυαστεί άριστα μαζί με άλλες μεθόδους και να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα άμεσης επίλυσης διαφόρων ανθρωπίνων προβλημάτων, που σε άλλες περιπτώσεις θα χρειάζονταν μήνες ή χρόνια για να ξεπεραστούν.

Εν κατακλείδι, το Time Line Therapy™ είναι μία επιπρόσθετη θεραπευτική τεχνική προσωπικής ανάπτυξης, η οποία μπορεί να συντελέσει και να βοηθήσει στην επίλυση πολλών περιστατικών, να προσφέρει λύτρωση και να ξεκλειδώσει τα εσωτερικά μπλοκαρίσματα που καθιστούν το άτομο στάσιμο, κινητοποιώντας το έτσι προς τους στόχους και τα θέλω του.

Τι θα διδαχθείτε στο Time Line Therapy™ Training

Στη διεθνή πιστοποιημένη εκπαίδευση Time Line Therapy™ θα διδαχθείτε:

 • Πώς να απελευθερώνετε τα αρνητικά τοξικά συναισθήματα, τις λανθασμένες πεποιθήσεις και τα αρνητικά πιστεύω από τους πελάτες σας.
 • Πώς να ανακαλύψετε τη ρίζα της αιτίας και να αποδεσμεύσετε τον θεραπευόμενο από τις τραυματικές εμπειρίες και τα αρνητικά γεγονότα που τον κρατούν «κολλημένο» στο παρελθόν του.
 • Πώς να επαναπροσδιορίσετε τα αρνητικά βιώματα, τις μνήμες και τις περιοριστικές αποφάσεις μετατρέποντάς τα σε θετικά μαθήματα και διδάγματα, τα οποία θα προσφέρουν λύτρωση και απεριόριστες επιλογές στην εξέλιξη του πελάτη σας. 
 • Πώς να αποδεσμεύσετε τα εσωτερικά «βάρη» που εμποδίζουν το άτομο να υλοποιήσει τους στόχους και τα όνειρά του.
 • Πώς να επανα-προγραμματίσετε τον ασυνείδητο Νου προς τη μελλοντική Αυτοπραγμάτωση που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος.
global innovative life logo gold black
 • Επειδή, η εκπαίδευσή μας έχει βιωματικό και διαδραστικό χαρακτήρα, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν όλες τις αλλαγές στον εαυτό τους, να κατανοήσουν τι πραγματικά θέλουν από τη ζωή τους, να κινητοποιηθούν προς τις κατευθύνσεις που επιθυμούν και να ενεργοποιηθούν προς την υλοποίηση των στόχων και των ονείρων τους.
 • Λαμβάνοντας μέρος στην διεθνή πιστοποιημένη εκπαίδευση Time Line Therapy™ που προσφέρει η Global Innovative Life θα αποκτήσετε όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και τεχνικές, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε με άνεση και ευκολία τους μελλοντικούς πελάτες σας.
 • Μετά το πέρας της εκπαίδευσης, υπάρχει η απαιτούμενη στήριξη και καθοδήγηση από την Άντρη Κουτσόφτα, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα εφαρμόζετε όλες τις τεχνικές με τελειότητα και αριστεία.
 • Η διαφορά στη δυναμική της Global Innovative Life είναι ότι διδάσκει και χρησιμοποιεί το Time Line Therapy σε συνδυασμό με διάφορες άλλες παγκόσμιες μεθόδους και θεραπευτικές προσεγγίσεις, συγκροτώντας με αυτό τον τρόπο ένα πολυδύναμο σύστημα Εξέλιξης και Πρωτοπορίας.
 • Συνδυάζουμε τη διδακτέα ύλη μας μαζί με αξιόλογα θεραπευτικά πρωτόκολλα, προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης, τα οποία αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της σύγχρονης Συνδυαστικής Εναλλακτικής Ολιστικής Φιλοσοφίας της Cosmotherapy Center και ίσως είναι για εσάς η μοναδική ευκαιρία για να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να μπορείτε να εφαρμόσετε το Time Line Therapy στον εαυτό σας, αλλά και στους πελάτες σας, με ένα εξαιρετικό και αποτελεσματικό τρόπο, που σίγουρα δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Για περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες όσο αφορά την λεπτομερή θεματολογία και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εκπαιδεύσεων, παρακαλώ αποταθείτε κοντά μας!

Προϋπόθεση για να λάβετε μέρος στις εκπαιδεύσεις μας είναι η προσωπική συνέντευξη με την Άντρη Κουτσόφτα.

Contact and ask about more details

Διαβάστε Περισσότερα